Schoonheidssalons in de buurt

The Glam Lab

4,9
27 reviews
Nieuwe Ebbingestraat 95, Groningen, 9712NH
Open Morgen: 09:00 - 19:00
Last-minute

Gevonden resultaten

Niet wat je zocht?

Alle behandelingen

Alle
Gezicht
Massage
Lichaam

Reviews

4,9
27 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Meisje dat het deed was superlief, maar bij thuiskomst waren mijn wimpers al helemaal uitgezakt.
Rustige omgeving, kundige salon medewerkster. Prachtig resultaat
In zijn geheel vond ik het fijn ondanks dat zij flink verlaat was, maar ze heeft ons daarvan op de hoogte gebracht. Ze heeft een prettige houding in haar overkomen. Tijdens de behandeling (brown lamination en brown shaping) legt ze alles stap voor stap uit. Ze heeft tijdens het werken oog voor de klant. Ook ben ik tevreden met het resultaat.
Prettige communicatie vooraf en tijdens de behandeling met als resultaat prachtige wenkbrauwen.
Toon reactie salon...
Vandaag langsgekomen voor een lash lift en ben super tevreden over het resultaat. Fijne ervaring in de clinic in Groningen en ik kom hier zeker terug.
Toon reactie salon...
Toon meer reviews...

Over

The Glam Lab
Nieuwe Ebbingestraat 95
9712NH Groningen

Stap binnen in deze luxe salon, waar exclusieve ambiance en op maat gemaakte ervaringen samenkomen. Hier wordt elke klant behandeld als een VIP-gast. Met een stijlvolle inrichting, hoogwaardige producten en deskundig personeel wordt er een sfeer gecreëerd van luxe en welzijn. Ervaar een salon die verder gaat dan standaardbehandelingen, waarbij de nieuwste technologieën en premium materialen gecombineerd worden voor een ongeëvenaarde schoonheidservaring. Ontdek een oase van welzijn, waar jouw unieke behoeften centraal staan..

Het team: Eigenaresse Babet komt uit de corporate wereld, maar kwam er gaandeweg achter dat zij graag met haar handen wilde werken. Zij wilde een vak uitoefenen waarin zij haar oog voor detail kon inzetten. De beauty industry was daarom de perfecte match. Met chirurgische precisie, passie voor de beste resultaten, en het aanpassingsvermogen om voor iedereen de beste ervaring te bieden, wil zij met The Glam Lab een omgeving creëren waarin iedereen zich op haar mooist voelt.

Specialisaties: The Glam Lab onderscheidt zich door een sterke persoonlijke benadering bij iedere behandeling. Er wordt veel waarde gehecht aan de vraag en de wens die jij, als klant, hebt. Bij een eerste behandeling wordt ruim de tijd genomen om het proces van de behandeling te verduidelijken om al jouw vragen en verwachtingen te bespreken. Zo kunnen we er voor zorgen dat je bij The Glam Lab altijd eindigt met het resultaat dat jij, voor de behandeling begon, voor ogen had.

Openbaar vervoer: Bushalte Pijpstraat.

MaMaandag
09:0019:00
DiDinsdag
09:0019:00
WoWoensdag
09:0019:00
DoDonderdag
09:0019:00
VrVrijdag
09:0019:00
ZaZaterdag
09:0019:00
ZoZondag
Gesloten

Schoonheidssalons in de buurt