THE GREEN SPOT - Carol G Haarstyling

Beukenweg 16, Amsterdam
4,3
72 reviews
Beukenweg 16, Amsterdam

Alle behandelingen

Alle
Haar
Nagels
Ontharen
Gezicht

Reviews

4,3
72 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
De manicure was grondig en professioneel en de gellak is keurig aangebracht. Ik ben erg blij met het resultaat!
Mariska
2 dagen geleden
I've been Carol's client for years now and have always had a fantastic experience. Great person and professional. Carol always listens and respects my wishes. Always a pleasure to come back!
PaulGG
3 dagen geleden
Ik moest in de salon opeens een veel hoger bedrag afrekenen dan ik in mijn mail had bevestigd gekregen zonder dat de kapster daar toestemming voor vroeg. Ik gaf aan dat ik die extra kosten niet wou betalen omdat ze uitzichzelf mijn haar was gaan stylen, maar ze zei dat ik dit toch moest betalen. Heel bizar. Ook zat mn haar niet echt zo als ik had gehoopt.
Eef
5 dagen geleden
Mannen met halflang haar, opgepast! Ik kwam met mijn haar binnen zoals ik het normaal draag. Ik gaf aan slechts 2cm eraf te willen en aan de zijkanten en achterkant dat het weer netjes zou zitten, maar wel nog dat m'n haar op m'n oren zou vallen. Het eerste dat geknipt werd, was de zijkant rondom mijn oren; vrijwel gemilimeterd met de schaar en een kam. Dit heb ik nog nooit meegemaakt. Ik ben dan ook vertrokken na een kapper nadat ik zag hoe dit eruit ziet bij beide oren. Toen ik aangaf dat ik dit niet mooi vind en niet gewend ben, gaf de kapster niks toe. Het zou heel normaal zijn zoals ze knipte. Ik kende dit in ieder geval niet en vond het eerlijk gezegd lelijk. Verder werd ik zeer onvriendelijk behandeld toen ik dit aangaf bij de kapster.
M
8 dagen geleden
Great deal, Carol is a lovely lady and her manicure job was just fine. Will definitely go back.
Alexandre
8 dagen geleden
Toon meer reviews...

Over

THE GREEN SPOT - Carol G Haarstyling
Beukenweg 16
Amsterdam

Aan de Beukenweg in Amsterdam-Oost bevindt zich THE GREEN SPOT - Carol G Haarstyling. Een internationale salon waar Carol werkzaam is als freelance hairstylist. Zij knipt mannen, vrouwen en kinderen en werkt met producten van Redken, I.C.O.N., en OPI. Je kunt bij Carol terecht voor knippen, kleuren, extensions, highlights/lowlights, keratinebehandeling, bruidskapsel, wenkbrauwen epileren, wenkbrauwen verven en make-up.

Maandag
12:0022:00
Dinsdag
10:0022:00
Woensdag
10:0022:00
Donderdag
10:0022:00
Vrijdag
10:0022:00
Zaterdag
10:0022:00
Zondag
12:0022:00

Kappers in de buurt