The Portal Massage

4,9
27 reviews
Korsjespoortsteeg 16, Amsterdam
Vandaag open: 10:00 - 16:00
Daluren

Alle behandelingen

Reviews

4,9
27 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Hele prettige ontvangst en een heerlijke behandeling
Floor is an incredibly empathic and sensitive masseur and I felt completely renewed after each massage I’ve had from her. Thank you Floor 🙏🏻
Hele fijne massage op een prachtige plek.
Omdat ik nog iets wilde doen in mijn verlof heb ik voor deze babymassage cursus gekozen! Het voelt goed om deze bij Soheila te volgen. Zo is ze en heel lief en straalt ze veel rust uit wat op mij en mijn baby weer veel effect heeft in deze hectische fase! Ook is de locatie super! Ik zou het zeker aanraden omdat ook het op allerlei gebieden heel inspirerend (door)werkt! Dank lieve Soheila!
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Soheila
5.0
9 reviews

Over

Lichaamswerk is op mijn pad gekomen toen ik me zelf door een massage therapeut heb laten masseren. Heel anders dan bij eerdere massages, werd er stilgestaan bij de signalen van mijn lichaam. Wat vertelde deze signalen mij? Door deze vraag te stellen ben ik dieper gaan kijken naar patronen in mijzelf en is er meer bewustwording ontstaan. Door deze ervaring groeide bij mij de behoefte om mij zelf om te scholen tot massage therapeut, dat bleek een schot in de roos! Mijn missie als massage therapeut is eenvoudig, namelijk mensen in staat stellen volledig in hun lichaam te leven. Of je nu komt voor een stevige Deep Tissue behandeling of een Holistische Massage, ik stem de behandeling altijd af op jou behoefte.

Behandelingen

Massage
Floor
5.0
5 reviews

Over

Al vanaf jongs af aan ben ik gefascineerd door beweging en wat mensen precies beweegt. Toen ik vier jaar gelden in in contact met doula-werk en twee jaar geleden met lichaamswerk, wist ik het; "dit is het!". Het ervaren van lichaamsgerichte trauma therapie, ontvangen van lichaamswerk en veel verschillende soorten massages en het zelf in opleiding zijn tot massage therapeut hebben mij veel inzichten gegeven over hoe mijn lichaam werkt. En hoe het lichaam een archief is van alles wat we meemaken. In de afgelopen jaren ben ik weer thuisgekomen in mijn eigen lijf en dit proces is nog steeds en voortdurend in beweging.  Ik bied een veilige ruimte waarin ik op jou afstem en jij je kwetsbaar op kan stellen en jezelf kan leren dragen. Ik kan je begeleiden in het thuiskomen in je lichaam waardoor je je leven nog meer kan gaan belichamen. Ik heb in de afgelopen paar jaar veel intensieve trainingen gedaan om vrouwen te ondersteunen in hun proces van zwanger zijn, bevallen en de periode post-partum. Ik heb ervaring met zwangerschapsmassage, postpartum massage, massage in kraambed en massage na miskraam. Ook heb ik ervaring met het behandelen na traumatische of heftige bevallingen en door mijn ontwikkeling als therapeut kan ik vrouwen op een veelzijdige manier begeleiden in het weer terug "landen" in haar lichaam.

Behandelingen

Massage

Voorzieningen

Algemeen
LGBTQIA+ vriendelijk
Product
Natuurlijke ingrediënten
Biologische producten
Toegankelijkheid
Rolstoeltoegangelijk
Betalingsmogelijkheden
Contant geaccepteerd
Locatie
Metrostation dichtbij
Bushalte dichtbij
Treinstation dichtbij

Over

The Portal Massage
Korsjespoortsteeg 16
Amsterdam

The Portal Massage is een massagesalon in het hartje van Amsterdam. Wie vanuit de monumentale Korsjespoortsteeg The Portal binnenstapt, betreedt ook daadwerkelijk een andere wereld. Hier kan je het drukke stadsleven even helemaal achter je laten en tot rust komen met allerlei heerlijke massages.

Het dichtstbijzijnde openbaar vervoer:
Dichtstbijzijnde ov Nieuwezijds kolk EN centraal station


Het team:
Soheila & Floor staan voor je klaar.

Wat we leuk vinden aan de salon:

  • Sfeer: Ontspannen.
  • Gespecialiseerd in: Massages.
  • De extra's: Er kan betaald geparkeerd worden.
MaMaandag
10:0017:00
DiDinsdag
10:0017:00
WoWoensdag
10:0016:00
DoDonderdag
10:0020:00
VrVrijdag
Gesloten
ZaZaterdag
Gesloten
ZoZondag
Gesloten

Massagesalons in de buurt