Reviews

4,8
181 reviews
Ambiance
Personeel
Prijs-kwaliteit
Fijne omspannende massage gehad bij Bas. Er werd mij eerst gevraagd wat mijn wensen waren. Vervolgens mocht ik kiezen uit diverse soorten massageolie. De ruimte is zeer ruim en rustgevend. De technieken gebruikt niet te hard niet te zacht. Fijn dat de benen meegemasseerd werden. Na de massage gebruikt gemaakt van de sauna. Leuk intiem complex met veel mogelijkheden. Kom hier vaker terug voor de combi massage sauna.
tessa klein
12 dagen geleden
Top massage gehad bij Sari. Goede masseuse met veel kracht! Mijn klachten zijn verdwenen. Heb een nieuwe afspraak gemaakt om nog een keer te genieten van deze salon.
harry zakken
12 dagen geleden
Hete olie massage bij Tilburg massage. Zeer hartelijke ontvangst met lekker kopje thee en goede uitleg over het verloop van de massage zorgden alvast voor zeer relaxed sfeer en professionaliteit. Massage zelf heb ik als zeer aangenaam ervaren, afwisselende zachte efleurages en iets stevigere knedingen waar nodig. Ik ben volledig relaxed het weekend in gegaan en kom zeker terug ! Doe zo verder ! T.
Anoniem
13 dagen geleden
Mirabelle Fouchier
13 dagen geleden
Wat een top massage gehad! Massage is helemaal op mijn wens afgestemd. De masseuse was meer dan vriendelijk en nam echt de tijd om naar mij te luisteren. Service staat erg hoog in het vaandel van begin tot eind.
john joost
15 dagen geleden
Toon meer reviews...

Over

Tilburg Massage
Heuvelpoort 300
5038DT Tilburg

Bij Tilburg Massage aan de Heuvelpoort in Tilburg bieden Emily, Joanne, Felicia en Rob alle type massages. Of je nu zin hebt in een ontspannende massage of van je pijnklachten af wilt, hier krijgt je lichaam alle aandacht. De massagekamers zijn privé en geven je een complete rust tijdens de massage. Het professionele team heeft altijd tijd voor een praatje en ze gebruiken diverse massage technieken. Op deze locatie in het centrum van Tilburg kun je tevens gebruik maken van het wellness centrum CitySauna.

Heb je een afspraak voor een massage, dan word je vriendelijk verzocht om 5 minuten voor tijd aanwezig te zijn. De ingang zit op de HEUVEL 300 naast het Mercure Hotel. Dit is de ingang van de citysauna. Je loopt de trap af en gaat naar binnen bij de citysauna, daar vind je in de hal van de citysauna een witte bank waar je plaats kunt nemen. Er staat voor gratis thee voor je klaar. Je masseur haalt je daar op.

Je kunt parkeren in de Heuvelpoort-parkeergarage of in de fietsenkelder waar een directe doorgang is richting de citysauna.

Maandag
15:0023:00
Dinsdag
15:0023:00
Woensdag
15:0023:00
Donderdag
15:0023:00
Vrijdag
15:0023:00
Zaterdag
13:0023:00
Zondag
13:0023:00

Massagesalons in de buurt