Reviews

4,8
217 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit
Everything was fantastic, keep it up.
Andris
16 uur geleden
Ontzettend pijnlijk. Maar heeft erg goed geholpen. Was echt top!
van
één dag geleden
Voor de tweede keer een massage bij Sari gehad. Ze stelde me op mijn gemak en zorgde ervoor dat ik volledig kon ontspannen. De ruimte is prettig en straalt eveneens rust uit. Ik kom hier zeker nog eens terug :)
Alisa
3 dagen geleden
Het was de tweede keer voor mij nu bij medewerkster Sari. Dit was een fijn gesprek en vond haar een goede behandeling geven heeft mij zeer goed gedaan!
Howard
3 dagen geleden
veel knopen in benen en rug behandeld Wel erg pijnlijk maat het was even nodig Meteen een nieuwe afspraak gemaakt
Antoinette van Beek
4 dagen geleden
Toon meer reviews...

Over

Tilburg Massage
Heuvelpoort 300
5038DT Tilburg

Bij Tilburg Massage aan de Heuvelpoort in Tilburg bieden Emily, Joanne, Felicia en Rob alle type massages. Of je nu zin hebt in een ontspannende massage of van je pijnklachten af wilt, hier krijgt je lichaam alle aandacht. De massagekamers zijn privé en geven je een complete rust tijdens de massage. Het professionele team heeft altijd tijd voor een praatje en ze gebruiken diverse massage technieken. Op deze locatie in het centrum van Tilburg kun je tevens gebruik maken van het wellness centrum CitySauna.

Heb je een afspraak voor een massage, dan word je vriendelijk verzocht om 5 minuten voor tijd aanwezig te zijn. De ingang zit op de HEUVEL 300 naast het Mercure Hotel. Dit is de ingang van de citysauna. Je loopt de trap af en gaat naar binnen bij de citysauna, daar vind je in de hal van de citysauna een witte bank waar je plaats kunt nemen. Er staat voor gratis thee voor je klaar. Je masseur haalt je daar op.

Je kunt parkeren in de Heuvelpoort-parkeergarage of in de fietsenkelder waar een directe doorgang is richting de citysauna.

Maandag
13:0023:00
Dinsdag
13:0023:00
Woensdag
13:0023:00
Donderdag
13:0023:00
Vrijdag
13:0023:00
Zaterdag
13:0023:00
Zondag
13:0023:00

Massagesalons in de buurt