TONI&GUY Hairdressing Utrecht

Twijnstraat 51, Utrecht
Twijnstraat 51, Utrecht

Alle behandelingen

Reviews


Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Helemaal happy met mijn nieuwe haar! Met zorg en aandacht voor mijn haar en wensen. Veel bruikbare tips zonder verkoop 'drang' zoals ik bij sommige kappers tegenkom. Ook nog eens een hele fijne goodiebag meegekregen met bruikbare samples. Kortom een top-ervaring!
Melisa was great! I am notorious for not liking my haircuts after I get them, but I loved what she did with my hair. She was professional, knowledgeable, easy to talk with, very genuinely friendly. Overall, I had a fantastic experience. I am looking forward to getting my haircut again, and will definitely refer others to this place, and her!
Kevin was ontzettend aardig, ik vond alleen mijn kapsel niet mooi geknipt. De lagen zijn veel te bot geknipt en sluiten niet mooi op elkaar aan.
Toon reactie salon...
Een fijne consultatie gehad vooraf. Ik ben super goed geknipt. En ze hebben vegan shampoo/conditioner! + een leuke goodiebag mee gekregen. Ik kom zeker terug!
Toon reactie salon...
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

M
Melisa
5.0
5 reviews

Behandelingen

Haar
K
Kevin

Behandelingen

Haar
C
Celina

Behandelingen

Haar

Over

TONI&GUY Hairdressing Utrecht
Twijnstraat 51
Utrecht

TONI&GUY staat voor ‘international hair fashion’ en heeft salons over de hele wereld, zo ook op de Twijnstraat in Utrecht! Deze kapsalon met exclusieve uitstraling is geschikt voor mannen en vrouwen. Het professionele team staan bekend om hun talent, creativiteit en gevoel voor fashion. Ze zijn op de hoogte van de laatste technieken en zeer innovatief in hun werkwijze. Service staat hier aan de top, dus laat je volledig in de watten leggen en loop de grachten van Utrecht op met een fashionable coupe!

MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
10:0019:00
WoWoensdag
10:0019:00
DoDonderdag
10:0019:00
VrVrijdag
10:0019:00
ZaZaterdag
09:0018:00
ZoZondag
Gesloten
Producten gebruikt in deze salon

Kappers in de buurt