Unique! Hair & Nailstyling

Koningslaan 197, 3067TG Rotterdam
4,7
366 reviews
Koningslaan 197, 3067TG Rotterdam

Alle behandelingen

Alle
Haar
Nagels
Ontharen
Gezicht
Lichaam

Reviews

4,7
366 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Fast but not as thorough
Anoniem
16 uur geleden
Voor de 2e keer geknipt door Chretienne en voor het eerst weer eens 'gekleurd'. Ik ben blij met m'n eerste grijze haren maar het was toch een beetje saai. Dankzij het advies van Chretienne is het mooi 'gepimpt' zonder al te drastische ingrepen qua kleur. En door haar knipbeurt heb ik weer een goeie coupe die heel mooi valt en precies bij m'n persoonlijkheid past. Dank je wel!
Corella
2 dagen geleden
Een 1e behandeling van Vivian is, ondanks de helaas haperende vapomachine prima bevallen. Ik verheugde me vooral op de bindweefsel massage van de mini facial die ik had gekozen. Vivian gaf aan dat het best pijnlijk kan zijn en ja...bij de dunnere huid van mn ogen en hals was het wel pittig. Maar het gebeurd voorzichtig en zorgvuldig en het resultaat was direct goed zichtbaar bij een diepe rimpel die er veel mooier uitzag na de facial! Voor mij een herhaling waard, ook dankzij de totale expertise die Vivian biedt. Fijn mens om m'n gezicht aan toe te vertrouwen!
Corella
5 dagen geleden
Toon reactie salon...
Mariella
5 dagen geleden
Super blij met m’n mooie nagels!
iris
7 dagen geleden
Toon meer reviews...

Over

Unique! Hair & Nailstyling
Koningslaan 197
3067TG Rotterdam

Bij UNIQUE! Hair & Nailstyling staan kwaliteit, service en hygiëne voorop. Ze helpen mannen vrouwen en kinderen en het team ziet jou graag met een 'herboren' gevoel naar buiten gaan. Vrouwen zitten hier goed voor een totaalplaatje van haar, nagels en make-up. Uniek is het feit dat de salon in het bezit is van een Ventaglio schaar. Deze schaar creëert haar zonder imperfecties. In enkele bewegingen worden de haren geherstructureerd en wordt het pluizig effect verminderd terwijl de lengte van je haar gelijk kan blijven als je dit wenst. Try it yourself!

MaMaandag
09:0021:00
DiDinsdag
09:0021:00
WoWoensdag
09:0021:00
DoDonderdag
09:0017:30
VrVrijdag
09:0021:00
ZaZaterdag
09:0016:00
ZoZondag
Gesloten
Producten gebruikt in deze salon
Salonawards
Top Rated 2018

Kappers in de buurt