Reviews

4,7
46 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit
Simone heeft mijn nagels weer prachtig verzorgd, zoals altijd!
Joke de Brieder
2 dagen geleden
Ik krijg bij Unique altijd een "VIP" treatment, dat wil zeggen dat mijn haar in de verf wordt gezet als mijn nagels worden opgevuld en gelakt, vervolgens worden mijn teennagels gelakt en zit mijn haar in een speciaal masker en tot slot mijn haartjes in model gebracht. In slechts 2 uurtjes tijd helemaal weer als nieuw, daar ben ik altijd zó bij mee! Dank meiden! 5 sterren meer dan waard!
Nicole
3 dagen geleden
Els
3 dagen geleden
Een salon waar ik al jaren kom voor mijn nagels, en zoals altijd keurig geholpen.Een prettige gastvrije en ongedwongen sfeer.Dames die er alles aan doen om jou zo goed mogelijk te helpen
Ida de Witte
3 dagen geleden
De dames zijn super aardig mn nagels zijn altijd mooi en het is gezellig echt een aanrader
Levina
3 dagen geleden
Toon meer reviews...

Over

Unique! Hair & Nailstyling
Koningslaan 197
3067TG Rotterdam

Bij UNIQUE! Hair & Nailstyling staan kwaliteit, service en hygiëne voorop. Ze helpen mannen vrouwen en kinderen en het team ziet jou graag met een 'herboren' gevoel naar buiten gaan. Vrouwen zitten hier goed voor een totaalplaatje van haar, nagels en make-up. Uniek is het feit dat de salon in het bezit is van een Ventaglio schaar. Deze schaar creëert haar zonder imperfecties. In enkele bewegingen worden de haren geherstructureerd en wordt het pluizig effect verminderd terwijl de lengte van je haar gelijk kan blijven als je dit wenst. Try it yourself!

Maandag
09:0021:00
Dinsdag
09:0021:00
Woensdag
09:0017:30
Donderdag
09:0017:30
Vrijdag
09:0021:00
Zaterdag
09:0016:00
Zondag
Gesloten

Kappers in de buurt