Venere Beauty

Beukelsweg 62-C 02, Rotterdam
4,4
91 reviews
Beukelsweg 62-C 02, Rotterdam

Alle behandelingen

Alle
Nagels
Ontharen
Gezicht
Lichaam

Reviews

4,4
91 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Sonia is de beste, altijd goed!
Maaike
3 dagen geleden
Brazilian wax gehad bij Sonia. Ze werkt supernauwkeurig en laat geen haartje over. Verder is het echt pijnloos omdat ze goed weet hoe en wat ze doet! Bovendien is Sonia zelf ook heel lief. Absolute aanrader!
Anoniem
6 dagen geleden
Sonia is een heel aardige dame. Ze werkt snel maar heel keurig. Ik ben al paar keer bij haar geweest. Ze heeft hierbij een vaste klant erbij gekregen.
Fe D Castillo
15 dagen geleden
Hele vriendelijke dame en ze heeft mijn wenkbrauwen perfect geverfd en gewaxt. Heel tevreden!
Anne
22 dagen geleden
Ik wax al een aantal jaar, dit was voorheen vooral in salons (zoals de waxbar) waar je aardig wat geld neer legt voor een brazilian wax. De prijs kwaliteit van Sonia is enorm schappelijk, zeker voor het werk wat zij verricht! Sonia is tijdens de afgelopen behandelingen enorm secuur te werk gegaan. Het is prettig om op Sonia haar tafel te liggen, ze geeft je een rustig gevoel door een praatje met je te maken. Bij Sonia ben je geen nummertje maar een echte 'de klant is koning'. Sonia neemt haar tijd en trekt niet alles binnen 20 min van je lijf zoals in een salon, wat ik zelf als erg prettig ervaar. De luxe van een salon moet je niet verwachten, maar de aandacht en tijd die ze voor je neemt is mij veel meer waard dan prachtig ingerichte kamers... ik kom overigens voor de behandeling! Nogmaals, Sonia bedankt!
Esra Dilara
25 dagen geleden
Toon meer reviews...

Over

Venere Beauty
Beukelsweg 62-C 02
Rotterdam

Wanneer je op zoek bent naar een goede waxsalon, dan ben je bij thuissalon Venere Beauty aan het juiste adres. Eigenaresse Sonia heeft een passie voor uiterlijke verzorging en verzorgt jou dan ook met veel plezier. Haar specialiteit is waxen, maar je kunt hier ook terecht voor een fijne manicure of pedicure. Sonia werkt precies en zorgt dat alle haartjes zijn verdwenen waardoor je wekenlang zult genieten van een zachte en gladde huid.

Let op: in de salon kan niet worden gepind.
Let op: de salon behandelt geen mannen meer.

MaMaandag
09:0021:00
DiDinsdag
09:0021:00
WoWoensdag
09:0021:00
DoDonderdag
09:0021:00
VrVrijdag
09:0021:00
ZaZaterdag
09:0021:00
ZoZondag
09:0020:00

Ontharingssalons in de buurt