Wax And Go

Mesdaglaan 12, 3117TJ Schiedam
4,4
20 reviews
Mesdaglaan 12, 3117TJ Schiedam

Alle behandelingen

Alle
Ontharen
Gezicht

Reviews

4,4
20 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Elly
4 maanden geleden
Erg jammer, had een afspraak via treatwell ingepland. Vervolgens aangekomen was er niemand die mij kon helpen. Conclusie een uur voor niks heen en weer gerezen.
A
4 maanden geleden
Wieke
7 maanden geleden
Tessa
7 maanden geleden
Dit was mijn eerste (brazilian) wax ooit. Ik had dit nergens anders willen laten doen dan hier. Sofia stelde mij erg op mijn gemak en liep samen met mij de stappen goed door, zodat ik wist wat mij te wachten stond. Waxen is niet geheel pijnloos, maar Sofia was super behulpzaam hierin. De salon is verder schoon en netjes. Je wordt vriendelijk en professioneel behandeld. Onwijze aanrader!
Lana
7 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Wax And Go
Mesdaglaan 12
3117TJ Schiedam

Wil je graag af van die ongewenste haartjes op je lichaam? Dan ben je bij Wax And Go in Schiedam aan het juiste adres. Eigenaresse Adiba is gespecialiseerd in het waxen van het vrouwelijk lichaam. Ze maakt in haar salon gebruik van de wax van het merk Lycon. Deze wax bevat alleen natuurlijke ingrediënten en aromatische oliën. Daarnaast zorgt het voor optimale hechting aan de haren zodat het mogelijk is om te waxen met haartjes vanaf 1 millimeter. Doordat de haartjes met wortel en al verwijderd worden heb je langer plezier van een gladde huid. Ook voor het verven van je wimpers of wenkbrauwen kun je bij Adiba terecht.

MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
10:0018:00
WoWoensdag
12:3018:00
DoDonderdag
10:0018:00
VrVrijdag
12:3020:00
ZaZaterdag
09:0018:00
ZoZondag
Gesloten

Ontharingssalons in de buurt