Wehe Massage

Willem ll passage 1 , Tilburg
5,0
7 reviews
Willem ll passage 1 , Tilburg

Alle behandelingen

Reviews

5,0
7 reviews
Ambiance
Hygiëne

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Top massage ontvangen van Rob. Professionele masseur op elk vlak. Ik heb getwijfeld of ik deze vorm van massage zou kiezen omdat je redelijk naakt op de massagetafel ligt. Maar ik heb mij nog nooit zo veilig en fijn gevoeld bij een massage als de Lomi Lomi. Fijn en blij dat ik dit ervaren heb en het gaat niet voor de laatste keer zijn.
Voor het eerst een Lomi Lomi ervaren. Wat een grote stap was voor mij om te ervaren, is omgeslagen naar WOW! Rob is de perfecte masseur! Hij stelt je gerust bij binnenkomst, spreek goed door wat de massage inhoud en geeft je echt echt de perfecte massage. De massage is diep ontspannend en echt een aanrader voor iedereen die stress ervaart. Dank Rob, tot de volgende keer!
I always get the one-hour lomilomi massage and it is THE BEST LOMI I EVER HAD! Rob does really good treatments at very reasonable prices - WORTH IT!
Zeer fijne beleving, mooie massage onvolledig tot rust te komen. Intens, oprecht, genieten.....tijd voor mijzelf.
"the word used traditionally, called lomi, means "to knead, to rub, or soothe; to work in and out, as the paws of a contented cat." It may also mean "to take and turn, to shift" as in "the sacred shift within you that is inspired by the healing kahuna..." said twice "lomilomi" for emphasis Direct uit de Wiki, maar wat sluit dit aan bij de massage die ik bij Rob heb ervaren! Niet meer woorden aan vuil maken en gewoon reserveren om een totaal andere massage te ervaren!
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Rob
Lomi Lomi Specialist

Over

Rob is reeds 8 jaar actief als masseur en heeft zijn liefde voor Lomi Lomi omhelst. De massages aangeboden door Wehe Massage zijn gebaseerd op Lomi Lomi technieken en zijn door Rob omgezet naar een westers tintje. Rob is ook voltijd coach en leest lichamen op mentaal en fysiek niveau. De massage is een dans waarbij de ziel geraakt word en het lichaam ontspant.

Behandelingen

Massage
Tess
Lomi Lomi coach

Over

Tess heeft de Lomi Lomi verheven tot een kunst. Deze massage dans is een lust voor de mensen die willen ontspannen. Tess combineert de Lomi Lomi indien gewenst met haar kracht als beeldend therapeut en Reiki behandelaar.

Behandelingen

Massage
W
Wiel

Behandelingen

Massage

Voorzieningen

Algemeen
Alleen vrouwen
Betalingsmogelijkheden
Alleen contant
Locatie
Betaald parkeermogelijkheid
Talen
Frans
Engels
Duits
Nederlands

Over

Wehe Massage
Willem ll passage 1
Tilburg

Gevestigd in de SPZ013 City Massage salon in Tilburg, is Wehe Massage dé plek voor een bijzondere massage ervaring. Het team van Wehe is namelijk volledig gespecialiseerd in Lomi-Lomi massages. Deze Hawaiiaanse techniek met warme olie zorgt voor intense ontspanning terwijl al je zintuigen geprikkeld worden. Ze masseren je met lange, vloeiende bewegingen en zoals golven in de zee kan je de spanningen van je af laten stromen.

Je kan kiezen uit diverse varianten van deze holistische ervaring, om er een complete belevenis van te maken. Ga jij voor de traditionele Hawaiiaanse versie, of de Nederlandse variant? Hoe dan ook zal je helemaal zen weer de straat op stappen!

MaMaandag
11:0023:00
DiDinsdag
11:0023:00
WoWoensdag
11:0023:00
DoDonderdag
11:0023:00
VrVrijdag
11:0023:00
ZaZaterdag
11:0023:00
ZoZondag
11:0023:00

Massagesalons in de buurt