Wehe Massage

5,0
15 reviews
Willem ll passage 1 , Tilburg
Vandaag open: 11:00 - 23:00
Daluren

Alle behandelingen

Reviews

5,0
15 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Super massage! Deze hete olie massage is heel vernieuwend en helend voor mijn fysiek en mentaal, maar ook emotioneel. Zeker aan te raden als, je net zoals ik, even een moment voor jezelf nodig hebt.
Met een dankbaar en ontspannen hart en hoofd weer naar huis. Ik kom zeker snel weer terug!
Ik heb genoten! En kan het iedereen aanbevelen om een keer iets nieuws te proberen en je over te geven aan deze massage. Tot de volgende!
Een keer eerder in mijn leven deze vorm van massage mogen ondergaan. En toen vond ik het al geweldig. En dat heeft het nu weer bevestigd, want wat een top massage is dit! Heel je lichaam wordt meegenomen en beetje bij beetje voel je je lijf steeds dieper die bank in zakken. Mijn hoofd kan er ook weer een tijdje tegenaan! Super!
Was op zoek naar een massage waarbij ik me echt kon gaan ontspannen. Ben nogal gestrest door mijn werk en merk dat ik het zelf moeilijk vindt om die ontspanning weer terug te vinden. De masseuse is heel beleefd en stelt je gerust. Vraagt de juiste dingen en legt alles duidelijk uit. De massage is niets te veel te veel gezegd. Want wat heb ik er van genoten! Op het begin nog veel in mijn hoofd, maar door de vloeiende bewegingen en hete olie raakte ik op een gegeven moment echt in die ontspanning.
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Rob
Lomi Lomi Specialist

Over

Rob is reeds 8 jaar actief als masseur en heeft zijn liefde voor Lomi Lomi omhelst. De massages aangeboden door Wehe Massage zijn gebaseerd op Lomi Lomi technieken en zijn door Rob omgezet naar een westers tintje. Rob is ook voltijd coach en leest lichamen op mentaal en fysiek niveau. De massage is een dans waarbij de ziel geraakt word en het lichaam ontspant.

Behandelingen

Massage
Tess
Lomi Lomi coach
5.0
7 reviews

Over

Tess heeft de Lomi Lomi verheven tot een kunst. Deze massage dans is een lust voor de mensen die willen ontspannen. Tess combineert de Lomi Lomi indien gewenst met haar kracht als beeldend therapeut en Reiki behandelaar.

Behandelingen

Massage
W
Wiel

Behandelingen

Massage

Voorzieningen

Betalingsmogelijkheden
Alleen contant
Locatie
Betaald parkeermogelijkheid
Talen
Frans
Engels
Duits
Nederlands

Over

Wehe Massage
Willem ll passage 1
Tilburg

Gevestigd in de SPZ013 City Massage salon in Tilburg, is Wehe Massage dé plek voor een bijzondere massage ervaring. Het team van Wehe is namelijk volledig gespecialiseerd in Lomi-Lomi massages. Deze Hawaiiaanse techniek met warme olie zorgt voor intense ontspanning terwijl al je zintuigen geprikkeld worden. Ze masseren je met lange, vloeiende bewegingen en zoals golven in de zee kan je de spanningen van je af laten stromen.

Je kan kiezen uit diverse varianten van deze holistische ervaring, om er een complete belevenis van te maken. Ga jij voor de traditionele Hawaiiaanse versie, of de Nederlandse variant? Hoe dan ook zal je helemaal zen weer de straat op stappen!

MaMaandag
11:0023:00
DiDinsdag
11:0023:00
WoWoensdag
11:0023:00
DoDonderdag
11:0023:00
VrVrijdag
11:0023:00
ZaZaterdag
11:0023:00
ZoZondag
11:0023:00

Massagesalons in de buurt