Wehe Massage

5,0
24 reviews
Willem ll passage 1 , Tilburg
Daluren

Alle behandelingen

Reviews

5,0
24 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Super!⭐️
Eerste keer een Lomi Lomi massage gehad. En vanaf nu wil ik niets anders meer! Heerlijk ontspannen en even helemaal weg. Jullie zien me snel weer!
Heerlijke Lomi Lomi massage weer gehad. Iedereen aan te raden als je volledig wilt ontspannen.
Wehe Massage is een goed verzorgde salon in het centrum van Tilburg. De masseur is professioneel en erg aardig. En de massage is kwalitatief, warm en zeker ontspannend. Zeker 5 sterren waardig!
Lomi lomi is mijn favoriete massage vanaf nu, ik kom voor niks anders meer!
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Fleur

Behandelingen

Massage
Kim

Behandelingen

Massage
Rob
Lomi Lomi Specialist
5.0
10 reviews

Over

Rob is reeds 8 jaar actief als masseur en heeft zijn liefde voor Lomi Lomi omhelst. De massages aangeboden door Wehe Massage zijn gebaseerd op Lomi Lomi technieken en zijn door Rob omgezet naar een westers tintje. Rob is ook voltijd coach en leest lichamen op mentaal en fysiek niveau. De massage is een dans waarbij de ziel geraakt word en het lichaam ontspant.

Behandelingen

Massage
Rachel

Behandelingen

Massage
Tess
Lomi Lomi coach
5.0
7 reviews

Over

Tess heeft de Lomi Lomi verheven tot een kunst. Deze massage dans is een lust voor de mensen die willen ontspannen. Tess combineert de Lomi Lomi indien gewenst met haar kracht als beeldend therapeut en Reiki behandelaar.

Behandelingen

Massage

Voorzieningen

Betalingsmogelijkheden
Alleen contant
Locatie
Betaald parkeermogelijkheid
Talen
Frans
Engels
Duits
Nederlands

Over

Wehe Massage
Willem ll passage 1
Tilburg

WeHe massage, gevestigd in de SPZ013 City Massage salon in Tilburg, is een collectief van massage kunstenaars die de Hawaiaanse Lomi Lomi een warm hart toedragen. Ieder vanuit zijn holistische wijze laat jou genieten van deze wereld.

De Lomi Lomi massage vindt haar oorsprong in Hawaii, waar deze massage al eeuwen wordt uitgevoerd door verschillende Hawaiiaanse generaties. Deze Hawaiiaanse techniek met warme olie zorgt voor intense ontspanning terwijl al je zintuigen geprikkeld worden. Je wordt gemasseerd met lange, vloeiende bewegingen en zoals golven in de zee kan je de spanningen van je af laten stromen.

Je kan kiezen uit diverse varianten van deze holistische ervaring, om er een complete belevenis van te maken. Ga jij voor de traditionele Hawaiiaanse versie, of de Nederlandse variant? Hoe dan ook zal je helemaal zen weer de straat op stappen!

MaMaandag
11:0023:00
DiDinsdag
11:0023:00
WoWoensdag
11:0023:00
DoDonderdag
11:0023:00
VrVrijdag
11:0023:00
ZaZaterdag
11:0023:00
ZoZondag
11:0023:00
Salonawards
Top Rated 2020

Massagesalons in de buurt