Willem ll passage 1 , Tilburg
Last-minute

Alle behandelingen

Reviews

5,0
26 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
👍👍
Toon reactie salon...
Vriendelijk ontvangst en ruim voldoende informatie vooraf. Volgens mij was het ongeveer 23 graden binnen, toch had ik het een beetje fris vanwege de vochtige handdoek die over me heen lag. De massage zelf was extreem ontspannend en het voelde alsof de masseuse veel ervaring heeft.
Toon reactie salon...
Super!⭐️
Toon reactie salon...
Eerste keer een Lomi Lomi massage gehad. En vanaf nu wil ik niets anders meer! Heerlijk ontspannen en even helemaal weg. Jullie zien me snel weer!
Toon reactie salon...
Heerlijke Lomi Lomi massage weer gehad. Iedereen aan te raden als je volledig wilt ontspannen.
Toon reactie salon...
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Tess
Lomi Lomi coach
5.0
7 reviews

Over

Tess heeft de Lomi Lomi verheven tot een kunst. Deze massage dans is een lust voor de mensen die willen ontspannen. Tess combineert de Lomi Lomi indien gewenst met haar kracht als beeldend therapeut en Reiki behandelaar.

Behandelingen

Massage
Rachel

Behandelingen

Massage
Fleur

Behandelingen

Massage
Kim

Behandelingen

Massage
Rob
Lomi Lomi Specialist
5.0
10 reviews

Over

Rob is reeds 8 jaar actief als masseur en heeft zijn liefde voor Lomi Lomi omhelst. De massages aangeboden door Wehe Massage zijn gebaseerd op Lomi Lomi technieken en zijn door Rob omgezet naar een westers tintje. Rob is ook voltijd coach en leest lichamen op mentaal en fysiek niveau. De massage is een dans waarbij de ziel geraakt word en het lichaam ontspant.

Behandelingen

Massage

Voorzieningen

Betalingsmogelijkheden
Alleen contant
Locatie
Betaald parkeermogelijkheid
Talen
Frans
Engels
Duits
Nederlands

Over

Wehe Massage
Willem ll passage 1
Tilburg

WeHe massage, gevestigd in de SPZ013 City Massage salon in Tilburg, is een collectief van massage kunstenaars die de Hawaiaanse Lomi Lomi een warm hart toedragen. Ieder vanuit zijn holistische wijze laat jou genieten van deze wereld.

De Lomi Lomi massage vindt haar oorsprong in Hawaii, waar deze massage al eeuwen wordt uitgevoerd door verschillende Hawaiiaanse generaties. Deze Hawaiiaanse techniek met warme olie zorgt voor intense ontspanning terwijl al je zintuigen geprikkeld worden. Je wordt gemasseerd met lange, vloeiende bewegingen en zoals golven in de zee kan je de spanningen van je af laten stromen.

Je kan kiezen uit diverse varianten van deze holistische ervaring, om er een complete belevenis van te maken. Ga jij voor de traditionele Hawaiiaanse versie, of de Nederlandse variant? Hoe dan ook zal je helemaal zen weer de straat op stappen!

MaMaandag
11:0023:00
DiDinsdag
11:0023:00
WoWoensdag
11:0023:00
DoDonderdag
11:0023:00
VrVrijdag
11:0023:00
ZaZaterdag
11:0023:00
ZoZondag
11:0023:00
Salonawards
Top Rated 2020

Massagesalons in de buurt