Yeona Amsterdam

5,0
26 reviews
Jacob van Lennepstraat 64h, Amsterdam

Alle behandelingen

Ons werk

Reviews

5,0
26 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
A friend of mine recommended Yeona, and so I went. Yen did my eyebrows and the result is amazing. Yen works professionally and clean. I’ve found my eyebrows go-to!
Ik heb de brow lamination gedaan bij Yen ik ben zo blij met het resultaat! Ik voelde me helemaal op mijn gemak. Ze werkt netjes en nam haar tijd zodat alles precies was hoe ik het wilde. Daarnaast is de zaak ook heel fijn en rustige uitstraling. Ik kom zeker vaker terug!
Super happy with my brow lamination. Treatment was professional and very friendly and knowledgeable service! Will recommend to anyone looking for brow treatments :)
Een behandeling bij Yeona is echt een aanrader. Ik ben super tevreden met het resultaat. Ik had een behandeling voor de ombré powder brows. Yen neemt de tijd voor de behandeling waardoor ze netjes en precies kan werken. Aan haar kan ik echt mijn wenkbrauwen toevertrouwen. Elke keer dat ik weer in spiegel kijk, ben ik supertrots op mijn mooie wenkbrauwen. In het vervolg zal ik zeker alleen bij haar mijn wenkbrauwen laten doen!
Yen is really good at what shes doing.. I was bit nervous but she explained and took care that it was actually pleasant experience.. Plus..! AMAZING EYEBROWS!
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Yeona
5.0
15 reviews

Behandelingen

Gezicht

Portfolio

Over

Yeona Amsterdam
Jacob van Lennepstraat 64h
Amsterdam

Yeona is een gespecialiseerde studio in permanente makeup aan de Jacob van Lennepstraat in Amsterdam. Door middel van de nieuwste technieken creëeren ze hier de beste resultaten voor wenkbrauwen en lippen. Je kunt hier terecht voor Microblading, Ombré Powder Brows, Lip Blush en meer. Weet je niet zeker welke behandeling bij jou past? Je kunt altijd contact opnemen voor eerlijk en professioneel advies! Liever iets minder permanents? Je kunt hier ook terecht voor Brow Lamination; dit is een tijdelijke Brow Lift.

Goed om te weten: Je kunt alleen contant betalen in de salon.

MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
10:0020:00
WoWoensdag
10:0020:00
DoDonderdag
10:0020:00
VrVrijdag
10:0020:00
ZaZaterdag
10:0020:00
ZoZondag
Gesloten
Salonawards
Top Rated 2020

Makeup Studios in de buurt