Your Body is Your Temple Reviews

Crynssenstraat 74-1, Amsterdam

Check beschikbaarheid en boek online

De reviews zijn geschreven door klanten na hun bezoek.

4,8
38 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Very satisfied with the massage. I went for the 1 hour 30 min deep tissue session. I felt I was in good hands. Katerina is skillful and caring. You can tell she has years of experience. She is able to adjust the technique to your needs. I will be returning on regular basis.
Toon reactie salon...
Katarina is een zeer vakkundige vakspecialiste die omdat het nodig was mij flink heeft aangepakt maar dit was het meer dan waard! Ik weet dat mijn probleem niet in één keer opgelost is en dat er nog meer werk aan de winkel is maar ik hoef in ieder geval niet meer verder te kijken voor een nieuw adres! Die heb ik bij Katrina namelijk al gevonden, tot ziens!
Toon reactie salon...
Nooit teleurgesteld als ik hier een behandeling heb gehad. Altijd 200% inzet. Top!
Toon reactie salon...
Echt een aanrader. Met zoveel zorg en aandacht wordt gecheckt hoe het met je gaat en waar je behoeftes liggen. Daarnaast veel tips gekregen om ook hierna beter op te letten en minder last te krijgen. De massage zelf was heel erg goed. Alles in overleg en echt heel erg goed. Als je serieus een goede massage wil waar je echt veel uit haalt zowel direct als op langere termijn, dan moet je hier zijn.
Toon reactie salon...
Perfect!
Toon reactie salon...
1
2
34
8