Treatwell
The simple way to book beauty anywhere.
Download our free app.
Aan het inloggen, moment geduld...
Je bent ingelogd
Log in op jouw account
Filters
Verfijn...
Sorteer op
Sorteer

Ayurvedische massage in de buurt van Rotterdam

Locatie
Zoek op afstand
We hebben 6 salons gevonden
Sorteer op
Sorteer

Lijf Massage

Info
4.9 200 reviews
Sta even stil bij je lichaam en voel de ontspanning, rust, stilte en de aandacht voor je lichaam bij Lijf Massage. Eigenaresse Madou heeft als passie het bijdragen aan het welzijn van de mensen om haar heen. Zij heeft de opleiding massagetherapie aan de gerenommeerde Holos Academie gevolgd en is gediplomeerd massagetherapeut. Haar massages kenmerken zich door persoonlijke aandacht en leiden tot een beter begrip van je lichaam en geest.
Traditionele Balinese massage
1 u - 1 u 30 min
vanaf 65
Toon alle services…

Groepspraktijk Beter Leven

Info
5.0 3 reviews
Zit jij niet lekker in je vel? Bij Groepspraktijk Beter Leven zijn ze gespecialiseerd om jouw gezondheid significant te verbeteren wanneer je bereid bent om in jouw gezondheid te investeren en aan jezelf wilt werken. Het team bestaat uit diverse therapeuten, elk met hun eigen specialisme. Zo kan het team een topkwaliteit aan alternatieve behandelingen aanbieden en hun kennis met jou delen waardoor jouw leefstijl positief beïnvloed kan worden. Durf jij deze uitdaging aan?
Ayurvedische massage met marmabehandeling
2 u
110
Toon alle services…

STUDIO Hillegersberg

Info
4.8 91 reviews
Bij de Rotterdamse STUDIO Hillegersberg kun je je heerlijk laten masseren door ervaren masseuses. Je hebt keuze uit verschillende technieken. Zo kun je bijvoorbeeld genieten van een intense Hawaiiaanse Lomi Lomi massage, sportmassage of een ontspannende Balinese massage. In een rustige en vertrouwde omgeving en in combinatie met heerlijke oliën kom je tot rust en verlaat je altijd ontspannen en opgelaten het sfeervolle pand.
Ayurvedische massage
1 u - 1 u 30 min
vanaf 55
Toon alle services…

Retreat

Info
4.9 19 reviews
Bij Retreat, een chique salon in hartje Rotterdam, kun je niet alleen terecht voor diverse gezichtsbehandelingen maar ook voor authentieke massages. Tijdens de behandelingen wordt er enkel gebruik gemaakt van kwalitatieve producten voor een optimaal resultaat. Het personeel is zeer vriendelijk en kundig en van hen kun je meer leren over de beste cosmetica voor jouw huid en persoonlijk verzorgingsadvies. Combineer je massage met een van de beautybehandelingen voor een ultieme spa-ervaring en verlaat de salon ontspannen en op je allermooist. Hier zou iedereen tijd voor vrij moeten maken.
Relax - Ayurvedic massage
1 u - 1 u 30 min
vanaf 85
Toon alle services…

Zensitive

Info
4.9 18 reviews
Heb je onder andere last van stress, lichamelijke klachten of slapeloosheid? Massagetherapeute Patricia van salon Zensitive helpt je graag van deze klachten af. Je vindt de salon in de Rotterdamse wijk Kralingen. Met de opleidingen en cursussen die Patricia heeft gevolgd, weet ze precies hoe ze de gezondheid van jouw lichaam en geest kan bevorderen. Samen probeer je om de blokkades en pijn in je lichaam om te zetten naar ontspanning. Je zult de salon dan ook zen verlaten. Let op: in de salon kan niet worden gepind. In de 1e en 2e week van juni en juli kan er mogelijk geluidsoverlast zijn wegens werkzaamheden in de straat.
Holistic pulsing
1 u
60
Toon alle services…

Yolanda Vos - Ayurvedic Skincare & Wellness

Info
5.0 41 reviews
Yolanda Vos - Ayurvedic Skincare & Wellness is een plek voor beauty, ontspanning en wellness. De behandelingen en massages in deze thuissalon zijn geïnspireerd op de principes van de Ayurvedische filosofie en aromatherapie en gaan verder dan alleen uiterlijke schoonheidsverzorging. Eigenaresse Yolanda werkt met duurzame en 100% natuurzuivere producten van Lakshmi. Yolanda helpt je vanbinnen en vanbuiten te laten stralen en je lichaam en geest weer in balans te brengen. Dit allemaal vanuit haar eigen knusse en sfeervolle ruimte in het Liskwartier in Rotterdam.
Klankschaalmassage
30 min - 1 u
vanaf 25
Ontspanningsmassage met Ayurvedische kruidenoliën
30 min - 1 u
vanaf 30
Toon alle services…
Laden...

Ayurvedische massage aanbevolen salons in Rotterdam, Nederland

Natuurlijk genieten in Rotterdam

Ayurvedische massages worden gekenmerkt door het gebruik van een ruime hoeveelheid aan warme kruidenolieën, een behandeling dat is afgestemd op je constitutiebepaling (pitta, vata en kapha) en zachte strijk- en kneedtechnieken waarbij je vitale energiepunten en - banen worden gestimuleerd. Het is een bijzonder ontspannende massage die tevens preventief werkt. Hoofd, schouders, knie en teen - je wordt van top tot teen behandeld! Op Treatwell.nl vind je veel bijzondere massagepraktijken in Rotterdam waar je terechtkunt voor één van de vele soorten ayurvedische massages.

De Ayurveda is een eeuwenoude Indiase en holistische gezondheidsleer om de mens gezond te houden. En wat is nu een klassiekere manier om je gezond en fit te houden dan het nemen van een massage? Het woord 'ayurveda' betekent 'levenskennis' en deze eeuwenoude techniek is dan ook gebaseerd op de 3 elementen die je dosha, ofwel constitutie, beïnvloeden: zijn de 3 dosha's in balans, dan ben jij in balans. Heb je een teveel aan vuur (pitta), dan kan dat zich uiten in een gevoelige huid met roodheden. Bij een teveel aan lucht (vata) krijg je een droge huid en bij een overvloed aan de elementen aarde of water (kapha) heb je een vette huid. Het doel van een ayurvedische massage is om het evenwicht tussen lichaam en geest weer te herstellen, op basis van wat jouw lichaam nodig heeft. Bij een ayurvedische massage zal er gekeken worden naar jouw constitutie.

Oil, lots of it!

Bij een ayurvedische behandeling hoort olie, veel olie! Wanneer je constitutie is bepaald, zal een passende warme ayurvedische olie worden gebruikt; denk hierbij aan een basisolie, etherische olie, kruidenolie of medicinale olie. De olie is op basis van sesam, kruiden, kokos of ghee (geklaarde boter). Omdat de kruidenolie wordt aangepast aan jouw constitutietype, ben jij er dan ook altijd van verzekerd dat jij de massage krijgt die je nodig hebt.

Indiase massage: Abhyanga

Een populaire Indiase, ayurvedische massage is toch wel de Abhyanga. Met warme kruidenolie worden je lichaam, maar ook je hoofd en gezicht gemasseerd volgens de klassieke ayurvedische methode. Een ayurvedische massage heeft vele voordelen: het heeft een aansterkende en reinigende werking, je stimuleert je weerstand, bloedsomloop en lymfeafvoer, maar je bestrijdt er ook slapeloosheid, stress en lichamelijke klachten mee. Bij deze massage worden je 'marmapunten', je vitale energiepunten in je lichaam welke gevuld zijn met levenskracht (prana), in evenwicht gebracht. Het lichaam heeft 108 vitale punten; dit zijn plaatsen waar pezen, botten, spieren, bloedvaten, zenuwen en gewrichten bij elkaar komen.

Therapeutische massage in Rotterdam

Zorg voor een stukje ontspanning in je week en geef je over aan de heerlijke warme en geurige kruidenolieën. Waan je in oosterse sferen in Rotterdam! Boek snel een afspraak voor je ayurvedische massage voor je verwenmoment. Alles wat je nog hoeft te doen is het (voor de zekerheid) meenemen van ruimzittende kleding en je me-time kan beginnen.