Treatwell
The simple way to book beauty anywhere.
Download our free app.
Aan het inloggen, moment geduld...
Je bent ingelogd
Log in op jouw account
Filters
Verfijn...
Sorteer op
Sorteer

Micro needling in de buurt van Hilversum, Noord-Holland

Locatie
Zoek op afstand
We hebben 3 salons gevonden
Sorteer op
Sorteer

Resultaten inclusief: Dermapen, Dermaroller

JackyCode

Info
5.0 6 reviews
JackyCode is een professionele salon in Bussum waar je terechtkunt voor onder andere permanente make-up. De salon werkt samen met The Body Clinic en is als beste getest door de Consumentenbond. Kwaliteit en persoonlijke aandacht zijn hier essentieel voor een goede behandeling. Er wordt gewerkt met hoogwaardig gecertificeerd apparatuur en pigmenten en voldoen de behandelingen aan de eisen van van de GGD. Naast permanente make-up kun je hier tevens terecht voor huidverbetering waardoor jij weer lekker in je vel zit en dit ook uit zult stralen.
Fractional needling
1 u
139
Toon alle services…

Love Yourself - Beauty & TCM Therapie Praktijk

Info
4.8 68 reviews
Love Yourself – Beauty & TCM therapie praktijk is een schoonheidssalon in Bussum op de Laarderweg. Alina is al haar hele leven gefascineerd door het menselijk lichaam en heeft verschillende opleidingen gevolgd aan de Wellness Academie in Hasselt. Daardoor heeft zij een groot inzicht in het menselijk lichaam en in de menselijke geest. Zij gelooft in in de zelf genezende kracht van ons lichaam en deelt graag haar kennis, behandelingen en therapieën met je. Boek nu een afspraak voor bijvoorbeeld een beautybehandeling, massage of een behandeling volgens Traditionele Chinese Geneeskunde.
Microneedling - handen
30 min
36,75
Microneedling - wangen
30 min
38,95
Kennismakingsbehandeling - microneedling - gezicht
1 u
66,66
Toon alle services…

Perfect Skin and Balance

Info
4.8 39 reviews
Wil je het beste voor je huid op het gebied van anti-aging? Wil je je huidproblemen of lichamelijke klachten niet alleen bestrijden, maar ook oplossen en voorkomen? Dan zit je goed bij Perfect Skin and Balance. Hier richten ze zich niet aleen op huidverbetering van buitenaf, maar ook van binnenuit. Pas dan heb je optimaal resultaat. Perfect Skin and Balance gaat verder zodat jij zo lang mogelijk mooi, jeugdig en vitaal kan zijn én blijven.
Dermapen basic treatment
1 u
135
Dermapen inclusief collageenmask treatment
1 u 15 min
155
Dermapen special treatment
1 u 30 min
175
Toon alle services…
Laden...