Huidkliniek
in de buurt van Haarlem-Zuid-West, Haarlem
Elke datum
Huidklinieken

Kies uit 6 huidklinieken in de buurt van Haarlem-Zuid-West, Haarlem

Cosmo Beauty Center Haarlem

4,8
141 reviews
Oude Stad, Haarlem
Laat zien op de kaart
Environ - Lunchtime 15 min - 1 u
vanaf €25
Couperose verwijderen 5 min 30 min
€25
Couperose verwijderen 10 min 30 min
€40
Kort overzicht salongegevens
MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
10:3017:30
WoWoensdag
10:3017:30
DoDonderdag
Gesloten
VrVrijdag
10:3017:30
ZaZaterdag
10:0017:00
ZoZondag
Gesloten

Wil je zonder injectables of cosmetische chirurgie het verouderingsproces van je huid vertragen? Dan ben je bij Cosmo Beauty Center Haarlem aan de Gedempte Oude Gracht in Haarlem aan het juiste adres. Eigenaresse Astrid werkt uitsluitend met het Vitamin STEP-UP SYSTEM van Environ. Via deze revolutionaire methode went jouw huid stapsgewijs aan de intensieve werking van Vitamine A zodat op een duurzame wijze de huidveroudering wordt vertraagd.

Astrid hanteert een no-nonsense aanpak. Ze pakt het probleem aan, met direct resultaat wat ook nog langer zichtbaar is. Dit langdurige resultaat komt mede door het gebruik van Environ producten, die zijn ontstaan uit jarenlange medische studies. Astrid is op de hoogte van de laatste beauty trends en werkt enkel volgens de methoden die zich door de jaren heen positief hebben bewezen. Past deze visie bij jou? En wil je ervaren wat Environ met jouw huid doet? Boek dan snel een huidscan, laat je adviseren door Astrid en loop stralend de salon weer uit!

Let op: Boek je voor het eerst bij Cosmo Beauty wordt er geadviseerd eerst telefonisch contact op te nemen met Astrid, zodat er vooraf een behandelplan kan worden gemaakt.