Treatwell Rewards

Treatwell Rewards

Verdien punten en verzamel voucher van €10 of €25

Zeg hallo tegen eenvoudig boeken, eindeloze keuzes en kortingen op je favoriete behandelingen - met Treatwell Rewards.

Begin vandaag

Verdien punten bij elke boeking

Punten tellen snel op en worden elke keer dat je boekt automatisch aan jouw saldo toegevoegd.

€1besteed=Tot 3 puntenverdiend

Pro-tip: Betaal vooraf om meer punten te verdienen.

Hoe het werkt

Het is eigenlijk heel simpel. Hoe meer je boekt, hoe meer je kunt verdienen

  1. Boek

    Zorg ervoor dat je bent ingelogd op je account, zoek jouw favoriete behandelingen en boek ze via onze app of website

  2. Verdien

    Kies hoe jij wilt betalen - online of ter plaatse en verzamel tot 3 punten voor elke €1 die je uitgeeft.

  3. Verzilver

    Wanneer jij jouw beloningsmijlpalen bereikt, kun je deze inwisselen voor kortingen van €10 of €25 op jouw volgende boeking

Bekijk het allemaal in onze app

Jouw puntensaldo en loyaliteitsvouchers zijn zichtbaar in jouw profielsectie. De beste manier om dit te bekijken is via onze app.

Scan de QR-code om de app te openen

https://trea.tw/BTgpDK

veelgestelde vragen

We willen je Treatwell Rewards-ervaring zo goed mogelijk maken. Je kunt dus op elk moment contact met ons opnemen door deze link te volgen. Maar voor nu zijn hier de meest gestelde vragen over ons Rewards-programma om jou op weg te helpen.

"Treatwell Rewards-punten" zijn loyaliteitspunten die kunnen worden verdiend wanneer een boeking rechtstreeks via de Treatwell-app of -website wordt gemaakt. Treatwell Rewards-punten kunnen worden verzameld in 2 'Points Milestones': 1500 punten voor een €10 voucher en 2500 voor een €25 voucher. Alle Treatwell Rewards-punten onder een Puntenmijlpaal kunnen niet worden ingewisseld en blijven op de account van het Lid staan ​​totdat de relevante Puntenmijlpaal is bereikt of de Rewards-punten vervallen. Treatwell Rewards-punten zullen zichtbaar zijn in het gedeelte "Mijn Rewards-programma" van een Ledenprofiel, zodat mijlpalen kunnen worden bijgehouden.

Treatwell Rewards-punten worden alleen verdiend wanneer je rechtstreeks via onze app of website boekt. Je verdient 3 punten voor elke €1 die je uitgeeft als je vooruit betaalt (als je 'online betalen' selecteert bij de betaalstap), of 1 punt voor elke €1 die je uitgeeft als je in de salon betaalt ( wanneer 'pay-at-venue' is geselecteerd bij de betalingsstap).

Het korte antwoord, nee. Als je er echter voor kiest om online te betalen, kun je 3 punten verdienen per €1 (versus 1 punt per €1 als je in de salon betaalt), wat betekent dat je puntensaldo nog sneller groeit

Punten van een in aanmerking komende aankoop zijn zichtbaar in jouw puntensaldo nadat jouw boeking is gemaakt. Punten blijven in de status 'in behandeling' totdat jij naar jouw afspraak bent geweest. Zodra de salon bevestigt dat jij jouw afspraak hebt bijgewoond, zijn jouw punten binnen 24-48 uur 'inwisselbaar' in jouw puntensaldo.

Je kunt alle actieve punten bekijken in jouw profielsectie, via onze app of website.

Wanneer je een Treatwell Rewards-mijlpaal bereikt, kun je jouw punten omzetten in loyaliteitskortingsvouchers van €10 of €25, die je vervolgens kunt vinden in het 'vouchergedeelte' van jouw profiel.

Via de Treatwell-app. Jouw loyaliteitsvouchers verschijnen als betaalmethode tijdens de afrekenfase wanneer je de betalingsstap bereikt (als de optie 'online betalen' is geselecteerd), waardoor het gemakkelijk wordt om jouw kortingen in te wisselen. Deze vouchers zijn alleen inwisselbaar via onze app en kunnen niet worden ingewisseld in combinatie met een andere promotiecode of voucher.

Jouw punten zijn 12 maanden geldig vanaf de datum van jouw boekingsbevestiging (ook wel uitcheckdatum genoemd) en vervallen om middernacht op de laatste dag van de 12 maand. Bijvoorbeeld, 150 punten verdiend met een boeking gemaakt op 10/11/22, vervallen op 10/10/2023 om 00:00.

Treatwell Rewards-loyaliteitsvouchers zijn een maand geldig. Deze vervaldatum kan niet worden verlengd

Het Treatwell Rewards Loyaliteitsprogramma bestaat in alle landen waar Treatwell beschikbaar is, dus punten kunnen worden ingewisseld in elke in aanmerking komende markt.

Als jij jouw punten wilt gebruiken, worden ze portefeuilletegoed. Dit betekent dat jij jouw voucher kunt gebruiken om jouw behandeling te betalen, alsof je ervoor kiest om bijvoorbeeld een cadeaubon te gebruiken. Loyaliteitsvouchers kunnen alleen worden ingewisseld voor boekingen die vooraf zijn betaald via de app en kunnen niet worden ingewisseld voor boekingen waarbij 'betalen op locatie' is geselecteerd. Loyaliteitskortingsvouchers kunnen worden ingewisseld, zelfs als een boeking een aanbieding/korting van de salon bevat. Loyaliteitsvouchers kunnen niet worden gebruikt in combinatie met andere Treatwell-promotiecodes of -vouchers.

Heb je nog vragen die niet zijn beantwoord? Je kunt hier op elk gewenst moment contact opnemen met ons geweldige klantenserviceteam.

Treatwell Rewards

Begin vandaag nog met uw rewards ervaring

Boek en verdien nu