Papaverweg 46, Amsterdam
Open Today: 09:00 - 22:00
Off peak

Browse services

Venue reviews

4,8
1080 reviews

Filter by treatment

Filter reviews

Treatment

Filter by rating

Rating
Filter by rating

Verified reviews

Written by our customers, so you know what to expect at each and every venue.
Ik ben nu door 3 verschillende masseuses gemasseerd bij M.M. en zij vlooien allemaal over in elkaar. Andere stijlen, maar allemaal aan elkaar aansluitend. Ik ben zeer tevreden als ik de deur uit loop!
Show venue reply...
Show venue reply...
Hele fijne massage gehad. Elsa voelde erg goed aan wat mijn lichaam nodig had. De dag daarna merkte ik echt het verschil. Bewegen ging makkelijker. Elsa is zeer professioneel en ik voelde mij meteen op mijn gemak. Ook door de goede vibe en de mooie inrichting. Dank!
Show venue reply...
Show venue reply...
Show venue reply...
Show more reviews...

Meet the team

Bartosz
Behandelaar
5.0
15 reviews

About

Bartosz Korkuć is een reflexoloog die gespecialiseerd is in therapeutische voet- en handreflexologie. Hoewel hij zijn workshop en kennis op het gebied van reflexologie ontving aan het Poolse Instituut voor Reflexologie, heeft hij sindsdien voortdurend zijn handvaardigheden ontwikkeld en deze verrijkt met TCM-elementen. Particulier, vader van drie kinderen, gepassioneerd door gezond eten, spirituele groei en literatuur. We zijn dan ook zeer blij met hem in ons team.

Services

Massage
Duo-massages
Duo-massages

About

Duo-massages op maat

Services

Massage
Becky
Masseuse / Therapist

About

Becky loves to give massages because they are so beneficial for a range of reasons. This strong woman has her roots in Eastern Africa , and lives now for ten years in Amsterdam. Her purpose and her journey is to help people achieve wellbeing in their lives. It gives her a lot of satisfaction to make others feel good , happy and experience wellbeing in themselves. She has for almost twenty years experience in this field. Becky speaks in English , but also Swahili, Dutch and Italian and would love to see your faces at Movement Matters

Services

Massage
Marielle
Eigenaar en behandelaar
4.9
329 reviews

About

De kracht van een goede massage ontdekte ik tijdens mijn theater en dansopleiding. Om me heen merkte ik hoe veel mensen kampte met de stress van alledag en eigenlijk ook niet lekker in hun vel zaten. Mijn missie is om anderen weer te laten ervaren hoe sterk de kracht is van het zelfherstellend vermogen van het lichaam. Een ontspannen lichaam zorgt voor een prettiger en leuker leven, en daar draag ik graag aan bij.

Services

Massage

Portfolio

What our customers say about Marielle

Caring15
Exceptional13
Professional11
Skilled11
Elsa
4.9
11 reviews

Services

Massage
Mariza
Masseur en behandelaar
5.0
39 reviews

About

Mijn uitgangspunt is om een gezonde verbinding te leggen tussen het geestelijke, emotionele en fysieke van de mens. Ik vind het belangrijk om je positieve energie mee te geven met mijn massages. Mijn missie is om (langdurige) klachten weg te nemen middels de behandelingen die ik geef. Mijn specialisatie is Deep Tissue en sportmassages

Services

Massage

What our customers say about Mariza

Caring6
Skilled5
Moira
Masseur
4.9
31 reviews

About

Van kinds af aan is Moira bezig met muziek en dans, en laat zij zich leiden door intuïtie. “Daar waar ik geraakt word en waar ik m’n gevoel kan laten klinken wil ik zijn. Soms impulsief maar altijd met heel mijn wezen. De Lomi Lomi past bij mij.” “Mede door studies Moderne Dans, Hatha yoga en verscheidene massage en bewustzijn-technieken, ken ik het menselijk lichaam als m’n broekzak.” Moira heeft zich gespecialiseerd in de temple style Lomi Lomi welke naar het westen is gebracht door Kahu Abraham Kawaii. Het lichaam wordt gemasseerd met de onderarmen en handen, in lange, vloeiende bewegingen. De koesterende en respectvolle massagebewegingen weerspiegelen de indrukwekkende Hawaiiaanse natuur, waar de eilandbewoners een sterke verbinding mee voelen. De unieke combinatie van aandachtige aanraking, intentie, gebed (pule) en afwisselende strijkingen in combinatie met de adem, maakt dat je in een diepe ontspanning geraakt en dat het zelfgenezend vermogen wordt aangesproken. “Ik masseer met veel plezier en toewijding en m’n massages zijn dan ook vol aandacht; helemaal gericht op jouw welzijn.”

Services

Massage

What our customers say about Moira

Experienced5
Nina
Masseur en behandelaar
4.9
59 reviews

About

Massage vind ik ontzettend belangrijk en is zeer zeker mijn passie. Het laat je lichaam zo ontspannen dat je ook je hersenen naar een meditatieve staat brengt. Ik hou van het mixen van stijlen om zo een perfecte massage te geven die het best bij jou en jouw behoeftes past. Het kan een stevige Deep Tissue massage zijn of juist een detox of ontspanningsmassage. Het is mijn tweede natuur om de lichamen van mensen te lezen en heb hier ook diverse opleidingen in gedaan. Als ik merk dat het nodig is werk ik ook met meridianen, acupressuur en marmapunten. Dit zijn vitale punten en is vergelijkbaar met de reflexologie binnen de acupressuur en accupunctuur. Ik hoor vaak dat ik gouden en genezende handen heb, of zachte maar stevige handen. Daarnaast ben ik dol op het toevoegen van de etherische oliën wat weer past bij aromatherapie.

Services

Massage

What our customers say about Nina

Skilled5
Experienced5
Tina
Masseur en behandelaar
4.9
46 reviews

About

Met mijn behandelingen wil ik de energie weer laten stromen, waardoor balans en harmonie hersteld kan worden. Het is een kado om de client met een zachte glimlach weer van de massagetafel te zien komen. Ik vind dat we floreren , mentaal, fysiek en spiritueel als onze energie stroomt. Hoop je graag op de tafel te mogen behandelen.

Services

Massage

What our customers say about Tina

Skilled7
Experienced6
Sebastiaan
Masseur / Behandelaar
4.9
17 reviews

About

Als masseur stem ik mij allereerst altijd goed op jou af, om in verbinding aan te kunnen voelen wat ik kan/mag geven en betekenen in het moment. In mijn (al dan niet holistische) massage neem ik je mee op een verstillende reis naar binnen. Mijn ervaring leert dat de volledige liefdevolle aandacht die ik via mijn handen aanrijk een heilzame voeding biedt, die jouw lichaam veilig en gekoesterd. Ik geniet elke unieke massage weer van mijn werk. Ik ben dankbaar voor dit pad dat voor mij enerzijds voelt als tweede natuur en mij anderzijds qua bewustzijnsontwikkeling enorm veel leert.

Services

Massage
Lucia
Masseur en Behandelaar
4.9
54 reviews

About

Lucia heeft gouden handen en masseert al vele jaren in Amsterdam. Ze zet haar professionele vakmanschap sinds kort in bij Movement Matters. Het geven van stevige Deep Tissue massage geeft haar voldoening. Daarnaast is ze altijd op zoek naar hoe ze ontspanning en rust kan geven en geeft haar eigen unieke massages. Daarnaast vind ze het ook leuk om nieuwe dingen te leren zoals bijvoorbeeld het spelen van Afrikaanse Harp.

Services

Massage

What our customers say about Lucia

Skilled6
Friendly5
Catoo

Services

Massage

About

Movement Matters
Papaverweg 46
Amsterdam

Marielle runt sinds 2009 haar eigen praktijk Movement Matters in Amsterdam. Zij is theaterdocent, volgde een dansopleiding en heeft zich later gespecialiseerd in Aziatische massages en yoga. Boek hier een deep-tissue massage of een traditionele Thaise yoga massage die je gezondheid en gevoel van rust en welzijn bevordert en preventief werkt tegen ziektes. Of ga voor een therapeutische Thaise massage die zich richt op het gebied waar jij klachten hebt. Integriteit staat bij Marielle voorop. Marielle is nu te vinden in de NDSM-buurt van Amsterdam-Noord.

MonMonday
09:0022:00
TueTuesday
09:0022:00
WedWednesday
09:0022:30
ThuThursday
09:0022:00
FriFriday
09:0022:00
SatSaturday
09:0022:00
SunSunday
09:0022:00
Venue awards
Top Rated 2020Top Rated 2019Top Rated 2018

Massage & Therapy Centres nearby