Movement Matters

4,9
1663 reviews
Papaverweg 46, Amsterdam
Vandaag open: 09:00 - 22:00
Daluren

Alle behandelingen

Reviews

4,9
1663 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Each time I have a massage at Movement matters it is an absolutely amazing experience. Choose Mariëlle, she is the absolute best!
Toon reactie salon...
echt super!!
Toon reactie salon...
Ik wist niet goed wat voor behandeling ik nodig had, maar ik ben perfect geholpen. Al met al een heel fijne ervaring en mijn klachten zijn merkbaar afgenomen. Zeker voor herhaling vatbaar
Toon reactie salon...
Very good!
Toon reactie salon...
Fantastisch!
Toon reactie salon...
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Moira
Masseur
5.0
68 reviews

Over

Van kinds af aan is Moira bezig met muziek en dans, en laat zij zich leiden door intuïtie. “Daar waar ik geraakt word en waar ik m’n gevoel kan laten klinken wil ik zijn. Soms impulsief maar altijd met heel mijn wezen. De Lomi Lomi past bij mij.” “Mede door studies Moderne Dans, Hatha yoga en verscheidene massage en bewustzijn-technieken, ken ik het menselijk lichaam als m’n broekzak.” Moira heeft zich gespecialiseerd in de temple style Lomi Lomi welke naar het westen is gebracht door Kahu Abraham Kawaii. Het lichaam wordt gemasseerd met de onderarmen en handen, in lange, vloeiende bewegingen. De koesterende en respectvolle massagebewegingen weerspiegelen de indrukwekkende Hawaiiaanse natuur, waar de eilandbewoners een sterke verbinding mee voelen. De unieke combinatie van aandachtige aanraking, intentie, gebed (pule) en afwisselende strijkingen in combinatie met de adem, maakt dat je in een diepe ontspanning geraakt en dat het zelfgenezend vermogen wordt aangesproken. “Ik masseer met veel plezier en toewijding en m’n massages zijn dan ook vol aandacht; helemaal gericht op jouw welzijn.”

Behandelingen

Massage

Portfolio

Wat onze klanten zeggen over Moira

Ervaren7
Zorgzaam7
Deskundig5
Aardig5
Mariza
Masseur en behandelaar
4.9
87 reviews

Over

Mijn uitgangspunt is om een gezonde verbinding te leggen tussen het geestelijke, emotionele en fysieke van de mens. Ik vind het belangrijk om je positieve energie mee te geven met mijn massages. Mijn missie is om (langdurige) klachten weg te nemen middels de behandelingen die ik geef. Mijn specialisatie is Deep Tissue en sportmassages

Behandelingen

Massage

Wat onze klanten zeggen over Mariza

Zorgzaam10
Vakkundig9
Deskundig7
Vriendelijk6
Nina
Masseur en behandelaar
4.9
125 reviews

Over

Massage vind ik ontzettend belangrijk en is zeer zeker mijn passie. Het laat je lichaam zo ontspannen dat je ook je hersenen naar een meditatieve staat brengt. Ik hou van het mixen van stijlen om zo een perfecte massage te geven die het best bij jou en jouw behoeftes past. Het kan een stevige Deep Tissue massage zijn of juist een detox of ontspanningsmassage. Het is mijn tweede natuur om de lichamen van mensen te lezen en heb hier ook diverse opleidingen in gedaan. Als ik merk dat het nodig is werk ik ook met meridianen, acupressuur en marmapunten. Dit zijn vitale punten en is vergelijkbaar met de reflexologie binnen de acupressuur en accupunctuur. Ik hoor vaak dat ik gouden en genezende handen heb, of zachte maar stevige handen. Daarnaast ben ik dol op het toevoegen van de etherische oliën wat weer past bij aromatherapie.

Behandelingen

Massage

Wat onze klanten zeggen over Nina

Ervaren14
Vakkundig10
Deskundig9
Aardig7
Marielle
Eigenaar en behandelaar
5.0
401 reviews

Over

De kracht van een goede massage ontdekte ik tijdens mijn theater en dansopleiding. Om me heen merkte ik hoe veel mensen kampte met de stress van alledag en eigenlijk ook niet lekker in hun vel zaten. Mijn missie is om anderen weer te laten ervaren hoe sterk de kracht is van het zelfherstellend vermogen van het lichaam. Een ontspannen lichaam zorgt voor een prettiger en leuker leven, en daar draag ik graag aan bij.

Behandelingen

Massage

Portfolio

Wat onze klanten zeggen over Marielle

Zorgzaam22
Uitzonderlijk18
Professioneel18
Vakkundig16
Becky
Masseuse / Therapist
4.9
25 reviews

Over

Becky loves to give massages because they are so beneficial for a range of reasons. This strong woman has her roots in Eastern Africa , and lives now for ten years in Amsterdam. Her purpose and her journey is to help people achieve wellbeing in their lives. It gives her a lot of satisfaction to make others feel good , happy and experience wellbeing in themselves. She has for almost twenty years experience in this field. Becky speaks in English , but also Swahili, Dutch and Italian and would love to see your faces at Movement Matters

Behandelingen

Massage

Wat onze klanten zeggen over Becky

Grondig5
Bartosz
Behandelaar
4.9
23 reviews

Over

Bartosz Korkuć is een reflexoloog die gespecialiseerd is in therapeutische voet- en handreflexologie. Hoewel hij zijn workshop en kennis op het gebied van reflexologie ontving aan het Poolse Instituut voor Reflexologie, heeft hij sindsdien voortdurend zijn handvaardigheden ontwikkeld en deze verrijkt met TCM-elementen. Particulier, vader van drie kinderen, gepassioneerd door gezond eten, spirituele groei en literatuur. We zijn dan ook zeer blij met hem in ons team.

Behandelingen

Massage
Duo-massages
Duo-massages

Over

Duo-massages op maat

Behandelingen

Massage
Catoo
5.0
14 reviews

Over

Catoo is bevlogen geraakt voor het lichaamswerk toen ze daarmee in aanraking kwam. Op dit moment volgt ze de regieopleiding aan de AHK maar is daarnaast aan het leren masseren. Daar ze nog aan het leren is bieden we de massages aan voor gereduceerd tarief.

Behandelingen

Massage
Lucia
Masseur en Behandelaar
4.9
81 reviews

Over

Lucia heeft gouden handen en masseert al vele jaren in Amsterdam. Ze zet haar professionele vakmanschap sinds kort in bij Movement Matters. Het geven van stevige Deep Tissue massage geeft haar voldoening. Daarnaast is ze altijd op zoek naar hoe ze ontspanning en rust kan geven en geeft haar eigen unieke massages. Daarnaast vind ze het ook leuk om nieuwe dingen te leren zoals bijvoorbeeld het spelen van Afrikaanse Harp.

Behandelingen

Massage

Wat onze klanten zeggen over Lucia

Vakkundig11
Ervaren7
Vriendelijk6
Professioneel5
Tina
Masseur en behandelaar
4.9
89 reviews

Over

Met mijn behandelingen wil ik de energie weer laten stromen, waardoor balans en harmonie hersteld kan worden. Het is een kado om de client met een zachte glimlach weer van de massagetafel te zien komen. Ik vind dat we floreren , mentaal, fysiek en spiritueel als onze energie stroomt. Hoop je graag op de tafel te mogen behandelen.

Behandelingen

Massage

Wat onze klanten zeggen over Tina

Vakkundig16
Zorgzaam10
Ervaren7
Grondig6
Stephanie
Masseurs & behandelaren

Over

I massages as it comes naturally out of me. For 11 years I am loving this work. My dreams are leading me now more towards teaching the practice of massage theraphy. Sharing the knowledge is something that I feel is important. I love giving a Relaxation massage and Deep Tissue massage. I'm also specialised in Thai Massage. I am massaging at Movement Matters for the summer months.

Behandelingen

Massage
Lydia
Masseur
4.9
32 reviews

Over

Op reis leerde ze van vele meesters het vak. Ze heeft zich gespecialiseerd in ontspanningsmassages waarin ze ook triggerpoints toepast. “Ik wil met mijn aanraking levensenergie weer laten stromen. Ik voel dat veel klanten het moeilijk vinden uit hun hoofd te raken. Ik wil een ruimte vasthouden waarin mensen los kunnen laten en voor heel even kunnen zijn.” ”Lydia is integer, leergierig en vol met passie. Ze masseert met een intentie, vuur en haar energie.”

Behandelingen

Massage

Wat onze klanten zeggen over Lydia

Getalenteerd5
Monica
Masseurs & Behandelaren
5.0
5 reviews

Behandelingen

Massage
Annemarie
Masseur

Over

Annemarie is gefascineerd door de mens en de verbinding tussen lichaam en geest. Het liefst maakt ze ruimte, in hoofd en lijf, en daarom is zij naast masseur ook filosoof en yogadocent. In haar ontspanningsmassages biedt ze ruimte, rust en de juiste druk, zodat jij kan vertragen en er in beweging kan komen wat wil stromen.

Behandelingen

Massage

Over

Movement Matters
Papaverweg 46
Amsterdam

Marielle runt sinds 2009 haar eigen praktijk Movement Matters in Amsterdam. Zij is theaterdocent, volgde een dansopleiding en heeft zich later gespecialiseerd in Aziatische massages en yoga. Boek hier een deep-tissue massage of een traditionele Thaise yoga massage die je gezondheid en gevoel van rust en welzijn bevordert en preventief werkt tegen ziektes. Of ga voor een therapeutische Thaise massage die zich richt op het gebied waar jij klachten hebt. Integriteit staat bij Marielle voorop. Marielle is nu te vinden in de NDSM-buurt van Amsterdam-Noord.

MaMaandag
09:0022:00
DiDinsdag
09:0022:00
WoWoensdag
09:0022:00
DoDonderdag
09:0022:00
VrVrijdag
09:0022:00
ZaZaterdag
09:0022:00
ZoZondag
09:0022:00
Salonawards
Top Rated 2022Top Rated 2020Top Rated 2019Top Rated 2018

Massagesalons in de buurt