Reviews

4,7
68 reviews
Ambiance
Personeel
Prijs-kwaliteit
Fijne salon, lieve masseuse die de tijd voor je neemt en een heerlijke massage geeft. Ik ging helemaal ontspannen naar huis:)
Anoniem
16 dagen geleden
Ben nu al een jaar klant bij Marielle. Wat een fantastische masseur! Ze geeft een mens de volledige vrijheid van zijn. En weet de juiste plekken te raken. Ik zeg doen!
GM Buitin
17 dagen geleden
Anoniem
één maand geleden
Al diverse keren een meeste gekregen van Marielle, naar volle tevredenheid. Ze geeft ook workshops massage en om haar geheimen te leren ga ik die volgen. Marielle bedankt voor je zijn!
Johanna Buitinga
één maand geleden
Mia Wouda
één maand geleden
Toon meer reviews...

Over

Movement Matters
Spaarndammerstraat 45
1013ST Amsterdam

Marielle runt sinds 2009 haar eigen praktijk Movement Matters. Zij is theaterdocent, volgde een dansopleiding en heeft zich later gespecialiseerd in Aziatische massages en yoga. Boek hier een deep-tissue massage of een traditionele Thaise yoga massage die je gezondheid en gevoel van rust en welzijn bevordert en preventief werkt tegen ziektes. Of ga voor een therapeutische Thaise massage die zich richt op het gebied waar jij klachten hebt. Integriteit staat bij Marielle voorop. Marielle is te vinden in het pand van Ami-Spa aan de Spaarndammerstraat in Amsterdam.

Maandag
16:0021:00
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
16:0021:00
Donderdag
09:0016:00
Vrijdag
09:0016:00
Zaterdag
14:0022:00
Zondag
Gesloten

Massagesalons in de buurt