Papaverweg 46, Amsterdam
Vandaag open: 09:00 - 22:00
Daluren

Alle behandelingen

Reviews

4,8
1168 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Vertouwd goed
Toon reactie salon...
Nina heeft mij een massage gegeven die ik echt nodig had. Dinsdag ga ik weer naar haar toe. Echte aanrader
Toon reactie salon...
Heel goed, elk gevoelig plekje werd feilloos gevonden en behandeld door Tina.
Toon reactie salon...
In tijden niet meer zo ontspannen geweest als na deze massage. Ik werd gastvrij ontvangen en tijdens de massage was er veel oog voor detail. Bedankt!
Toon reactie salon...
Toon reactie salon...
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Marielle
Eigenaar en behandelaar
4.9
337 reviews

Over

De kracht van een goede massage ontdekte ik tijdens mijn theater en dansopleiding. Om me heen merkte ik hoe veel mensen kampte met de stress van alledag en eigenlijk ook niet lekker in hun vel zaten. Mijn missie is om anderen weer te laten ervaren hoe sterk de kracht is van het zelfherstellend vermogen van het lichaam. Een ontspannen lichaam zorgt voor een prettiger en leuker leven, en daar draag ik graag aan bij.

Behandelingen

Massage

Portfolio

Wat onze klanten zeggen over Marielle

Zorgzaam15
Uitzonderlijk13
Professioneel12
Vakkundig12
Duo-massages
Duo-massages

Over

Duo-massages op maat

Behandelingen

Massage
Lucia
Masseur en Behandelaar
4.9
60 reviews

Over

Lucia heeft gouden handen en masseert al vele jaren in Amsterdam. Ze zet haar professionele vakmanschap sinds kort in bij Movement Matters. Het geven van stevige Deep Tissue massage geeft haar voldoening. Daarnaast is ze altijd op zoek naar hoe ze ontspanning en rust kan geven en geeft haar eigen unieke massages. Daarnaast vind ze het ook leuk om nieuwe dingen te leren zoals bijvoorbeeld het spelen van Afrikaanse Harp.

Behandelingen

Massage

Wat onze klanten zeggen over Lucia

Vakkundig7
Vriendelijk5
Sebastiaan
Masseur / Behandelaar
4.9
17 reviews

Over

Als masseur stem ik mij allereerst altijd goed op jou af, om in verbinding aan te kunnen voelen wat ik kan/mag geven en betekenen in het moment. In mijn (al dan niet holistische) massage neem ik je mee op een verstillende reis naar binnen. Mijn ervaring leert dat de volledige liefdevolle aandacht die ik via mijn handen aanrijk een heilzame voeding biedt, die jouw lichaam veilig en gekoesterd. Ik geniet elke unieke massage weer van mijn werk. Ik ben dankbaar voor dit pad dat voor mij enerzijds voelt als tweede natuur en mij anderzijds qua bewustzijnsontwikkeling enorm veel leert.

Behandelingen

Massage
Tina
Masseur en behandelaar
4.9
54 reviews

Over

Met mijn behandelingen wil ik de energie weer laten stromen, waardoor balans en harmonie hersteld kan worden. Het is een kado om de client met een zachte glimlach weer van de massagetafel te zien komen. Ik vind dat we floreren , mentaal, fysiek en spiritueel als onze energie stroomt. Hoop je graag op de tafel te mogen behandelen.

Behandelingen

Massage

Wat onze klanten zeggen over Tina

Vakkundig10
Ervaren6
Nina
Masseur en behandelaar
4.9
64 reviews

Over

Massage vind ik ontzettend belangrijk en is zeer zeker mijn passie. Het laat je lichaam zo ontspannen dat je ook je hersenen naar een meditatieve staat brengt. Ik hou van het mixen van stijlen om zo een perfecte massage te geven die het best bij jou en jouw behoeftes past. Het kan een stevige Deep Tissue massage zijn of juist een detox of ontspanningsmassage. Het is mijn tweede natuur om de lichamen van mensen te lezen en heb hier ook diverse opleidingen in gedaan. Als ik merk dat het nodig is werk ik ook met meridianen, acupressuur en marmapunten. Dit zijn vitale punten en is vergelijkbaar met de reflexologie binnen de acupressuur en accupunctuur. Ik hoor vaak dat ik gouden en genezende handen heb, of zachte maar stevige handen. Daarnaast ben ik dol op het toevoegen van de etherische oliën wat weer past bij aromatherapie.

Behandelingen

Massage

Wat onze klanten zeggen over Nina

Ervaren6
Vakkundig5
Moira
Masseur
4.9
39 reviews

Over

Van kinds af aan is Moira bezig met muziek en dans, en laat zij zich leiden door intuïtie. “Daar waar ik geraakt word en waar ik m’n gevoel kan laten klinken wil ik zijn. Soms impulsief maar altijd met heel mijn wezen. De Lomi Lomi past bij mij.” “Mede door studies Moderne Dans, Hatha yoga en verscheidene massage en bewustzijn-technieken, ken ik het menselijk lichaam als m’n broekzak.” Moira heeft zich gespecialiseerd in de temple style Lomi Lomi welke naar het westen is gebracht door Kahu Abraham Kawaii. Het lichaam wordt gemasseerd met de onderarmen en handen, in lange, vloeiende bewegingen. De koesterende en respectvolle massagebewegingen weerspiegelen de indrukwekkende Hawaiiaanse natuur, waar de eilandbewoners een sterke verbinding mee voelen. De unieke combinatie van aandachtige aanraking, intentie, gebed (pule) en afwisselende strijkingen in combinatie met de adem, maakt dat je in een diepe ontspanning geraakt en dat het zelfgenezend vermogen wordt aangesproken. “Ik masseer met veel plezier en toewijding en m’n massages zijn dan ook vol aandacht; helemaal gericht op jouw welzijn.”

Behandelingen

Massage

Wat onze klanten zeggen over Moira

Ervaren5
Mariza
Masseur en behandelaar
4.9
51 reviews

Over

Mijn uitgangspunt is om een gezonde verbinding te leggen tussen het geestelijke, emotionele en fysieke van de mens. Ik vind het belangrijk om je positieve energie mee te geven met mijn massages. Mijn missie is om (langdurige) klachten weg te nemen middels de behandelingen die ik geef. Mijn specialisatie is Deep Tissue en sportmassages

Behandelingen

Massage

Wat onze klanten zeggen over Mariza

Zorgzaam7
Vakkundig5
Elsa
5.0
18 reviews

Over

Dit zegt Elsa over haar massages : “ When we are born we are continuously touched by our caregivers (if we are lucky).Experiencing physical contact as infants’ play a vital role in our physical and psychological health and development. It has been found that touch calms our nervous system and slows down our heartbeat. Human touch also lowers blood pressure as well as cortisol, our stress hormone. It also triggers the release of oxytocin often referred to as our happy hormone.During my sessions I combine different techniques to facilitate physical, emotional, mental, and spiritual wellbeing. These techniques involve Traditional Indian massage, Trigger point therapy, Reiki, Shiatsu and reflexology.”

Behandelingen

Massage
Becky
Masseuse / Therapist
4.6
7 reviews

Over

Becky loves to give massages because they are so beneficial for a range of reasons. This strong woman has her roots in Eastern Africa , and lives now for ten years in Amsterdam. Her purpose and her journey is to help people achieve wellbeing in their lives. It gives her a lot of satisfaction to make others feel good , happy and experience wellbeing in themselves. She has for almost twenty years experience in this field. Becky speaks in English , but also Swahili, Dutch and Italian and would love to see your faces at Movement Matters

Behandelingen

Massage
Anita

Over

Dit is Anita. Ze komt uit Hongarije. In 2012 besloot ze het bedrijfsleven te verlaten en haar passie te volgen: mensen helpen hun pijn te verdrijven door middel van massagetherapie. Het menselijk lichaam en het zenuwstelsel fascineert haar en vooral de interactie tussen beide. Ze gelooft echt dat therapeutische massages je lichaam kunnen helpen herstellen en je geest kan ontspannen. Ze is gespecialiseerd in Deep Tissue- en Sportmassages, maar ze mixt graag westerse en oosterse kennis in haar massagetherapie.

Behandelingen

Massage
Catoo
5.0
5 reviews

Over

Catoo is bevlogen geraakt voor het lichaamswerk toen ze daarmee in aanraking kwam. Op dit moment volgt ze de regieopleiding aan de AHK maar is daarnaast aan het leren masseren. Daar ze nog aan het leren is bieden we de massages aan voor gereduceerd tarief.

Behandelingen

Massage
Cleo
Behandelaar en masseur

Over

Cleo is een gecertificeerd, ervaren massagetherapeut en docent met meer dan 10 jaar professionele ervaring in massage en lichaamswerk. Masseren is Cleo Tjitrodipo met de paplepel ingegoten. Hij groeide op in de culturele smeltkroes van Suriname, in de Javaanse traditie van "Kejawen". Hierin komen islamitische (soefi) invloeden en animistische, hindoe- en boeddhistische elementen samen. Zodra een kind kan lopen, wordt het geleidelijk ingewijd in de wijze van masseren ("Pijit") door over het lichaam van zijn (groot)ouders te lopen. Zo werden deze traditie en technieken generaties lang van (groot)ouder op kind doorgegeven. Met deze achtergrond was het voor Cleo een logische stap om van massage zijn beroep te maken. Hij heeft een 4 jarige (HBO) opleiding afgerond aan de “Akademie voor massage en beweging” in Amsterdam. Daar heeft hij zich een breed scala aan technieken eigen gemaakt, zoals Esalen massage, Deep tissue, Rolfing, Pulsing, Trigger point en Joint movement. Later heeft hij zich verder gespecialiseerd in Traditionele Thaise Massage (Nuad Bo Rarn) en Ruesi Dat Ton, in Amsterdam en Chiang Mai. Als massagetherapeut heeft hij ook ruime ervaring in het behandelen van yogadocenten, yogabeoefenaars en dansers.

Behandelingen

Massage

Portfolio

Lydia
Masseur

Over

Lydia heeft sinds een jaar lichaamswerk een kans gegeven. Ze is hierin heel bevlogen. Op reis leerde ze van vele meesters het vak. Ze heeft zich gespecialiseerd in ontspanningsmassages waarin ze ook triggerpoints toepast. “Ik wil met mijn aanraking levensenergie weer laten stromen. Ik voel dat veel klanten het moeilijk vinden uit hun hoofd te raken. Ik wil een ruimte vasthouden waarin mensen los kunnen laten en voor heel even kunnen zijn. ”Lydia is integer, leergierig en vol met passie. Ze masseert met een intentie, vuur en haar energie.”Ze masseert bij ons voor een gereduceerd tarief om te blijven leren.

Behandelingen

Massage
Bartosz
Behandelaar
5.0
16 reviews

Over

Bartosz Korkuć is een reflexoloog die gespecialiseerd is in therapeutische voet- en handreflexologie. Hoewel hij zijn workshop en kennis op het gebied van reflexologie ontving aan het Poolse Instituut voor Reflexologie, heeft hij sindsdien voortdurend zijn handvaardigheden ontwikkeld en deze verrijkt met TCM-elementen. Particulier, vader van drie kinderen, gepassioneerd door gezond eten, spirituele groei en literatuur. We zijn dan ook zeer blij met hem in ons team.

Behandelingen

Massage

Over

Movement Matters
Papaverweg 46
Amsterdam

Marielle runt sinds 2009 haar eigen praktijk Movement Matters in Amsterdam. Zij is theaterdocent, volgde een dansopleiding en heeft zich later gespecialiseerd in Aziatische massages en yoga. Boek hier een deep-tissue massage of een traditionele Thaise yoga massage die je gezondheid en gevoel van rust en welzijn bevordert en preventief werkt tegen ziektes. Of ga voor een therapeutische Thaise massage die zich richt op het gebied waar jij klachten hebt. Integriteit staat bij Marielle voorop. Marielle is nu te vinden in de NDSM-buurt van Amsterdam-Noord.

MaMaandag
09:0022:00
DiDinsdag
09:0022:00
WoWoensdag
09:0022:00
DoDonderdag
09:0022:00
VrVrijdag
09:0022:00
ZaZaterdag
09:0022:00
ZoZondag
09:0022:00
Salonawards
Top Rated 2020Top Rated 2019Top Rated 2018

Massagesalons in de buurt