Movement Matters

4,8
764 reviews
Papaverweg 46, Amsterdam

Alle behandelingen

Ons werk

Reviews

4,8
764 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Toon reactie salon...
Super relaxing, lovely space. Would come again for sure. Highly recommended.
Toon reactie salon...
Heerlijke massage!!
Toon reactie salon...
Toon reactie salon...
Erg fijn!
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Bartosz
Behandelaar

Over

Bartosz is een integere, vakkundige behandelaar op het gebied van voetreflexologie. Hij studeert aan de Polish Institute of Reflexology. Zeer zeker is hij ervan dat het zijn missie is om anderen te helpen door middel van reflexologie. We zijn dan ook erg blij met hem in ons team.

Behandelingen

Massage
Moira
Masseur
5.0
9 reviews

Over

Van kinds af aan is Moira bezig met muziek en dans, en laat zij zich leiden door intuïtie. “Daar waar ik geraakt word en waar ik m’n gevoel kan laten klinken wil ik zijn. Soms impulsief maar altijd met heel mijn wezen. De Lomi Lomi past bij mij.” “Mede door studies Moderne Dans, Hatha yoga en verscheidene massage en bewustzijn-technieken, ken ik het menselijk lichaam als m’n broekzak.” Moira heeft zich gespecialiseerd in de temple style Lomi Lomi welke naar het westen is gebracht door Kahu Abraham Kawaii. Het lichaam wordt gemasseerd met de onderarmen en handen, in lange, vloeiende bewegingen. De koesterende en respectvolle massagebewegingen weerspiegelen de indrukwekkende Hawaiiaanse natuur, waar de eilandbewoners een sterke verbinding mee voelen. De unieke combinatie van aandachtige aanraking, intentie, gebed (pule) en afwisselende strijkingen in combinatie met de adem, maakt dat je in een diepe ontspanning geraakt en dat het zelfgenezend vermogen wordt aangesproken. “Ik masseer met veel plezier en toewijding en m’n massages zijn dan ook vol aandacht; helemaal gericht op jouw welzijn.”

Behandelingen

Massage
Nina
Masseur en behandelaar
5.0
27 reviews

Over

Massage vind ik ontzettend belangrijk en is zeer zeker mijn passie. Het laat je lichaam zo ontspannen dat je ook je hersenen naar een meditatieve staat brengt. Ik hou van het mixen van stijlen om zo een perfecte massage te geven die het best bij jou en jouw behoeftes past. Het kan een stevige Deep Tissue massage zijn of juist een detox of ontspanningsmassage. Het is mijn tweede natuur om de lichamen van mensen te lezen en heb hier ook diverse opleidingen in gedaan. Als ik merk dat het nodig is werk ik ook met meridianen, acupressuur en marmapunten. Dit zijn vitale punten en is vergelijkbaar met de reflexologie binnen de acupressuur en accupunctuur. Ik hoor vaak dat ik gouden en genezende handen heb, of zachte maar stevige handen. Daarnaast ben ik dol op het toevoegen van de etherische oliën wat weer past bij aromatherapie.

Behandelingen

Massage
Tina
Masseur en behandelaar
4.7
15 reviews

Over

Met mijn behandelingen wil ik de energie weer laten stromen, waardoor balans en harmonie hersteld kan worden. Het is een kado om de client met een zachte glimlach weer van de massagetafel te zien komen. Ik vind dat we floreren , mentaal, fysiek en spiritueel als onze energie stroomt. Hoop je graag op de tafel te mogen behandelen.

Behandelingen

Massage
Lucia
Masseur en Behandelaar
4.9
25 reviews

Over

Lucia heeft gouden handen en masseert al vele jaren in Amsterdam. Ze zet haar professionele vakmanschap sinds kort in bij Movement Matters. Het geven van stevige Deep Tissue massage geeft haar voldoening. Daarnaast is ze altijd op zoek naar hoe ze ontspanning en rust kan geven en geeft haar eigen unieke massages. Daarnaast vind ze het ook leuk om nieuwe dingen te leren zoals bijvoorbeeld het spelen van Afrikaanse Harp.

Behandelingen

Massage
Sebastiaan
Masseur / Behandelaar
4.8
6 reviews

Over

Als masseur stem ik mij allereerst altijd goed op jou af, om in verbinding aan te kunnen voelen wat ik kan/mag geven en betekenen in het moment. In mijn (al dan niet holistische) massage neem ik je mee op een verstillende reis naar binnen. Mijn ervaring leert dat de volledige liefdevolle aandacht die ik via mijn handen aanrijk een heilzame voeding biedt, die jouw lichaam veilig en gekoesterd. Ik geniet elke unieke massage weer van mijn werk. Ik ben dankbaar voor dit pad dat voor mij enerzijds voelt als tweede natuur en mij anderzijds qua bewustzijnsontwikkeling enorm veel leert.

Behandelingen

Massage
Marielle
Eigenaar en behandelaar
4.9
279 reviews

Over

De kracht van een goede massage ontdekte ik tijdens mijn theater en dansopleiding. Om me heen merkte ik hoe veel mensen kampte met de stress van alledag en eigenlijk ook niet lekker in hun vel zaten. Mijn missie is om anderen weer te laten ervaren hoe sterk de kracht is van het zelfherstellend vermogen van het lichaam. Een ontspannen lichaam zorgt voor een prettiger en leuker leven, en daar draag ik graag aan bij.

Behandelingen

Massage

Portfolio

Wat onze klanten zeggen over Marielle

Zorgzaam11
Professioneel8
Deskundig7
Vriendelijk6
Duo-massages
Duo-massages

Over

Duo-massages op maat

Behandelingen

Massage

Over

Movement Matters
Papaverweg 46
Amsterdam

Marielle runt sinds 2009 haar eigen praktijk Movement Matters in Amsterdam. Zij is theaterdocent, volgde een dansopleiding en heeft zich later gespecialiseerd in Aziatische massages en yoga. Boek hier een deep-tissue massage of een traditionele Thaise yoga massage die je gezondheid en gevoel van rust en welzijn bevordert en preventief werkt tegen ziektes. Of ga voor een therapeutische Thaise massage die zich richt op het gebied waar jij klachten hebt. Integriteit staat bij Marielle voorop. Marielle is nu te vinden in de NDSM-buurt van Amsterdam-Noord.

MaMaandag
09:0022:00
DiDinsdag
09:0022:00
WoWoensdag
09:0022:30
DoDonderdag
09:0022:00
VrVrijdag
09:0022:00
ZaZaterdag
09:0022:00
ZoZondag
09:0022:00
Salonawards
Top Rated 2020Top Rated 2019Top Rated 2018

Massagesalons in de buurt