Movement Matters

Papaverweg 46, Amsterdam
4,8
598 reviews
Papaverweg 46, Amsterdam
Daluren

Alle behandelingen

Reviews

4,8
598 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Zoals gewoonlijk een heerlijke en effectieve behandeling gehad.
Toon reactie salon...
Toon reactie salon...
Zorgzaam, professioneel, vriendelijk, gastvrij EN efficient. Een masseur waarbij ik heel snel alle controle los kon laten en zelfs (als masseur) niet meer op haar techniek lette. Het was een heerlijke ervaring en ik voelde me alsof ik in diepe meditatie was geweest. Zeker een aanrader!
Toon reactie salon...
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Mirjam
Behandelaar
4.7
58 reviews

Over

Als massagebehandelaar heeft Mirjam zich gespecialiseerd in Zen Shiatsu. Een opleiding gericht op de oosterse geneeswijze en oosters mensbeeld. Ze helpt je om bewust te worden van dieper liggende oorzaken van klachten en/of ziekte. In het verleden heeft ze vele jaren in de westerse gezondheidszorg gewerkt waar ze veel van mensen en situaties heeft mogen leren.

Behandelingen

Massage
Mirte
Behandelaar
4.9
43 reviews

Over

Mirte geeft Shiatsu en ontspanningsmassages. Ze combineert Oosterse en Westerse massagetechnieken. Haar missie is om lichaam en geest meer in balans te brengen door de ‘ki’ weer of beter te laten stromen. De focus ligt dus zowel op spier- als op energetisch niveau. Dat geeft een diepe ontspanning en ondersteunt het zelfherstellend vermogen van het lichaam. Het thema (lichaams) bewustzijn heeft haar altijd geboeid. Haar hele leven heeft ze veel gedanst, wat een grote passie van haar is. Tijdens een lange reis in Zuid Amerika was ze zich meer gaan verdiepen in yoga en is ze ook begonnen met masseren als ‘ruilmiddel’ om te kunnen blijven reizen. Na vele jaren masseren als hobbyist besloot ze terug in Nederland verder te verdiepen in massage en zodoende volgde ze een cursus klassieke massage in 2012 en hiernaast een cursus Reiki om me meer te bekwamen in energetische aanraking. Ze zocht naar een manier om het fysieke en energetische meer te verbinden en is daarom de 4jarige opleiding tot Shiatsu therapeut gaan volgen. Deze manier van aanraken vind ze het mooist en het meest compleet omdat het deze twee werelden (het fysieke en energetische) weer kan verbinden en het daarnaast een krachtig middel is om ziektes te voorkomen en helpen genezen.

Behandelingen

Massage
Mariza
Behandelaar
4.9
29 reviews

Over

Mijn uitgangspunt is om een gezonde verbinding te leggen tussen het geestelijke, emotionele en fysieke van de mens. Ik vind het belangrijk om je positieve energie en een goed gevoel mee te geven met mijn massages. Mijn specialisatie is Deep Tissue en sportmassages. Ik heb het altijd heerlijk gevonden om fysiek bezig te zijn, zowel binnen als buiten in de natuur. Naast mijn opleiding sport-en ontspanningsmassage heb ik ook de Dansakademie gevolgd. Mijn leven stond toen in het teken van optredens en lesgeven. De brug naar massage was al snel gemaakt nadat ik mijn danscollega’s massages had gegeven. Tijdens de massage-opleiding kon ik mijn dansachtergrond goed gebruiken om het menselijke fysiek beter te begrijpen.

Behandelingen

Massage
Duo-massages
Duo-massages

Over

Duo-massages op maat

Behandelingen

Massage
Lucia
Masseur en Behandelaar

Over

Lucia heeft gouden handen en masseert al vele jaren in Amsterdam. Ze zet haar professionele vakmanschap sinds kort in bij Movement Matters. Het geven van stevige Deep Tissue massage geeft haar voldoening. Daarnaast is ze altijd op zoek naar hoe ze ontspanning en rust kan geven en geeft haar eigen unieke massages. Daarnaast vind ze het ook leuk om nieuwe dingen te leren zoals bijvoorbeeld het spelen van Afrikaanse Harp.

Behandelingen

Massage
Sebastiaan
Masseur / Behandelaar

Over

Als masseur stem ik mij allereerst altijd goed op jou af, om in verbinding aan te kunnen voelen wat ik kan/mag geven en betekenen in het moment. In mijn (al dan niet holistische) massage neem ik je mee op een verstillende reis naar binnen. Mijn ervaring leert dat de volledige liefdevolle aandacht die ik via mijn handen aanrijk een heilzame voeding biedt, die jouw lichaam veilig en gekoesterd. Ik geniet elke unieke massage weer van mijn werk. Ik ben dankbaar voor dit pad dat voor mij enerzijds voelt als tweede natuur en mij anderzijds qua bewustzijnsontwikkeling enorm veel leert.

Behandelingen

Massage
Marielle
Eigenaar en behandelaar
4.9
242 reviews

Over

De kracht van een goede massage ontdekte ik tijdens mijn theater en dansopleiding. Om me heen merkte ik hoe veel mensen kampte met de stress van alledag en eigenlijk ook niet lekker in hun vel zaten. Mijn missie is om anderen weer te laten ervaren hoe sterk de kracht is van het zelfherstellend vermogen van het lichaam. Een ontspannen lichaam zorgt voor een prettiger en leuker leven, en daar draag ik graag aan bij.

Behandelingen

Massage

Over

Movement Matters
Papaverweg 46
Amsterdam

Marielle runt sinds 2009 haar eigen praktijk Movement Matters in Amsterdam. Zij is theaterdocent, volgde een dansopleiding en heeft zich later gespecialiseerd in Aziatische massages en yoga. Boek hier een deep-tissue massage of een traditionele Thaise yoga massage die je gezondheid en gevoel van rust en welzijn bevordert en preventief werkt tegen ziektes. Of ga voor een therapeutische Thaise massage die zich richt op het gebied waar jij klachten hebt. Integriteit staat bij Marielle voorop. Marielle is nu te vinden in de NDSM-buurt van Amsterdam-Noord.

MaMaandag
09:0022:00
DiDinsdag
09:0022:00
WoWoensdag
09:0022:30
DoDonderdag
09:0022:00
VrVrijdag
09:0022:00
ZaZaterdag
09:0022:00
ZoZondag
10:0018:00
Salonawards
Top Rated 2019Top Rated 2018

Massagesalons in de buurt