Papaverweg 46, Amsterdam
Vandaag open: 09:00 - 22:00
Daluren

Alle behandelingen

Reviews

4,8
1050 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Goede ontspanningsmassage. Prettige atmosfeer. Voor herhaling vatbaar!
Toon reactie salon...
Het ontvangst van Mariëlle is altijd vriendelijk en gastvrij.De behandeling is op maat en zeer professioneel. Ik maak zeker weer een nieuwe afspraak.
Toon reactie salon...
It was a very good experience. Very good massage and attention to detail. Moira Mick is experienced and knowledgeable. I will definitely book more massages. On the day of massage a message with the explanation of parking and way to the massage room was sent which was very helpful.
Toon reactie salon...
Toon reactie salon...
Toon reactie salon...
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Bartosz
Behandelaar
5.0
14 reviews

Over

Bartosz Korkuć is een reflexoloog die gespecialiseerd is in therapeutische voet- en handreflexologie. Hoewel hij zijn workshop en kennis op het gebied van reflexologie ontving aan het Poolse Instituut voor Reflexologie, heeft hij sindsdien voortdurend zijn handvaardigheden ontwikkeld en deze verrijkt met TCM-elementen. Particulier, vader van drie kinderen, gepassioneerd door gezond eten, spirituele groei en literatuur. We zijn dan ook zeer blij met hem in ons team.

Behandelingen

Massage
Sebastiaan
Masseur / Behandelaar
4.9
16 reviews

Over

Als masseur stem ik mij allereerst altijd goed op jou af, om in verbinding aan te kunnen voelen wat ik kan/mag geven en betekenen in het moment. In mijn (al dan niet holistische) massage neem ik je mee op een verstillende reis naar binnen. Mijn ervaring leert dat de volledige liefdevolle aandacht die ik via mijn handen aanrijk een heilzame voeding biedt, die jouw lichaam veilig en gekoesterd. Ik geniet elke unieke massage weer van mijn werk. Ik ben dankbaar voor dit pad dat voor mij enerzijds voelt als tweede natuur en mij anderzijds qua bewustzijnsontwikkeling enorm veel leert.

Behandelingen

Massage
Duo-massages
Duo-massages

Over

Duo-massages op maat

Behandelingen

Massage
Lucia
Masseur en Behandelaar
4.9
52 reviews

Over

Lucia heeft gouden handen en masseert al vele jaren in Amsterdam. Ze zet haar professionele vakmanschap sinds kort in bij Movement Matters. Het geven van stevige Deep Tissue massage geeft haar voldoening. Daarnaast is ze altijd op zoek naar hoe ze ontspanning en rust kan geven en geeft haar eigen unieke massages. Daarnaast vind ze het ook leuk om nieuwe dingen te leren zoals bijvoorbeeld het spelen van Afrikaanse Harp.

Behandelingen

Massage

Wat onze klanten zeggen over Lucia

Vakkundig6
Vriendelijk5
Mariza
Masseur en behandelaar
4.9
36 reviews

Over

Mijn uitgangspunt is om een gezonde verbinding te leggen tussen het geestelijke, emotionele en fysieke van de mens. Ik vind het belangrijk om je positieve energie mee te geven met mijn massages. Mijn missie is om (langdurige) klachten weg te nemen middels de behandelingen die ik geef. Mijn specialisatie is Deep Tissue en sportmassages

Behandelingen

Massage

Wat onze klanten zeggen over Mariza

Zorgzaam5
Tina
Masseur en behandelaar
4.9
45 reviews

Over

Met mijn behandelingen wil ik de energie weer laten stromen, waardoor balans en harmonie hersteld kan worden. Het is een kado om de client met een zachte glimlach weer van de massagetafel te zien komen. Ik vind dat we floreren , mentaal, fysiek en spiritueel als onze energie stroomt. Hoop je graag op de tafel te mogen behandelen.

Behandelingen

Massage
Gezicht

Wat onze klanten zeggen over Tina

Vakkundig7
Ervaren6
Moira
Masseur
4.9
28 reviews

Over

Van kinds af aan is Moira bezig met muziek en dans, en laat zij zich leiden door intuïtie. “Daar waar ik geraakt word en waar ik m’n gevoel kan laten klinken wil ik zijn. Soms impulsief maar altijd met heel mijn wezen. De Lomi Lomi past bij mij.” “Mede door studies Moderne Dans, Hatha yoga en verscheidene massage en bewustzijn-technieken, ken ik het menselijk lichaam als m’n broekzak.” Moira heeft zich gespecialiseerd in de temple style Lomi Lomi welke naar het westen is gebracht door Kahu Abraham Kawaii. Het lichaam wordt gemasseerd met de onderarmen en handen, in lange, vloeiende bewegingen. De koesterende en respectvolle massagebewegingen weerspiegelen de indrukwekkende Hawaiiaanse natuur, waar de eilandbewoners een sterke verbinding mee voelen. De unieke combinatie van aandachtige aanraking, intentie, gebed (pule) en afwisselende strijkingen in combinatie met de adem, maakt dat je in een diepe ontspanning geraakt en dat het zelfgenezend vermogen wordt aangesproken. “Ik masseer met veel plezier en toewijding en m’n massages zijn dan ook vol aandacht; helemaal gericht op jouw welzijn.”

Behandelingen

Massage
Elsa
4.9
7 reviews

Behandelingen

Massage
Marielle
Eigenaar en behandelaar
4.9
327 reviews

Over

De kracht van een goede massage ontdekte ik tijdens mijn theater en dansopleiding. Om me heen merkte ik hoe veel mensen kampte met de stress van alledag en eigenlijk ook niet lekker in hun vel zaten. Mijn missie is om anderen weer te laten ervaren hoe sterk de kracht is van het zelfherstellend vermogen van het lichaam. Een ontspannen lichaam zorgt voor een prettiger en leuker leven, en daar draag ik graag aan bij.

Behandelingen

Massage

Portfolio

Wat onze klanten zeggen over Marielle

Zorgzaam15
Uitzonderlijk13
Vakkundig11
Professioneel10
Becky
Masseuse / Therapist

Over

Becky loves to give massages because they are so beneficial for a range of reasons. This strong woman has her roots in Eastern Africa , and lives now for ten years in Amsterdam. Her purpose and her journey is to help people achieve wellbeing in their lives. It gives her a lot of satisfaction to make others feel good , happy and experience wellbeing in themselves. She has for almost twenty years experience in this field. Becky speaks in English , but also Swahili, Dutch and Italian and would love to see your faces at Movement Matters

Behandelingen

Massage
Nina
Masseur en behandelaar
4.9
56 reviews

Over

Massage vind ik ontzettend belangrijk en is zeer zeker mijn passie. Het laat je lichaam zo ontspannen dat je ook je hersenen naar een meditatieve staat brengt. Ik hou van het mixen van stijlen om zo een perfecte massage te geven die het best bij jou en jouw behoeftes past. Het kan een stevige Deep Tissue massage zijn of juist een detox of ontspanningsmassage. Het is mijn tweede natuur om de lichamen van mensen te lezen en heb hier ook diverse opleidingen in gedaan. Als ik merk dat het nodig is werk ik ook met meridianen, acupressuur en marmapunten. Dit zijn vitale punten en is vergelijkbaar met de reflexologie binnen de acupressuur en accupunctuur. Ik hoor vaak dat ik gouden en genezende handen heb, of zachte maar stevige handen. Daarnaast ben ik dol op het toevoegen van de etherische oliën wat weer past bij aromatherapie.

Behandelingen

Massage

Wat onze klanten zeggen over Nina

Ervaren5

Over

Movement Matters
Papaverweg 46
Amsterdam

Marielle runt sinds 2009 haar eigen praktijk Movement Matters in Amsterdam. Zij is theaterdocent, volgde een dansopleiding en heeft zich later gespecialiseerd in Aziatische massages en yoga. Boek hier een deep-tissue massage of een traditionele Thaise yoga massage die je gezondheid en gevoel van rust en welzijn bevordert en preventief werkt tegen ziektes. Of ga voor een therapeutische Thaise massage die zich richt op het gebied waar jij klachten hebt. Integriteit staat bij Marielle voorop. Marielle is nu te vinden in de NDSM-buurt van Amsterdam-Noord.

MaMaandag
09:0022:00
DiDinsdag
09:0022:00
WoWoensdag
09:0022:30
DoDonderdag
09:0022:00
VrVrijdag
09:0022:00
ZaZaterdag
09:0022:00
ZoZondag
09:0022:00
Salonawards
Top Rated 2020Top Rated 2019Top Rated 2018

Massagesalons in de buurt