Soepel en Gezond

Nieuwlandseweg 20, Hilversum
5,0
31 reviews
Nieuwlandseweg 20, Hilversum

Browse services

Venue reviews

5,0
31 reviews
Ambience
Cleanliness
Staff

Filter by treatment

Filter reviews

Treatment
All treatments

Filter by rating

Rating
Filter by rating

Verified reviews

Written by our customers, so you know what to expect at each and every venue.
Mirjam geeft ayurvedische massage zoals het bedoelt is, warme olie, veilige en warme omgeving, vakkundige en energetische aanpak van het fysieke en energetische lichaam. bijzonder om mee te mogen maken. 'Ik kon me volledig vertrouwen in jouw handen en aanwezigheid.'
Prachtige, rustige praktijkruimte, warme en persoonlijke benadering, kundige handen :) Het was heel fijn om mijn hoogzwangere lijf aan Mirjam's handen over te laten!
Heerlijke zwangerschapsmassage, voelde me echt als herboren daarna :)
Van de enthousiaste ontvangst tot het kopje thee in alle rust na afloop; alles was fijn bij Mirjam! Ik heb erg genoten van de rustige en kundige Ayurvedische massage en kom zeker nog een terug.
Goede ontvangst, luisterend oor en supermooie salon.
Show more reviews...

Meet the team

Mirjam
4.9
20 reviews

Services

Massage

About

Soepel en Gezond
Nieuwlandseweg 20
Hilversum

Mirjam is de eigenaresse van Soepel en Gezond in Hilversum. In haar praktijk geeft ze Ayurvedische massages gebaseerd op een eeuwenoude techniek uit India. De essentie is dat warme kruidenolie het zenuwstelsel kalmeert en de ritmische bewegingen zorgen voor totale ontspanning. Ieder jaar reist Mirjam naar Kerala om zich te laten bijscholen. De massages met klank(schalen) brengen diepe trillingen in het lichaam en energiesysteem en worden als helend en rustgevend ervaren. Tijdens de behandeling kijkt ze wat er nodig is om de energie weer te laten stromen. Ga lekker genieten en ontstressen en laad je op met frisse energie voor de nieuwe dag!

MonMonday
13:0017:00
TueTuesday
10:0021:00
WedWednesday
13:0017:00
ThuThursday
Closed
FriFriday
10:0016:00
SatSaturday
09:0015:00
SunSunday
Closed

Massage & Therapy Centres nearby