Soepel en Gezond

Nieuwlandseweg 20, Hilversum
4,9
8 reviews
Nieuwlandseweg 20, Hilversum

Reviews

4,9
8 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Een heerlijke, ontspannen zwangerschapsmassage!
Margot
22 dagen geleden
Sterre
één maand geleden
Suuuuperrrr wat een heerlijke massages! Ik ben al vaak gemasseerd in verschillende landen, maar de massages van Mirjam zijn niet te evenaren. De massage het is een beleving! Mirjam geeft heel veel aandacht en ik voel mij bij haar heel erg op mijn gemaak. Dit hoor ik ook terug van vrienden en kennissen die ik aanbevolen heb om naar Mirjam te gaan. Na de massage staat altijd een kopje thee klaar en ze neemt nog even de tijd om na te praten.
Trudy
5 maanden geleden
De massage wordt zeer kundig uitgevoerd door de hooggekwalificeerde masseuse. Door haar brede achtergrond op Yoga gebied kan zij de massage ook zeer goed met tekst toelichten. Massage ruimte is keurig verzorgd, je moet wel twee trappen op. Aanrader!
Hans
5 maanden geleden
Warme hartelijke ontvangst. Wordt goed naar je geluisterd en je voelt je op je gemak. Massage wordt vakkundig en met aandacht uitgevoerd.
A.F. Leemhuis
5 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Soepel en Gezond
Nieuwlandseweg 20
Hilversum

Mirjam is de eigenaresse van Soepel en Gezond in Hilversum. In haar praktijk geeft ze Ayurvedische massages gebaseerd op een eeuwenoude techniek uit India. De essentie is dat warme kruidenolie het zenuwstelsel kalmeert en de ritmische bewegingen zorgen voor totale ontspanning. Ieder jaar reist Mirjam naar Kerala om zich te laten bijscholen. De massages met klank(schalen) brengen diepe trillingen in het lichaam en energiesysteem en worden als helend en rustgevend ervaren. Tijdens de behandeling kijkt ze wat er nodig is om de energie weer te laten stromen. Ga lekker genieten en ontstressen en laad je op met frisse energie voor de nieuwe dag!

Maandag
13:0017:00
Dinsdag
10:0021:00
Woensdag
13:0017:00
Donderdag
Gesloten
Vrijdag
10:0016:00
Zaterdag
09:0015:00
Zondag
Gesloten

Massagesalons in de buurt