Soepel en Gezond

5,0
32 reviews
Nieuwlandseweg 20, Hilversum

Alle behandelingen

Reviews

5,0
32 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Mirjam is een warme liefdevolle persoonlijkheid. Ze heeft kundige handen waarbij je je veilig voelt en die een weldadige massage geven.
Mirjam geeft ayurvedische massage zoals het bedoelt is, warme olie, veilige en warme omgeving, vakkundige en energetische aanpak van het fysieke en energetische lichaam. bijzonder om mee te mogen maken. 'Ik kon me volledig vertrouwen in jouw handen en aanwezigheid.'
Prachtige, rustige praktijkruimte, warme en persoonlijke benadering, kundige handen :) Het was heel fijn om mijn hoogzwangere lijf aan Mirjam's handen over te laten!
Heerlijke zwangerschapsmassage, voelde me echt als herboren daarna :)
Van de enthousiaste ontvangst tot het kopje thee in alle rust na afloop; alles was fijn bij Mirjam! Ik heb erg genoten van de rustige en kundige Ayurvedische massage en kom zeker nog een terug.
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Mirjam
4.9
21 reviews

Behandelingen

Massage

Over

Soepel en Gezond
Nieuwlandseweg 20
Hilversum

Mirjam is de eigenaresse van Soepel en Gezond in Hilversum. In haar praktijk geeft ze Ayurvedische massages gebaseerd op een eeuwenoude techniek uit India. De essentie is dat warme kruidenolie het zenuwstelsel kalmeert en de ritmische bewegingen zorgen voor totale ontspanning. Ieder jaar reist Mirjam naar Kerala om zich te laten bijscholen. De massages met klank(schalen) brengen diepe trillingen in het lichaam en energiesysteem en worden als helend en rustgevend ervaren. Tijdens de behandeling kijkt ze wat er nodig is om de energie weer te laten stromen. Ga lekker genieten en ontstressen en laad je op met frisse energie voor de nieuwe dag!

MaMaandag
13:0017:00
DiDinsdag
10:0021:00
WoWoensdag
13:0017:00
DoDonderdag
Gesloten
VrVrijdag
10:0016:00
ZaZaterdag
09:0015:00
ZoZondag
Gesloten

Massagesalons in de buurt