Soepel en Gezond

Nieuwlandseweg 20, Hilversum

Soepel en Gezond heeft geen aanstaande beschikbaarheid voor online boekingen met Treatwell. Vind hieronder salons in de buurt met online beschikbaarheid of zoek om alle salons in de buurt te zien.

Vind de beste salons bij jou in de buurt

Stam & Beauty

53 reviews
Neuweg 384, 1215JJ Hilversum

Beauty Lounge Hilversum

1232 reviews
Gijsbrecht van Amstelstraat 191, 1214 AZ Hilversum

Perfect Appearance | Hilversum

639 reviews
Hilvertsweg 134, 1214JL Hilversum

Alle behandelingen

Reviews

5,0
40 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Heerlijk!!
Mirjam is een hele prettige vrouw die de tijd voor je neemt. Ik had een massage van 75 minuten en het was heel ontspannend. De behandeling was goed, fijne achtergrondmuziek, mooie lichte ruimte. Ik ga nog een keer terugkomen.
Zo genoten van deze ayurvedische massage, een alleraardigste Mirjam die héél rustig haar werk deed waardoor ik heerlijk kon ontspannen . Voor herhaling vatbaar.
Hele fijne zwangerschapsmassage gehad. Mirjam is een hele hartelijke en warme dame waarbij ik me direct op mijn gemak voelde. Deze massage is voor mij zeker voor herhaling vatbaar!
Heerlijke massage, voor herhaling vatbaar!
Toon meer reviews...

Over

Soepel en Gezond
Nieuwlandseweg 20
Hilversum

Mirjam is de eigenaresse van Soepel en Gezond in Hilversum. In haar praktijk geeft ze Ayurvedische massages gebaseerd op een eeuwenoude techniek uit India. De essentie is dat warme kruidenolie het zenuwstelsel kalmeert en de ritmische bewegingen zorgen voor totale ontspanning. Ieder jaar reist Mirjam naar Kerala om zich te laten bijscholen. De massages met klank(schalen) brengen diepe trillingen in het lichaam en energiesysteem en worden als helend en rustgevend ervaren. Tijdens de behandeling kijkt ze wat er nodig is om de energie weer te laten stromen. Ga lekker genieten en ontstressen en laad je op met frisse energie voor de nieuwe dag!

MaMaandag
13:0017:00
DiDinsdag
10:0021:00
WoWoensdag
13:0017:00
DoDonderdag
Gesloten
VrVrijdag
10:0016:00
ZaZaterdag
09:0015:00
ZoZondag
Gesloten