The Skinfirm

5,0
301 reviews
Berenkoog 35 - Unit 2.02, Alkmaar, 1822BH
Open Tomorrow: 10:00 - 17:00

Browse services

All
Hair removal
Face
Massage
Body

Venue reviews

5,0
301 reviews

Filter by treatment

Filter reviews

Treatment

Filter by rating

Rating
Filter by rating

Verified reviews

Written by our customers, so you know what to expect at each and every venue.
Mijn eerste bezoek bij Cindy ging heel vriendelijke , goede consult, open en eerlijk en natuurlijk helemaal tevreden.ik kom zeker terug voor verdere behandelingen🌺
Was heerlijk! Fijn merk Prescription
Ik had dit echt even nodig! Gewoon wat tijd voor mijzelf om te ontspannen maar ook mijn huid weer een opfrisbeurt te geven. De 3 maanden waren heel vermoeiend en druk en dat ga je meteen aan mijn huid zien. Eigenlijk is een schoonheidsbehandeling in de 6 weken geen luxe maar een musthave. Voel mij weer een beetje mens, dank je wel het was zalig!
Hele fijne behandeling. Elke keer geniet ik weer en ga ik met een super fijn gevoel de deur uit. Cindy is heel professioneel maar ook heel menselijk. Luistert naar mijn wensen en wat ik wil. Voel mij erg thuis in deze salon.
Super fijne behandeling bij Cindy gehad. Alles rustig uitgelegd en alle tijd voor je. Tot snel Cindy
Show more reviews...

About

The Skinfirm
Berenkoog 35 - Unit 2.02
1822BH Alkmaar

Dichtstbijzijnde openbaar vervoer: Alkmaar Noord.

Het team: De eigenaresse heeft jaren lange ervaring in de cosmetica wereld waarbij ze ook product en sales trainingen heeft gegeven voor consulenten bij een groot wereldwijd cosmetica concern.

Wat we leuk vinden aan de salon: De sfeer in de salon is heel ZEN en heel rustgevend.

Gespecialiseerd in: De huid is voor haar een machtig mooi en wonderlijk orgaan. Ze kan hier dagen over praten. The Skinfirm is gespecialiseerd in huidverbetering en huidverjonging (anti-aging behandelingen). Ze roept altijd gekscherend "We willen allemaal heel oud worden maar er wel fris & fruitig uit blijven zien".

Merken en producten: The Skinfirm werkt met de nieuwste technologieën uit o.a. Korea waar zij ver voor lopen op het westen qua huidverzorging, huidverbetering. KRX is o.a. een van deze Koreaanse merken waar ze heel trots op zijn om mee te mogen werken.

The Skinfirm is een Prescription™️ by Soap Official beauty salon en ze werken met op maat gemaakte behandelingen en producten. Producten die specifiek werken op jouw huidwensen of huidzorgen. Top facials en super fijne behandeling zoals je van hun gewend bent, maar dan even better! Tijdens deze behandeling mixed & matched jouw soap specialist de science-based actives en vehicles van Prescription™️ en je ziet na één facial al resultaat!

Extra’s: Bij the Skinfirm ben je echt koning(in) want ze plant altijd riant de tijd in per klant en behandeling zodat wij heel relaxed samen kunnen werken.

MonMonday
10:0021:00
TueTuesday
10:0017:00
WedWednesday
Closed
ThuThursday
Closed
FriFriday
10:0017:00
SatSaturday
Closed
SunSunday
Closed

Beauty Salons nearby