264 Fitness- en Yogacentra (Afslanken / Gewichtsreductie)
in Heel Nederland gevondenLocatie


Beschikbaarheid

Maximale prijs


Wat andere mensen van I SHINE ALMERE MASSAGE & BEAUTY vinden:
De salon is heel sfeervol ingericht.Marjolein
Fijne massage gehad van 90 minuten.M

Wat andere mensen van Angelic Wellness vinden:
Alles was top in orde en een goede sfeer!Tineke
Altijd fijn en een welkom gevoel!Anne Marie

Wat andere mensen van BeauLounge vinden:
Altijd welkom, fijne meiden, vakkundig en goed advies.Jacqueline
Een leuk gezellig salon. Ze geven ook goed advies.Reshma

Wat andere mensen van Fitsolution Massagecompany vinden:
Prettige sfeer, uitstekende behandelingTim
Zalig, precies wat ik nodig had!Lilian

Wat andere mensen van Moment4U vinden:
Super!!! Helemaal blij mee.. 100% Goeie kwaliteitKimberley Pamela
super lieve professionele eigenaresse!noor

Wat andere mensen van Bare and Beautiful vinden:
Ze werkt netjes en precies. Ben echt superblij met m'n nagels!!Bo
Nagels mooi gevijld en gelakt ik ben happy!!laia

Wat andere mensen van Beaux Arts Skincare store vinden:
Zoals altijd weer erg tevreden!Roanda
Zoals gewoonlijk, dik tevreden.Alejandra

De beste Fitness- en Yogacentra (Afslanken / Gewichtsreductie) in Heel Nederland

Fitness- en Yogacentra in Heel Nederland scoren gemiddeld:
8.8 op basis van 2.042 stemmen.
88
gemiddeld

Tegenwoordig zijn er vele verschillende treatments die je kunnen helpen met afvallen. behandelingen zoals detoxende body wraps maken gebruik van de laatste technologie, zo heb je ook fitness groepen die speciaal gericht zijn op het snel verliezen van gewicht.

Hoe verlies je gewicht met deze behandelingen?

Met de technologie van tegenwoordig is het mogelijk om gewicht te verliezen zonder pijnlijke plastische chirurgie of vermoeiend oefeningen. Tegenwoordig kunnen behandelingen ervoor zorgen dat het gewicht dat er normaal het laatst afgaat (het vet op je je dijen en buik) er als eerste afgaat. Hoe het gewicht er af gaat gebeurt op een aantal manieren, dit ligt aan de gekozen behandeling.

Gewicht verliezen met lichaamspakkingen

Lichaamspakkingen kunnen je helpen 15 centimeter te verliezen per behandeling, ook maken ze de huid gladder en verminderen ze cellulitis. Lichaamspakkingen stimuleren je lichaam om overtollig water te verwijderen waardoor je sneller kunt afvallen. Je verliest snel gewicht met lichaamspakkingen, maar dit is wel van korte duur. Regelmatige lichaamspakkingen geven je een mooiere huid met minder cellulitis.

Gezond afvallen op eigen kracht

De oude routine van gezond afvallen door middel van sporten en gezond eten heeft ook een flinke upgrade gehad, zo heb je nu bijvoorbeeld bootcamps en unieke sport lessen die je helpen met gezond afvallen. Gezond afvallen door middel van sport is de natuurlijke en originele manier van gezond afvallen. Een personal trainer zorgt ervoor zorgen dat je sneller kunt afvallen door een persoonlijk schema voor jou op te stellen waarmee je jouw gewenste gewicht bereikt.

Afvallen met behulp van lypossage

Lypossage is een massagetechniek die de huid strakker maakt en de spieren versterkt. Naast het masseren zorgt lypossage ervoor dat het zichtbare en onzichtbare vocht in ons lichaam wordt afgevoerd door middel van lymfedrainage. Doordat het vocht beter afgevoerd kan worden kun je makkelijker afvallen. Ook verwijderd lypossage spanningen in je spieren.

Gewicht verliezen met lypossage?

Tijdens de behandeling zal er een speciale kop op plekken gezet worden waar zich te veel vocht bevindt, dit vocht is grotendeels verantwoordelijk voor cellulitis en vetophopingen. Door druk op deze gebieden uit te oefenen zal het vocht zich opbreken en kan het beter afgevoerd worden door je lymfeklieren. Lypossage werkt effectief tegen cellulitis.

Hoeveel lypossage behandelingen moet ik ondergaan?

De gehele kuur duurt meestal rond de zes weken en een sessie duurt rond de dertig minuten. Meestal zijn er minimaal acht behandelingen nodig.

Gezond afvallen

Gezond afvallen vereist een aantal dingen, zo is het belangrijk dat je ondernemend bent, stel samen met een personal trainer een schema op dat je helpt met het afvallen en met de juiste voeding. Ook is het belangrijk dat je je calorie inname vermindert en meer water drinkt. Deze dingen kunnen je erg helpen bij het gezond afvallen.

Welke optie past bij mij?

Afvallen kun je op verschillende manieren doen, het is een goed idee om te kijken welke behandeling goed aansluit op jouw wensen. Lichaamspakkingen en detox behandelingen geven een snel en mooi resultaat, met deze behandelingen verlies je snel gewicht. Dit resultaat is wel van korte duur. Deze behandelingen zijn zeer effectief als je binnenkort een speciaal evenement hebt en snel gewicht wilt verliezen.

Sporten vereist veel werk omdat je je lichaam soms tot het uiterste moet drijven om tot het gewenste resultaat te komen, dus als je op een iets rustigere manier wilt afvallen kun je kiezen voor bijvoorbeeld zwem of dans lessen zodat je rustig kunt af komen van dat gewicht.

Krijg persoonlijk advies van onze dietisten of neem een personal trainer die jou helpt bij het verliezen van dat gewicht. Boek nu en voor je het weet zijn die kilo’s eraf!

In de categorie Fitness- en Yogacentra in Heel Nederland varieert de prijs van € 25 tot € 170.