Rugbehandelingen
in Nederland
Elke datum
Rugbehandelingen

Kies uit 62 salons met rugbehandelingen in Nederland

Diamond Aesthetics

5,0
333 reviews
Laakhaven-West, Den Haag
Laat zien op de kaart
Rug Facial - Biopeeling of Green Sea Peel1 u
€120
Rugbehandeling - Acne, pigment, scars (vanaf prijs)1 u
€120
Kort overzicht salongegevens
MaMaandag
10:0020:00
DiDinsdag
Gesloten
WoWoensdag
10:0020:00
DoDonderdag
12:0021:00
VrVrijdag
10:0019:00
ZaZaterdag
12:0019:00
ZoZondag
12:0019:00

Sfeer in de salon: Deze salon is modern, professioneel en fijn.

Merken en producten: SPLENDOR X, Mesoesthetic, Circadia, KRX, 2Bio Beauty.

Het team: Eigenaresse Klaudia werkt samen met een team van 2 laser en huidspecialisten met jarenlang ervaring. Zij en haar team blijven zich ontwikkelen op het gebied van huidverbetering en lasertherapie met de nieuwste technologieën.

Gespecialiseerd in: Diamond Aesthetics is gespecialiseerd in huidverbetering D.m.v. de nieuwste technologieën zoals Microneedling, Chemische Peelings, Biopeeling, Carbon Laser Peel en combinatie behandelingen. Daarnaast zijn ze ook experts in laserontharing met de nieuwste en krachtigste laser op de markt: Splendor X. Diverse huidproblemen zoals acne, pigment, littekens, vaatjes, fijne lijntjes en overbeharing kunnen effectief behandeld worden. Daarnaast kunt u ook terecht voor tatoeage en PMU verwijderen en Hijama en Cupping. De kliniek is ook gespecialiseerd in behandelingen voor de billen, zogeheten de Butt Facials, want ook daar kunnen huidproblemen voorkomen!

Dichtstbijzijnde openbaar vervoer: Tramhalte Den Haag, Van Musschenbroekstraat, Bushalte: Den Haag, Megastores hoofdingang.

Extra’s: Vriendelijk personeel en aandacht voor de klanten.

Omorfia Clinic

4,6
79 reviews
Slotermeerlaan, Amsterdam
Laat zien op de kaart
Rug Facial1 u
€85
Kort overzicht salongegevens
MaMaandag
18:0021:00
DiDinsdag
18:0020:00
WoWoensdag
Gesloten
DoDonderdag
18:0019:30
VrVrijdag
Gesloten
ZaZaterdag
10:0018:00
ZoZondag
Gesloten

Sfeer in de salon: In onze salon heerst een rustige en ontspannen sfeer, perfect voor een moment van ontspanning en verwennerij. Het interieur is stijlvol en modern, met zachte verlichting, comfortabele stoelen en rustgevende muziek. Onze specialisten zijn professioneel en ervaren, en zorgen ervoor dat je je volledig op je gemak voelt tijdens jouw behandeling. We bieden een breed scala aan behandelingen aan, van laserbehandelingen tot gezichtsbehandelingen, en gebruiken alleen hoogwaardige producten om ervoor te zorgen dat je de best mogelijke resultaten krijgt. Onze klanten waarderen de serene omgeving en de persoonlijke aandacht die we bieden.

Het team: Ons team van specialisten bestaat uit hoogopgeleide professionals met jarenlange ervaring in de schoonheidsindustrie. Elk lid van ons team is toegewijd aan het bieden van de best mogelijke service aan onze klanten en het bereiken van de gewenste resultaten. We zijn gepassioneerd over ons werk en blijven op de hoogte van de nieuwste trends en technologieën om ervoor te zorgen dat we onze klanten altijd de best mogelijke behandelingen en diensten bieden.

Gespecialiseerd in: Als salon zijn we toegewijd aan het bieden van de best mogelijke behandelingen en diensten aan onze klanten. We zijn gespecialiseerd in mesotherapie, gezichtsbehandelingen, laseren en werken alleen met de meest gekwalificeerde specialisten en de beste producten en technologieën om ervoor te zorgen dat onze klanten tevreden zijn met hun resultaten.