Een belangrijk bericht van Treatwell over de uitbraak van het coronavirus

NL_Corona_mobile

Hi,

Hierbij brengen wij je op de hoogte van de maatregelen die Treatwell treft om verdere verspreiding van het coronavirus (COVID-19) tegen te gaan.

Het waarborgen van de gezondheid en veiligheid van onze gebruikers, partners en hun medewerkers is onze grootste prioriteit. In lijn met de maatregelen die op grond van de overheid in het hele land getroffen worden, sluiten alle haar- en beautysalons t/m 28 april hun deuren.

Treatwell annuleert voor deze periode alle online boekingen in ons systeem. Indien je in deze periode een voorafbetaalde boeking gepland had, ontvang je automatisch een volledige terugbetaling. Houd er rekening mee dat het 3-5 werkdagen duurt voor het bedrag weer op je rekening staat. Daarnaast kun je voor deze periode geen nieuwe boekingen maken. Je kunt nog wel een boeking maken voor na 28 april.

We hopen dat je je - waar je ook bent - veilig voelt en dat het je lukt positief te blijven de komende periode. Ik ben ervan overtuigd dat zowel de beautybranche en de community van de vele, kleine bedrijven die geraakt zullen worden door de huidige ontwikkelingen, ook in jouw gedachten zijn.

De situatie rondom het coronavirus (COVID-19) verandert elke dag en wij zorgen ervoor dat we te allen tijde voldoen aan de richtlijnen van het RIVM en de WHO en de maatregelen die getroffen worden door de overheid.

Wij bedanken je voor je steun en voor de tijd die je hebt genomen om dit bericht te lezen.

Met vriendelijke groet,
Kei Kaji, CEO Treatwell

 

Geüpdatet 24.03.2020