41 Massagesalons (Ontspanningsmassage)
in Haarlem gevonden


Wat andere mensen van Hair & Beauty Bar Haarlem vinden:
Zoals altijd uitstekend geknipt!Rogier
Goed geknipt en leuk personeel!Debby

Wat andere mensen van Totrustmassage vinden:
Het was super, ik voelde mij als herboren. Zeker voor herhaling vatbaar.Anja
Een heerlijke en ontspannen massage. Even een moment voor jezelf.nina

Wat andere mensen van Therapy Republic by Graceland Beauty vinden:
Lieve mensen en heerlijke massage gehad. Ik ga zeker terugNancy
Stevige massage, precies goed en relaxend.Anne-Marieke

Wat andere mensen van Senang vinden:
De massage was professioneel en heerlijk. Zeker een aanrader!Diana
Fijne salon. Goede 'doortastende' ( ;-) ) behandeling!Linda

Wat andere mensen van Beauty by Marit vinden:
Welkomgevoel, zeer proffesioneel, prettig in omgang en discreet!Emilia
Super relaxte sfeer en fijne behandelingen. Echt een aanrader!Roselique

De beste Massagesalons (Ontspanningsmassage) in Haarlem

Massagesalons in Haarlem scoren gemiddeld:
8.7 op basis van 745 stemmen.
87
gemiddeld

Ontspanningsmassage in Haarlem

In Haarlem kun je verschillende activiteiten ondernemen om even tot jezelf te komen. Je kunt bijvoorbeeld een fijne boottocht maken, de Grote Kerk bezoeken of een fietstocht maken naar het strand waar je heerlijk kunt uitwaaien. Maar vergeet niet dat een ontspanningsmassage ook een hele goede optie is. Deze fijne massage zorgt ervoor dat je lichaam geheel tot rust komt en je de massagesalon met een compleet ontspannen gevoel verlaat. Via treatwell is een massage gemakkelijk en snel geboekt.

Doel van een ontspanningsmassage

Een ontspanningsmassage wordt ook wel een klassieke, Zweedse of anti-stressmassage genoemd. Het is een van de meest bekende en geboekte massages in Haarlem. Als je stress ervaart of gewoon niet lekker in je vel zit, is dit de ideale massage. Stress kan bijvoorbeeld zorgen voor gespannen spieren, een stijve nek of hoofdpijn. Maar ook kan er slapeloosheid of rusteloosheid optreden. Al deze fysieke en mentale klachten kunnen worden verminderd of zelfs helemaal verdwijnen dankzij een ontspanningsmassage. Spanningen en afvalstoffen uit je lichaam zullen door de massage sneller worden afgevoerd, je ondergaat dus ook direct een kleine detox.

Je hebt vaak de keuze om je hele lichaam te laten masseren of bijvoorbeeld alleen rug, nek en schouders. Bij de meeste Haarlemse salons kun je kiezen uit een massage van 30 of 60 minuten. Laat je spieren loskneden en voel je als herboren!

Waar boek je de beste massages in Haarlem

In Haarlem vind je gespecialiseerde massagesalons, maar ook kun je een ontspannende massage ondergaan in moderne beautysalons in het stadscentrum of in gezellige aan-huis-salons die verspreid liggen over de hele stad. Veel salons in Haarlem zijn minstens een dag in de week tot ver na werktijd geopend, zodat je lekker na een drukke werkdag nog je ontspanningsmoment kunt inplannen. Ook zijn de meeste salons op zaterdag geopend, er is toch eigenlijk geen betere manier om het weekend helemaal relaxed te beginnen?

Ontspan in Haarlem

Boek daarom nu jouw me-time en voel je weer lekker in je vel. In Haarlem vind je genoeg salons waar je terecht kunt voor een goede ontspanningssessie en via Treatwell.nl is een afspraak zo ingepland.

In de categorie Massagesalons in Haarlem varieert de prijs van € 7,5 tot € 261.