Treatwell
The simple way to book beauty anywhere.
Download our free app.
Aan het inloggen, moment geduld...
Je bent ingelogd
Log in op jouw account
Filter en locatie
Verfijn...
Sorteer op
Sorteer

Therapeutische massage in Haarlem

Locatie
Zoek op afstand
We hebben 3 salons gevonden
Sorteer op
Sorteer

Totrustmassage

Info
27 reviews
Heb je last van gespannen of pijnlijke spieren? Of heb je veel aan je hoofd en ben je onrustig? Bij Totrustmassage kun je echt even tijd en ruimte voor jezelf nemen. Deze praktijk is gevestigd in het Centrum voor Welzijn & Gezondheid, waar je in alle rust gemasseerd wordt. Eigenaresse Charlotte masseert vanuit de holistische visie. In deze visie wordt de mens als één geheel gezien. Een geheel van lichaam, gedachten, gevoelens en sociale omgeving, die tezamen invloed hebben op je welbevinden.
Massage - Mindful
1 u
55
Toon alle services…

Studio Food & Mood

Info
6 reviews
Zit je niet zo lekker in je vel? Breng dan eens een bezoek aan Studio Food & Mood aan de Spaarnwouderstraat in Haarlem. Bij deze salon verwelkomt eigenaresse Hanneke je maar al te graag voor een ontspannen ervaring. Je kunt hier terecht voor een Indiase hoofdmassage of een Ayurvedische massage. Iedere massage is uniek en wordt aangepast op jouw behoeften. Daarnaast geeft Hanneke je food en lifestyle tips met als doel je te helpen lekker in je vel te zitten. Na een behandeling zul je ontspannen en tevreden de salon weer verlaten. Boek dus nu een afspraak.
Signature Holistic Treatment
1 u 30 min
95
Toon alle services…

Royal Secret Cosmetics

Info
51 reviews
Bij het Oosterse Royal Secret Cosmetics komen sprookjes dagelijks voor. Hier toveren vaardige handen in een dromerig decor de prinses of prins in je wakker. Laat je huid weer stralen en tover haar natuurlijke schoonheid tevoorschijn met mysterieuze methoden en droombehandelingen met gezonde kruidenmengsels vanuit het Midden- en Verre Oosten. Je kan hier terecht voor luxe schoonheidsbehandelingen, injectables, thema avonden, workshops, vrijgezellenavonden, afslankproducten, nagelstudio- en pedicure behandelingen. Royal Secret Cosmetics maakt schoonheidsdromen waar.
Aromatherapie
55 min - 1 u 25 min
vanaf 79,95
Toon alle services…

Niet gevonden wat je zocht?

Pas de filters aan om meer salons te vinden:

Advies nodig over Therapeutische massage?
Neem dan een kijkje in onze Treatment Guide! Hier vind je al onze kennis op het gebied van beauty in een overzichtelijke guide.
Laden...