Kies uit 139 salons met therapeutische massages in Noord-Holland

Ancient Wisdom

5,0
7 reviews
Overtoom, Amsterdam
Laat zien op de kaart
Thuissalon
Gua Sha gezichtsmassage 35 min - 1 u 20 min
vanaf €52
Luxe Gua Sha met Sound & Crystal Healing1 u
€111
€135
Be your true self transformatiepakket2 uren 45 min
€270
€324
Kort overzicht salongegevens
MaMaandag
09:3014:15
DiDinsdag
09:3014:15
WoWoensdag
09:3012:15
DoDonderdag
09:3014:15
VrVrijdag
09:3014:15
ZaZaterdag
Gesloten
ZoZondag
Gesloten

Welkom op mijn frequentie

Stap binnen in mijn liefdevolle ruimte, waar ik jou begeleid op een reis van zelfontdekking, groei, heling en transformatie.

Ancient Wisdom is een energetische massagepraktijk/salon gevestigd in het prachtige Amsterdam. Mijn naam is Nyaki, en mijn behandelingen zijn een unieke combinatie van, energiewerk, spiritualiteit, bewustzijn, holisme en coaching om jouw welzijn op alle niveaus te ondersteunen. Door de NEI (neuro emotionele integratie) techniek toe te passen in combinatie met een Gua Sha gezichtsbehandeling werk ik zowel aan volledige ontspanning als het herstel van jouw energie balans en heling.

De kracht van verbinding

Ik geloof in de kracht van de verbinding tussen lichaam, geest en ziel. En daarmee ook de verbinding met elkaar! Dus kies je voor een wat uitgebreidere behandeling. Dan is een intake gesprek met mij een open gesprek onder het genot van een kopje Afrikaanse organic cacao, een ware wegwijzer naar het hart!

Mijn sacred space

Vanuit mijn huis werk ik met toewijding aan het sturen van energie en het faciliteren van healing. In mijn salon combineer ik traditionele kennis, zoals Gua Sha maar ook neuro emotionele integratie met een persoonlijke intuïtieve aanpak. Dit draagt bij aan zowel emotionele ontspanning als een stralende huid. Je bent van harte welkom om precies dat te ontvangen wat jij op dit moment nodig hebt.

Let op:

Zowel mijn energetische als holistische behandelingen bevatten de Gua Sha techniek. Ons gezicht evenals de voeten staan in verbinding met onze organen en zijn daarom een essentieel onderdeel van welzijn. Emoties zijn zichtbaar in het gezicht maar zetten zich van in ons organische systeem. Daarom is het belangrijk om naar het geheel te kijken (holistisch)

Wij mensen zijn energie en een ieder van ons trilt op een eigen frequentie. Deze trilling kan verlaagd maar ook verhoogd worden. Bij een wat lagere trilling voelt het leven zwaarder aan en dit heeft een direct effect op ons welzijn en daarmee de gezondheid. Ga je voor een wat meer holistische / energetische behandeling kan ik mee geven dat geen enkele behandeling het zelfde is. Want jij ben uniek!

Producten

Voor elke behandeling gebruik ik enkel natuurlijke producten van dr Hauschka en sound of divine.


Dichtstbijzijnde openbaar vervoer
Op 1 minuut lopen van tramhalte Rhijnvis Feithstraat en op 5 minuten van bushalte Amsterdam, Overtoomsesluis. Fietsenstalling voor de deur. Betaald parkeren.

Het team
Im holding space for you!

Wat we leuk vinden aan de salon

  • Sfeer: Een gezellige, warme ruimte gevuld met liefdevolle energie.
  • Gespecialiseerd in: Herkennen, begrijpen en sturen van energetische velden en stromen van het lichaam om welzijn en genezing te bevorderen.
  • Gebruikte merken en producten: Dr Hauschka gezichtsreiniging en dag creme, Doterra olien, Sound of divine masker en scrub, Geperste Bio organic oliën voor massage.
  • De extra's: Sound healing (klankschaal bad), Crystal healing (chakras balanceren)

Kees BodyMind - Stress & Trauma Release - Therapy & Massage

5,0
388 reviews
Weteringschans, Amsterdam
Laat zien op de kaart
KLEIN BUDGET | TIGHT BUDGET Aanbieding voor Studenten e.a.1 u 30 min
€120
€195
5 x 3 uur = 15 uur TRAUMA RECOVERY €975,- | Trauma Therapy + Massage Series2 uren 30 min
€225
Kort overzicht salongegevens
MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
10:0018:30
WoWoensdag
10:0018:30
DoDonderdag
10:0018:30
VrVrijdag
Gesloten
ZaZaterdag
Gesloten
ZoZondag
Gesloten

DUTCH

Verandering begint als je BodyMind het sein ‘veilig’ geeft.
Blijvende verandering is geen mentaal proces.

Bij BodyMind aan de Frans Halsstraat in Amsterdam re-activeert ik het zelfherstellend vermogen van jouw lichaam. Om te herstellen (of voorkomen) van chronische stress, burn-out, slapeloosheid, simpelweg niet lekker in je vel zitten of paniekaanvallen en trauma gerelateerde beperkingen.

Ik werk met op jouw adem afgestemde aanraking, zoals massage, om balans van binnenuit te herstellen.

Je kunt bij mij terecht voor een fantastische massage om volbewust innerlijke rust te ervaren en in direct contact te komen met je diepste kern. Of je komt om aandacht te geven aan iets wat je dwars zit, iets wat afleidt van jouw levensgenieten. Alles is welkom!

Een integrale aanpak vol liefde en onvoorwaardelijke aandacht.
Afgstemd op wat jij nodig hebt.

De salon heeft doordeweeks ruime openingstijden, namelijk tot 23:00 uur. En op zaterdag overdag. Zo kun je na je werk volledig tot rust komen en vol energie aan een nieuwe dag of een vrijer leven beginnen.

Kees

Handig om te weten: je kunt parkeren in de Albert Cuyp garage op de Ruysdaelkade 93

.

ENGLISH

Change starts when your BodyMind signals 'safe'.
Lasting change is not a mental process.

At BodyMind on the Frans Halsstraat in Amsterdam, I help you re-activate the self-healing capacity of your body. To recover from (or prevent) chronic stress, burnout, insomnia, simply not feeling well or panic attacks and trauma-related limitations.

I work with breath-attuned touch, such as a massage, to restore balance from within.

You can come for a fantastic massage to fully consciously experience inner peace and to get in direct contact with your deepest core. Or you come to pay attention to something that bothers you, something that distracts from enjoying life. Everything is welcome!

An integral approach full of love and unconditional attention.
Tailored to what you need.

The salon has extended opening hours on weekdays, namely until 23:00. And on Saturday during the day. This way you can completely relax after work and start a new day or a freer life full of energy.

Kees

Good to know: you can park in the Albert Cuyp garage at Ruysdaelkade 93

1
234
7
2