Reviews

4,7
108 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit
De mogelijkheid om een duo massage te boeken vonden we al super. Bij aankomst in het salon waar we vriendelijk werden ontvangen en meteen op ons gemak werden gesteld. De massage was heerlijk net als de chocoladepakking. Een aanradertje als je even met je partner/vriend(in) enz. Wilt ontspannen.
Anoniem
25 dagen geleden
Joana
één maand geleden
De massage was erg lekker. Was heel rustgevend. Hierna was ik heel erg ontspannen.
Maxime
2 maanden geleden
Ik heb een afspraak gemaakt ivm hoofdpijn (als gevolg van nekklachten). Vervolgens een zeer fijne massage gekregen, wat zeker heeft bijgedragen aan het herstel van mijn hoofdpijn. Heb zelfs een vervolgafspraak gemaakt, en kan het zeker aanraden!
Duncan
3 maanden geleden
Ferry
3 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

4Body&Mind - Almere
Rozemarijnstraat 19
1314KN Almere

In de huidige maatschappij heb je vaak weinig tijd over voor jezelf. Het gevolg is stress en stress kan weer gepaard gaan met lichamelijke klachten. Dan is het zaak dat jij je lichaam weer de aandacht geeft die het verdient. Bij 4Body&Mind in Almere geeft Kimberley verschillende soorten massages. Het menselijk lichaam en masseren zijn haar passies en Kimberley is van mening dat masseren meer is dan alleen strijken en kneden. Na diverse opleidingen en cursussen is ze voor zichzelf begonnen. Haar eigen praktijk is een droom die werkelijkheid is geworden.

Maandag
Gesloten
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
10:0018:00
Donderdag
12:0020:00
Vrijdag
12:0020:00
Zaterdag
10:0017:00
Zondag
12:0017:00

Massagesalons in de buurt