Reviews

4,7
100 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit
Al vanaf het begin klant bij Kimberley en nog steeds heel erg tevreden. Kimberley is altijd vriendelijk, gezellig en is zeer kundig. Meerdere massages geprobeerd en allemaal ontzettend fijn. De hoofdpijn massages hebben zeker een positieve werking op mijn klachten gehad en de ontspanningsmassage is altijd heerlijk. Ga altijd lekker relaxed de deur weer uit. Tot snel Kimberley!
Melissa Schmidt
7 dagen geleden
De ontvangst van Kimberley was heel vriendelijk. Zorgde ervoor dat ik meteen tot rust kwam. De ontspanningsmassage werd met ontzettend veel gevoel gedaan. Dit was merkbaar. Ik kwam helemaal tot rust. Vooral Kimberley's passie voor het werk was voelbaar :) Je persoonlijke benadering stelde ik zeker op prijs. Vooral je interesse in mijn achtergrond. Ga heel snel een nieuwe afspraak maken met Kimberley.
Anoniem
7 dagen geleden
Heerlijke duo massage gehad. Echt top. Dank je wel!
Judith Hanning
19 dagen geleden
Zeer tevreden over mijn bezoek aan het salon! Had behoorlijk last van mijn schouders wat nu zo goed als verdwenen is.
Anoniem
2 maanden geleden
Mooie en schone salon, dit was mijn eerste keer en kreeg een lekkere massage heb genoten en heb meteen ook een vervolgafspraak gemaakt.
Anoniem
2 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

4Body&Mind - Almere
Rozemarijnstraat 19
1314KN Almere

In de huidige maatschappij heb je vaak weinig tijd over voor jezelf. Het gevolg is stress en stress kan weer gepaard gaan met lichamelijke klachten. Dan is het zaak dat jij je lichaam weer de aandacht geeft die het verdient. Bij 4Body&Mind in Almere geeft Kimberley verschillende soorten massages. Het menselijk lichaam en masseren zijn haar passies en Kimberley is van mening dat masseren meer is dan alleen strijken en kneden. Na diverse opleidingen en cursussen is ze voor zichzelf begonnen. Haar eigen praktijk is een droom die werkelijkheid is geworden.

Maandag
Gesloten
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
10:0018:00
Donderdag
12:0021:00
Vrijdag
12:0021:00
Zaterdag
10:0017:00
Zondag
12:0017:00

Massagesalons in de buurt