4D Wereldmassages

Industrieweg 10, Assendelft, 1566JP

Sorry, 4D Wereldmassages is tijdelijk niet beschikbaar op Treatwell. Vind hieronder nabijgelegen salons met beschikbaarheid of zoek om alle salons in de buurt te zien.

Vind de beste salons bij jou in de buurt

Siroj Thai Massage

14 reviews
Stationsstraat 80, 1541 LJ Koog aan de Zaan, Nederland

Jazz Healing Hands

324 reviews
Faunastraat 103, 1531WD Wormer

Yurtlife

213 reviews
Cornelis van Uitgeeststraat 2b, 1508EH Zaandam

Alle behandelingen

Alle
Gezicht
Massage
Lichaam

Reviews

4,2
34 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Het was een heerlijke afsluiting van een werkdag.
Ik had in mijn reservering de keuze voor Vera gemaakt, echter werd de massage door Wim uitgevoerd. Op zich niet heel erg, maar als je de keuze hebt tussen 2 masseurs en je krijgt niet degene die je aangeeft vind ik dat persoonlijk wel een minpuntje. Tijdens de massage was de jacuzzi erg goed te horen. Ik begrijp dat het niet geheel stil kan zijn maar dit heb ik wel als storend ervaren (en ook aangegeven na de massage) Als dit omgevingsgeluid minder was geweest had ik zeker meer kunnen ontspannen en genieten van de massage. Desondanks was de ruimte, Japanse stijl, sfeervol en was het een prima massage. Zeker een leuke opzet/concept zo met verschillende sfeerbelevingen.
Lekker massage, Wim,vera en Eva zo hartelijk tegen de gasten
Positieve ervaring, floaten duurde me iets te lang maar was een bijzondere ervaring, massage was heerlijk. Zeer vriendelijk personeel.
De locatie staat niet duidelijk aangegeven op de website en telefonisch duurde het enige tijd voordat we iemand te pakken hadden die kon uitleggen dat het binnen in het naastliggende gebouw was. Hierdoor kwamen we ruim 10 min te laat, wat helaas van onze sauna tijd af ging. De dame wist van geen wikken of wegen. Verder was er geen uitleg over gebruik stoombad of advies gebruik sauna. De massage was erg prettig, het overgrote deel was jammer genoeg wel het in laten trekken van de pakking. Gekeken naar het betaalde bedrag geven wij toch een ruim voldoende (7-).
Toon reactie salon...
Toon meer reviews...

Over

4D Wereldmassages
Industrieweg 10
1566JP Assendelft

Waan je even in een compleet andere wereld bij 4D Wereldmassages aan de Industrieweg in Assendelft. Bij deze eerste 4D massagesalon in Nederland word je meegenomen naar Azië, Scandinavië of het Verre Oosten door middel van geur, kleur en visuele aspecten. Je beleeft de 4D ervaring vanaf het moment dat je hier binnenkomt tot het moment dat je weer vertrekt. Ondertussen word je heerlijk verwend en in de watten gelegd zodat je na de behandeling volledig ontspannen terugkeert in je eigen wereld. Gun jezelf deze ervaring en boek nu snel een afspraak!

MaMaandag
08:0020:00
DiDinsdag
08:0020:00
WoWoensdag
08:0020:00
DoDonderdag
08:0020:00
VrVrijdag
08:0020:00
ZaZaterdag
08:0020:00
ZoZondag
08:0020:00