4D Wereldmassages

Industrieweg 10, 1566JP Assendelft
4,2
33 reviews
Industrieweg 10, 1566JP Assendelft

Alle behandelingen

Alle
Gezicht
Massage
Lichaam

Reviews

4,2
33 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Olga
10 maanden geleden
Het was een heerlijke afsluiting van een werkdag.
Sherry
één jaar geleden
Ik had in mijn reservering de keuze voor Vera gemaakt, echter werd de massage door Wim uitgevoerd. Op zich niet heel erg, maar als je de keuze hebt tussen 2 masseurs en je krijgt niet degene die je aangeeft vind ik dat persoonlijk wel een minpuntje. Tijdens de massage was de jacuzzi erg goed te horen. Ik begrijp dat het niet geheel stil kan zijn maar dit heb ik wel als storend ervaren (en ook aangegeven na de massage) Als dit omgevingsgeluid minder was geweest had ik zeker meer kunnen ontspannen en genieten van de massage. Desondanks was de ruimte, Japanse stijl, sfeervol en was het een prima massage. Zeker een leuke opzet/concept zo met verschillende sfeerbelevingen.
N.
één jaar geleden
Lekker massage, Wim,vera en Eva zo hartelijk tegen de gasten
Anoniem
één jaar geleden
Positieve ervaring, floaten duurde me iets te lang maar was een bijzondere ervaring, massage was heerlijk. Zeer vriendelijk personeel.
Barbara
2 jaar geleden
Toon meer reviews...

Over

4D Wereldmassages
Industrieweg 10
1566JP Assendelft

Waan je even in een compleet andere wereld bij 4D Wereldmassages aan de Industrieweg in Assendelft. Bij deze eerste 4D massagesalon in Nederland word je meegenomen naar Azië, Scandinavië of het Verre Oosten door middel van geur, kleur en visuele aspecten. Je beleeft de 4D ervaring vanaf het moment dat je hier binnenkomt tot het moment dat je weer vertrekt. Ondertussen word je heerlijk verwend en in de watten gelegd zodat je na de behandeling volledig ontspannen terugkeert in je eigen wereld. Gun jezelf deze ervaring en boek nu snel een afspraak!

MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
Gesloten
WoWoensdag
Gesloten
DoDonderdag
11:0019:00
VrVrijdag
11:0020:00
ZaZaterdag
11:0018:00
ZoZondag
11:0018:00

Massagesalons in de buurt