Aan het Museumplein

Gabriël Metsustraat 12 -2 hoog, 1071EA Amsterdam
4,9
15 reviews
Gabriël Metsustraat 12 -2 hoog, 1071EA Amsterdam

Reviews

4,9
15 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Intens genoten van een uitgebreide gezichtsbehandeling, met voetenbadje en heerlijke, ontspannende massages; naast gezicht,decollete,nek en schouders, ook handen en voeten! Diepreinigend en voedend met heerlijke producten.Een weldaad in alle opzichten. Zeer deskundige,zorgvuldige,persoonlijke behandeling, Carine masseert echt fantastisch.Je voelt je herboren.Vanuit de comfortabele behandelstoel mooi uitzicht op het museumplein, wat, toen ik er was, in een schitterende nevel gehuld was. Geen sprookje dit alles, maar echt...zo leef je langer,gelukkiger en stralender. Laat je niet afschrikken door de steigers van de panden ernaast op dit moment,binnen is het een oase van welzijn.
Monique
7 maanden geleden
Heel goed!
Anoniem
één jaar geleden
Via treatwell heb ik gezocht naar een salon voor een gezichtsbehandeling. Een goed cijfer, goede reviews en de prijs waren voor mij de belangrijkste criteria. Ik kwam uit op ‘Aan het Museumplein’. Bij aankomst werd ik heel prettig ontvangen door Carine van den Berg. Zij kwam bij mij over als een fijn persoon met een warme persoonlijkheid. Ik startte met een warm voetenbadje, kop thee en mooi uitzicht over het museumplein. Vervolgens kreeg ik mijn uitgekozen gezichtsbehandeling de luxe. Behalve een verzorgd en schone huid, had ik ook erg de behoefte aan ontspanning. Dit heb ik zeker gekregen. De behandeling was ontspannend, de producten voelde goed aan en ook haar manier van behandelen. Ik vond Carine zeer bekwaam/professioneel, die mij deskundig adviezen gaf, waar ik ook echt wat aan heb. Ik raad haar absoluut aan, vanwege de goede behandeling, prettige sfeer en uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.
Fenella
één jaar geleden
Deze behandeling was echt heel ontspannend en fijn. Mijn gezicht is nu super zacht en schoon. Ik vond het ook heel gezellig bij Carine. Ja, ik kom zeker terug.
Julie
2 jaar geleden
Ik heb vandaag een beauty en stress release behandeling gehad. Het was super! Naast een heerlijke gezichtbehandeling werden ook mijn handen en voeten verwend met behandeling en massage. Carine kan heerlijk masseren. Daarnaast heeft ze goede adviezen meegegeven om mijn leven iets anders in te richten, maar ook adviezen voor mijn huid. Een aanrader! Voor herhaling vatbaar.
Anoniem
2 jaar geleden
Toon meer reviews...

Over

Aan het Museumplein
Gabriël Metsustraat 12 -2 hoog
1071EA Amsterdam

Schoonheidssalon Aan het Museumplein biedt een unieke combinatie van beauty en coaching. Hier geniet je van heerlijke ontspannende behandelingen met riant uitzicht op het Rijksmuseum, het Stedelijk Museum en het Van Goghmuseum. Ook is het mogelijk om je beautybehandelingen te combineren met coaching. Kortom, Schoonheidssalon Museumplein is een creatieve salon met alle aandacht voor jou.

Maandag
09:0018:00
Dinsdag
09:0018:00
Woensdag
09:0018:00
Donderdag
09:0018:00
Vrijdag
09:0018:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Schoonheidssalons in de buurt