Reviews

4,8
14 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit
Heel goed!
Anoniem
2 maanden geleden
Via treatwell heb ik gezocht naar een salon voor een gezichtsbehandeling. Een goed cijfer, goede reviews en de prijs waren voor mij de belangrijkste criteria. Ik kwam uit op ‘Aan het Museumplein’. Bij aankomst werd ik heel prettig ontvangen door Carine van den Berg. Zij kwam bij mij over als een fijn persoon met een warme persoonlijkheid. Ik startte met een warm voetenbadje, kop thee en mooi uitzicht over het museumplein. Vervolgens kreeg ik mijn uitgekozen gezichtsbehandeling de luxe. Behalve een verzorgd en schone huid, had ik ook erg de behoefte aan ontspanning. Dit heb ik zeker gekregen. De behandeling was ontspannend, de producten voelde goed aan en ook haar manier van behandelen. Ik vond Carine zeer bekwaam/professioneel, die mij deskundig adviezen gaf, waar ik ook echt wat aan heb. Ik raad haar absoluut aan, vanwege de goede behandeling, prettige sfeer en uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.
Fenella
7 maanden geleden
Deze behandeling was echt heel ontspannend en fijn. Mijn gezicht is nu super zacht en schoon. Ik vond het ook heel gezellig bij Carine. Ja, ik kom zeker terug.
Julie
9 maanden geleden
Ik heb vandaag een beauty en stress release behandeling gehad. Het was super! Naast een heerlijke gezichtbehandeling werden ook mijn handen en voeten verwend met behandeling en massage. Carine kan heerlijk masseren. Daarnaast heeft ze goede adviezen meegegeven om mijn leven iets anders in te richten, maar ook adviezen voor mijn huid. Een aanrader! Voor herhaling vatbaar.
Anoniem
10 maanden geleden
Wat een verrukkelijke ervaring bij Aan het Museumplein! Heerlijk professioneel, kundig, warm, fijne mild ruikende producten voor mijn gevoelige huid en veel kennis brengt Carine mee. Boek vooral inclusief massage! Ik werd ontvangen met een lekker voetenbadje en tijdens het masker, masseerde ze mijn voeten....heaven-on-earth. Mijn handen zijn ook gemasseerd en hebben een lekker masker gehad. En dan mijn gezicht...Schoon, fris, ontspannen, minder rimpeltjes (echt waar!) En dan die heerlijke gezicht/ schouders/nekmassage... Carine heeft gouden handen. Het was een echt cadeau! En ik voelde me helemaal ge-reset toen ik superontspannen de deur uit ging. Absolute aanrader. (en voor het geld hoef je het niet te laten) Oh, grote bonus, Carine is ook nog coach met jaren ervaring. En werkelijk, leg je hersenspinsels tijdens de behandeling aan haar voor en je gaat 10 kilo lichter de deur uit! Ik spreek uit ervaring.
Karo
één jaar geleden
Toon meer reviews...

Over

Aan het Museumplein
Gabriël Metsustraat 12 -2 hoog
1071EA Amsterdam

Schoonheidssalon Aan het Museumplein biedt een unieke combinatie van beauty en coaching. Hier geniet je van heerlijke ontspannende behandelingen met riant uitzicht op het Rijksmuseum, het Stedelijk Museum en het Van Goghmuseum. Ook is het mogelijk om je beautybehandelingen te combineren met coaching. Kortom, Schoonheidssalon Museumplein is een creatieve salon met alle aandacht voor jou.

Maandag
00:0918:00
Dinsdag
09:0018:00
Woensdag
09:0018:00
Donderdag
09:0018:00
Vrijdag
09:0018:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Schoonheidssalons in de buurt