Reviews

4,7
37 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit
bezoek bij Ada is altijd goed bevallen. Ze is professioneel, kundig, kritisch, onberispelijk. Zo ook haar omgeving. Zeker aan te raden bij vriendinnen/kennissen.
Joke
2 dagen geleden
Emilie
2 dagen geleden
pien outshoorn
15 dagen geleden
Ada Hoefnagels is zeer professioneel, heeft een buitengewone kennis van huidverzorging en huidproblemen en geeft deskundige informatie. Haar behandelruimte is zeer plezierig met verwarmde comfortabele stoel. Zij neemt alle tijd die nodig is, is gericht op de klant als individu en geeft adviezen op velerlei terrein.
één maand geleden
Ada is een zeer professionele schoonheidspecialiste. Ze neemt uitgebreid de tijd om je huid te analyseren en de behandeling uit te voeren! Ze werkt met zeer goede producten die je huid er beslist mooier doen uitzien. Mijn poriën zijn bijvoorbeeld veel kleiner geworden en mijn huid ziet er verzorgder uit. Ook doe je heel erg lang met de producten van dr. Alkaitis. Een aanrader!!!
één maand geleden
Toon meer reviews...

Over

Ada Hoefnagels Schoonheid en Meer
Donau 44
1186KN Amstelveen

Voor alle behandelingen ten aanzien van huidverbetering en anti-aging staat Ada Schoonheid en Meer voor je klaar. Ada heeft als missie om jouw huid te verzorgen én te verbeteren. In de sfeervolle salon krijg je een professionele behandeling, gecombineerd met warme gastvrijheid en persoonlijke aandacht. De behandeling wordt afgestemd op jouw wensen of het nu gaat om een anti-aging gezichtsbehandeling, extra aandacht voor je lichaam, overtollige haargroei of je handen. Voor de gezichtsbehandelingen wordt gewerkt met de merken Dr. Alkaitis en Nu Skin

Maandag
09:0020:30
Dinsdag
09:0020:30
Woensdag
09:0020:30
Donderdag
09:0020:30
Vrijdag
09:0020:00
Zaterdag
10:0017:00
Zondag
11:0018:00

Gezichtssalons in de buurt