Aimee Vriend

Prinsengracht 493 (BLUEBIRDS), Amsterdam
5,0
124 reviews
Prinsengracht 493 (BLUEBIRDS), Amsterdam

Alle behandelingen

Alle
Gezicht
Massage

Reviews

5,0
124 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Kan dit iedereen aanraden, zo heerlijk!
Perfect!
Amazing experience with Aimee! She is very kind, professional and literally worked magic on getting rid of the pain I had in my neck and shoulders. So grateful.
Perfect! Thank you!
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Aimée
5.0
82 reviews

Over

Hi ik ben Aimée Vriend "Massage is zeg maar echt mijn ding." Inmiddels heb ik al meer dan 15 jaar werkervaring in de massage- en wellnessbranche. Tevens ben ik opgeleid als holistische masseur in verschillende massagestijlen, waaronder ontspanning, Lomi Lomi, Hotstone, Deep tissue en zwangerschapsmassage. ​Zelf blijf ik ook constant in ontwikkeling door het volgen van verschillende opleidingen zoals Yoga Nidra teacher, Ademcoaching en nieuwe massagetechnieken. ​Ik geloof dat massage en ontspanning essentieel is voor lichaam en geest en kan bijdragen aan persoonlijke en geestelijke groei. Door mijn persoonlijke aanpak zijn al mijn behandelingen afgestemd op jouw behoefte. Dit zorgt niet alleen voor een intense ontspanning, maar kan je ook helpen om bepaalde doelen te bereiken en vormen van stress en letsel te voorkomen. ​Ik bied verschillende behandelingen aan, waaronder; Ontspanningmassage, Deep Tissue, Ayurveda, Zwangerschapsmassage en verschillende beauty behandelingen. ​Tip! Een echte aanrader is mijn eigen ontwikkelde Aloha Yoga Massage waarbij al mijn kennis en ervaring samen komt. Ik pas ook andere disciplines toe zoals ademhalingsoefeningen, coaching en verschillende ontspanningstechnieken. ​Daarnaast bied ik ook verschillende vormen van massagetraining aan waaronder mijn eigen Aloha Yoga Massage. "Masseren om te geven; kennis om te delen." Aimée Vriend

Behandelingen

Massage
Gezicht

Wat onze klanten zeggen over Aimée

Vakkundig7
Deskundig5
Professioneel5

Over

Aimee Vriend
Prinsengracht 493 (BLUEBIRDS)
Amsterdam

Bij massagesalon Aimee Vriend op de Prinsengracht komen body en mind samen op een prachtige locatie. Eigenaresse Aimee heeft meer dan 10 jaar ervaring en is gespecialiseerd in Aloha yoga massage, zwangerschapsmassages en schoonheidsbehandelingen. Daarnaast biedt ze ook diverse andere soorten massages aan zoals een ontspanningsmassage, deep tissue massage of een bindweefselmassage.

In de salon staan rust en aandacht voor details centraal. Aimee voert haar massages uit vanuit een holistisch perspectief en neemt echt de tijd om te kijken naar jouw lichaam en te luisteren naar eventuele klachten.

Let op: de salon bevindt zich in yogastudio BLUEBIRDS.

Let op: Aimee Vriend verhuist per 1 oktober 2019 naar een nieuwe locatie: Prinsengracht 493, 1016 HR Amsterdam.

MaMaandag
09:0017:00
DiDinsdag
Gesloten
WoWoensdag
Gesloten
DoDonderdag
12:0020:00
VrVrijdag
09:0017:00
ZaZaterdag
Gesloten
ZoZondag
11:0018:00

Massagesalons in de buurt