AJ Skinclinic

Hamseweg 21-2, 3828AA Hoogland
4,8
9 reviews
Hamseweg 21-2, 3828AA Hoogland

Alle behandelingen

Alle
Haar
Ontharen
Gezicht

Reviews

4,8
9 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Sonja
één jaar geleden
Topper!!! Ik heb een TCA peeling gehad, en ben zo blij met het resultaat! Boven verwachting! Mijn huid is echt verbeterd! Mooi egaal geworden en oneffenheden een stuk verminderd. Verder een goed advies gehad en ze nam ruim de tijd om alles goed uit te leggen. Ik kom zeker terug.
Marije
één jaar geleden
Ik heb wat rimpels en me huid begon wat te hangen rondom mijn kaaklijn. Ik was er zeker van dat ik geen botox wilde, maar op een natuurlijke manier wat vermindering van me rimpels en me huid wat strakker. Dankzij de mesotherapie is dit gelukt. Na de eerste behandeling heb ik al resultaat gezien. Voor iedereen een aanrader die een natuurlijk effect willen hebben.
O.Jansen
2 jaar geleden
Ik ben in contact gekomen met AJ Skin Clinic voor me pigmentvlekken. Al jaren heb ik hier last van en heb al van alles geprobeerd. Als laatste hoop heb ik de kliniek benaderd en ben goed ontvangen door de huidtherapeut. Voor de uitleg over de behandelingen heeft ze ruim een uur voor me uitgetrokken en vervolgens ben ik gestart met een kuur behandeling van Acne met al mooi resultaat. Ik ben ook gestart met de bijbehorende producten en volg het advies van de huidtherapeut op. Ik beveel AJ SKin Clinic iedereen aan met huidproblemen.
A.Raadsman
2 jaar geleden
Een hele mooie en schone kliniek waar een vrolijke ambitieuze dame werkt die heel goed naar je luistert en graag advies geeft. Ze neemt alle tijd voor je en werkt heel nauwkeurig. Ik advies iedereen om daar zeker een kijkje te nemen!
Azjin Haydar
2 jaar geleden
Toon meer reviews...

Over

AJ Skinclinic
Hamseweg 21-2
3828AA Hoogland

Heb je last van huidproblemen of wil je van ongewenste haargroei af? Dan ben je bij AJ Skinclinic in Hoogland aan het juiste adres. Huidtherapeut Ann Jutta is gespecialiseerd in het verbeteren van de huid bij verschillende problemen zoals acne en pigmentvlekken. Naast het behandelen van huidproblemen en het verwijderen van haar, biedt de salon ook behandelingen aan voor het bevorderen van de haargroei. Wat je wens op het gebied van huidverbetering ook is, je bent van harte welkom bij AJ Skinclinic.

MaMaandag
10:0018:00
DiDinsdag
10:0018:00
WoWoensdag
10:0018:00
DoDonderdag
10:0018:00
VrVrijdag
10:0018:00
ZaZaterdag
10:0017:00
ZoZondag
Gesloten

Huidklinieken in de buurt