Reviews

4,4
55 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit
via de website een afspraak gemaakt en een bevestiging ontvangen via E mail Hiet was op de computer in de zaak niets terug te vinden ?
martin
10 dagen geleden
Een andere kapster had nogal wat schade aangericht. Ans is een half uur bezig geweest om er weer een leuk koppie van te maken. Bedankt!
Marijke
16 dagen geleden
kaj
19 dagen geleden
Er is maar 1 kapster en dan is te merken. Er is altijd wel iemand aan het wachten terwijl jij snel geknipt wordt. 1x een uur moeten wachten en de tweede keer een half uur. Ik bleef terugkomen omdat haar zeker goed is geknipt. Helaas nu is het zo kort geknipt dat ik echt teleurgesteld bent. Mijn man zei dat ik op een jongen lijk en adviseerde mij terug te gaan. Maarja ze kunnen het er niet weer aan plakken. Ik heb duidelijk aangegeven niet te kort en heb diverse voorbeelden (van een stuk langer haar) aangeleverd dus daar lag het niet aan. Ik ga niet terug...
Bibi
2 maanden geleden
Tjitske
2 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

AK on the Move
Florijnstraat 64
8232VA Lelystad

Aan de Florijnstraat in Lelystad is Ak on the Move gevestigd. In een ontspannen ambiance ben je bij deze salon aan het juiste adres voor de verzorging van je haar of voor prachtige visagie. Je kunt je haar hier laten knippen, stylen, kleuren of je kunt hairextensions laten zetten. Het enthousiaste en gepassioneerde team van Ak on the Move vindt klantvriendelijkheid, kwaliteit en prijsbewustheid heel belangrijk en ze zorgen er graag voor dat je behandeling geheel naar wens verloopt.

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:0018:00
Woensdag
09:0018:00
Donderdag
09:0021:00
Vrijdag
09:0018:00
Zaterdag
09:0017:00
Zondag
Gesloten

Kappers in de buurt