Reviews

4,4
45 reviews
Ambiance
Personeel
Prijs-kwaliteit
Helemaal niet tevreden over het personeel. Als klant word je er niet vriendelijk behandeld. Het komt zo over als ben je niet welkom en dat ze er ook geen zin hebben om je te behandelen. Geen aanraden.
Anne Flom
13 dagen geleden
Ik kom hier nooit meer. Knippen kan ze wel, maar andere zaken zoals roken en kletsen met bekenden is blijkbaar belangrijker. Dus na een kwartier in de stoel gewacht ben ik maar weggegaan.
Anoniem
2 maanden geleden
Ik ga vaak naar ak on the move omdat hun precies doen wat ik wil met mij haar. Je wordt netjes behandeld en de service voelt als thuis. Hun allemaal doen het geweldig, met super resultaat
Deborah Houwelingen
2 maanden geleden
Renate De vos
2 maanden geleden
Renate De vos
2 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

AK on the Move
Florijnstraat 64
8232VA Lelystad

Aan de Florijnstraat in Lelystad is Ak on the Move gevestigd. In een ontspannen ambiance ben je bij deze salon aan het juiste adres voor de verzorging van je haar of voor prachtige visagie. Je kunt je haar hier laten knippen, stylen, kleuren of je kunt hairextensions laten zetten. Het enthousiaste en gepassioneerde team van Ak on the Move vindt klantvriendelijkheid, kwaliteit en prijsbewustheid heel belangrijk en ze zorgen er graag voor dat je behandeling geheel naar wens verloopt.

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:0018:00
Woensdag
09:0018:00
Donderdag
09:0021:00
Vrijdag
09:0018:00
Zaterdag
09:0017:00
Zondag
Gesloten

Kappers in de buurt