Stellingmolenstraat 90, Almere, 1333CN
Morgen open: 09:30 - 20:00

Alle behandelingen

Alle
Gezicht
Massage
Lichaam
Medisch en tanden

Reviews

4,8
13 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Fantastisch, echt de beste behandeling (peeling, hot stone en pakking) die ik ooit heb gehad. Deze aardige, moderne dame heeft 35 jaar ervaring, is qua kennis volledig up-to-date en masseert zoals het hoort. Gern standaard massage, maar een massage gericht op de behoefte en het lijf van de klant.
Ik was positief verrast door het resultaat van de treatment.
Ik heb een gezichtsbehandeling gehad, waar ik super tevreden over ben. Ik had graag wimpers bij gewild om het plaatje compleet te maken. Voor het bedrag van €15, is het onvoorstelbaar wat je voor krijgt:" het schoonmaken van de huid (gezicht en nek), massage en de make-up. Ik kreeg voor dat bedrag ook nog een setje mee, om het gezicht te behandelen. Tip: wimpers maken de opmaak af. Ik ben niet beroerd dit plaatje met een meerprijs compleet te maken. Je wordt op je gemak gesteld en je voelt je daardoor erg comfortabel.
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Jacqueline

Behandelingen

Massage
Lichaam
Gezicht
Medisch en tanden

Over

Allure Skintreat-ment
Stellingmolenstraat 90
1333CN Almere

Bij Allure Skintreat-ment ben je aan het juiste adres voor huidverzorging en -verbetering. Het team komt graag samen met jou tot een optimaal resultaat wat betreft huidverbetering. Dit wordt onder andere behaald met de producten van Image, O2 Intraceuticals en Jane Iredale minerale make-up. Heb je liever een huidverzorgende behandeling? Ook dat is bij deze salon geen probleem. Met behulp van de producten van Darphin wordt jouw huid heerlijk verzorgd. Na een behandeling zul je dan ook tevreden naar buiten stappen.

MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
Gesloten
WoWoensdag
09:3020:00
DoDonderdag
09:3020:00
VrVrijdag
09:3020:00
ZaZaterdag
09:3020:00
ZoZondag
Gesloten

Huidklinieken in de buurt