Reviews

4,6
16 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit
Ik heb een noten allergie en was al jaren op zoek naar 'natuurlijke' gezichtsverzorgingsproducten, zonder noten. Met name amandel is een populair ingrediënt bij andere merken, maar daar wordt ik erg ziek van. Je kunt je niet voorstellen hoe dankbaar en blij ik ben met de producten van Alphalady! Mijn huid heeft er nog nooit zo goed uitgezien én de ingrediënten zijn natuurlijk! Ook mijn bezoek aan de Alphalady salon is steeds weer een geweldige ervaring waar ik altijd erg naar uitkijk. Het is als een warm bad. Een heerlijk relaxmoment. Echt me-time! De adviezen en de producten hebben ervoor gezorgd dat mijn gezicht er nu flawless uitziet. Ik krijg over complimentjes! Thanks Alphalady!
Chantal O'Niel
7 dagen geleden
Ik ben allergisch voor o.a. noten, tarwe gluten en soja. Ik ben heel blij cremes te hebben gevonden die rekening houden met de allergische en gevoelige huid. De meeste cosmetische producten, van andere merken, zijn op basis van amandelolie en zeer slecht voor mijn huid. dankzij Alphalady kan ik veilig cremes gebruiken. Alphalady is namelijk gebaseerd op Jojoba olie.
Wini O'Niel
10 dagen geleden
Vriendelijke schoonheidsspecialiste, prachtige achtergond muziek. De salon is in stijl ingericht geeft VIP gevoel. Duidelijke professionaliteit geeft leerrijke uitleg van de huid. Goede producten je merkt gelijk hun werking. Echt een aanrader
Marjorie
11 dagen geleden
Zeer bevlogen schoonheidsspecialiste met kennis van verschillende huidtypen. De behandeling was subliem! Gebruik daarom al geruime tijd de producten van Alphalady Cosmetics. De pigmenta serum is een echte aanrader!
Lilian
11 dagen geleden
Jet
3 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Alphalady
Burgemeester de Kievietstraat 14 A
1111GN Diemen

Heb jij een gevoelige huid en al snel last van allergische reacties? Bij Alphalady bieden ze je de uitkomst. Alphalady Cosmetics gelooft in bewuste vrouwen. Het team is er om jou te laten stralen, met gezichtsverzorging van de beste ingrediënten uit de natuur. Eco-ingrediënten werken samen met de huid en verstoren de natuurlijke functies niet. Er is bij het kiezen rekening gehouden met de natuurlijke eigenschappen van de huid en ze hebben ecologisch geteelde planten uitgekozen die daarmee samenwerken en de natuurlijke processen ondersteunen. Hierdoor kan disbalans worden hersteld.

Maandag
13:0022:00
Dinsdag
13:0022:00
Woensdag
10:0022:00
Donderdag
13:0022:00
Vrijdag
10:0018:00
Zaterdag
10:0014:00
Zondag
Gesloten

Huidklinieken in de buurt