Amagdala

4,8
26 reviews
Kanaalstraat 77-2, Amsterdam
Thuissalon
Morgen open: 13:00 - 20:00

Alle behandelingen

Reviews

4,8
26 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Magda is genuinely caring and professional. I would recommend her.
Super fijne massage, Magda was erg aardig, flexibel en een heerlijke massage gehad. Als je binnenkomt in een wat afgetrapt trappenhuis voel je nog niet meteen de prettige sfeer maar eenmaal boven is het een prima plek. Helemaal een aanrader in totaal!
Mooie en ontspannende ervaring gehad. De dialoog rondom mijn (pijnklacht) vond ik een extra toevoeging. Veel dank 🌷
Toon reactie salon...
Erg fijne massage gehad. Ze luistert goed naar je en naar je lichaam. Ze weet echt wat ze doet. Zeker een aanrader, ik kom ook zeker terug!
Toon reactie salon...
Massaged tailored to each specific need.
Toon reactie salon...
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Magda
Masseur en lichaamswerker
4.8
17 reviews

Over

De naam van de massagepraktijk Amagdala is een combinatie van mijn voornaam Magda en de amygdala, een onderdeel van de hersenen. Dit onderdeel is betrokken bij de emotionele geheugen vorming en instinctieve reacties. De massages en inspiratie die ik het liefst toepas zijn ontspanningsmassage, intuïtieve ontspanningsmassage, zweedse massage, deep tissue en bindweefselmassage. Inspiratie haal ik uit technieken en gedachtegoed van Trager, Esalen, Freud, Reich, Jung, Lowen, Johnson en Pierrakos. Het lichaam heeft zijn eigen taal en communiceert onder andere met het veranderen van de houding of de ademhaling. Bijvoorbeeld wanneer het lichaam zich schrap zet, het juist verstilt, het ineens heel warm wordt of juist koud. Simpel en met beide benen op de grond steun ik je met meer begrip te ontwikkelen tot het lichaam en het gevoel wat hier bij hoort. Want deze signalen hebben we soms niet eens door van onszelf. Ik pas mijn massage aan op waar jij op dat moment behoefte aan hebt. Ik wil zo veel mogelijk kennis en technieken leren om bekwaam bij te dragen aan bewustwording bij dit proces. Daarom heb ik gekozen voor een massageopleiding aan een vierjarige vakschool en diverse cursussen om mij hier in te verdiepen. Kijk vooral op www.amagdala.nl daar vind je antwoorden op veel van je vragen. Op www.instagram.com/magda_lachda deel ik updates. For english info check https://amagdala.nl/english-homepage/

Behandelingen

Massage

Voorzieningen

Algemeen
Alleen volwassenen
LGBTQIA+ vriendelijk
Betalingsmogelijkheden
Pin geaccepteerd
Locatie
Betaald parkeermogelijkheid
Eten & Drinken
Gratis drankje
Talen
Engels
Nederlands

Over

Amagdala
Kanaalstraat 77-2
Amsterdam

Praktijk Amagdala in is Amsterdam is de plek om spanning vrij te laten die niet meer nodig is. Met verschillende massages werken we er samen aan dat jij meer in contact staat met jouw lichaam. Kom tevoorschijn!

Dichtstbijzijnde openbaar vervoer:
De salon is vlakbij tramhalte Amsterdam, J.P. Heijestraat.

Het Team:
Eigenaresse Magda is in 2019 geschoold als Holistisch masseur voor massage en bewegen en ontwikkelt zich nu tot massagetherapeut.

Wat we leuk vinden aan de salon:

  • Sfeer: Speels en ontspannen.
  • Gespecialiseerd in: Massages, holistische massages en bodywork.
  • De extra’s: Bij deze salon wordt onderzoekend gewerkt met denken, voelen en fysiek waarnemen van wat er om het lichaam heen gebeurd.
MaMaandag
12:0020:00
DiDinsdag
12:0017:30
WoWoensdag
13:3020:00
DoDonderdag
13:0020:00
VrVrijdag
13:0020:00
ZaZaterdag
12:0018:00
ZoZondag
12:0018:00

Thuissalons in de buurt