Kanaalstraat 77-2, Amsterdam
Thuissalon
Vandaag open: 10:00 - 19:00

Alle behandelingen

Reviews

4,8
9 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
De ervaring bij Magda was echt geweldig. Ze creëert en fijne en professionele sfeer waardoor ik me direct op mijn gemak voelde. Ze luistert heel goed en paste haar behandeling aan op mij en mijn behoeften. Ik zou haar aan iedereen aanraden!
Toon reactie salon...
Magda is een persoon met een sterke intuïtie, ze weet meestal gevoelige plekjes te vinden waar ik me zelf niet van bewust was. Zowel fysiek als emotioneel. Het is makkelijk om me te ontspannen bij haar, ze is niet super serieus maar tegelijkertijd wel heel professioneel en dat vind ik een erg fijne combinatie. Ze luistert goed naar feedback en neemt het ook mee, en je mag er zijn bij haar.
Toon reactie salon...
Amagdala heeft een persoonlijke benadering. Ze luistert goed naar de behoefte van haar cliënt en past haar behandeling daar op aan. Ze is erg nauwkeurig en werkt hygiënisch. Zelf heb ik enkele thuismassages ontvangen waarover ik ook erg tevreden ben. De prijs-kwaliteit verhouding is uitstekend. Kortom, een aanrader!
Toon reactie salon...
Magda raakt je (aan) vanuit een persoonlijke combinatie van kunde en intuïtie. Ze 'luistert' naar je lichaam, ze helpt je om vragen te laten opkomen eerder dan pasklare antwoorden te bieden, je ervaart jezelf op een nieuwe manier. Voor wie op ontdekking wil gaan in zijn/haar voelen en gevoelens. Massage als ontmoeting in de aanraking...
Toon reactie salon...
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Magda
Holistisch masseur en lichaamswerker

Over

De naam van de massagepraktijk Amagdala is een combinatie van mijn voornaam Magda en de amygdala, een onderdeel van de hersenen. Het is betrokken bij de emotionele geheugen vorming en instinctieve reacties. Ik kan me voorstellen dat niet iedereen meteen baat heeft naar een psycholoog te gaan, maar zich wel een massage permitteren; dit kan een cruciale stap tot herstel zijn. Ik wil zo veel mogelijk kennis en technieken leren om bekwaam bij te dragen aan dit proces. Daarom heb ik gekozen voor een vierjarige vakschool en diverse cursussen om mij hier in te verdiepen. Voor meer informatie kijk op www.amagdala.nl of www.instagram.com/amagdala_massage

Behandelingen

Massage

Voorzieningen

Algemeen
Alleen volwassenen
LGBTQIA+ vriendelijk
Betalingsmogelijkheden
Pin geaccepteerd
Locatie
Betaald parkeermogelijkheid
Eten & Drinken
Gratis drankje
Talen
Engels
Nederlands

Over

Amagdala
Kanaalstraat 77-2
Amsterdam

Praktijk Amagdala in is Amsterdam is de plek om spanning vrij te laten die niet meer nodig is. Met verschillende massages werken we er samen aan dat jij meer in contact staat met jouw lichaam. Kom tevoorschijn!

Dichtstbijzijnde openbaar vervoer:
De salon is vlakbij tramhalte Amsterdam, J.P. Heijestraat.

Het Team:
Eigenaresse Magda is in 2019 geschoold als Holistisch masseur voor massage en bewegen en ontwikkelt zich nu tot massagetherapeut.

Wat we leuk vinden aan de salon:

  • Sfeer: Speels en ontspannen.
  • Gespecialiseerd in: Massages, holistische massages en bodywork.
  • De extra’s: Bij deze salon wordt onderzoekend gewerkt met denken, voelen en fysiek waarnemen van wat er om het lichaam heen gebeurd.
MaMaandag
10:0019:00
DiDinsdag
10:0019:00
WoWoensdag
10:0019:00
DoDonderdag
10:0019:00
VrVrijdag
10:0019:00
ZaZaterdag
Gesloten
ZoZondag
Gesloten

Thuissalons in de buurt