Amagdala

4,8
59 reviews
Kanaalstraat 77-2, Amsterdam
Thuissalon
Open Vandaag: 12:00 - 19:30
Last-minute

Populaire behandelingen

Alle behandelingen

Reviews

4,8
59 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Uiterst professionele, zorgzame en impactvolle massage bij Magda ervaren. Al doet het woord 'massage' te kort voor wat het was - meer een innerlijke reis :) Magda heeft ruimte in mijn lichaam en energetische systeem gecreëerd en na afloop voelde ik alles weer stromen. Magda voelt goed (aan) waar iets nodig is en stimuleert op een veilige en prettige manier een gezamenlijke helingsreis van het lichaam. Erg bijzondere en waardevolle ervaring. Kan het iedereen aanbevelen! Een kado aan jezelf :)
Magda is een een hele fijne masseuse. Ze is super intuïtief en voelt precies aan wat ik nodig heb. Waar ik heen ging voor ontspanning, bracht haar aandacht en energie me in zo'n diepe ontspanning dat ik van nature een emotionele reis aanging, waar haar juist gekozen woorden me heel fijn doorheen begeleidde. Kan haar van harte aanbevelen!
Toon reactie salon...
Magda werkt holistisch en tuned in op het lichaam, waar de geest onderdeel van is. Het voelt als een gezamenlijke reis naar delen die soms nog wat stil zijn en die ook gehoord/ gevoeld willen worden. Mooi om zo via haar, je eigen Zijn te ontdekken. Het lichaam als poort. Magda kan dat heel goed. Ik voelde me rijker. Dank je wel
Toon reactie salon...
Magdala have magic touch! She listened attentively and focused on my specific needs during the massage. I felt incredibly relaxed, and my breathing feels noticeably lighter. Highly recommend for anyone seeking a truly rejuvenating experience!
Toon reactie salon...
Magda is een topvrouw die elke keer weer kijkt, vraagt en voelt wat je nodig hebt. Dikke aanrader!
Toon reactie salon...
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Over

De naam van de massagepraktijk Amagdala is een combinatie van mijn voornaam Magda en de amygdala, een onderdeel van de hersenen. Dit onderdeel is betrokken bij de emotionele geheugen vorming en instinctieve reacties. De massages en inspiratie die ik het liefst toepas zijn ontspanningsmassage, intuïtieve ontspanningsmassage, zweedse massage, deep tissue en bindweefselmassage. Inspiratie haal ik uit technieken en gedachtegoed van Trager, Esalen, Freud, Reich, Jung, Lowen, Johnson en Pierrakos. Het lichaam heeft zijn eigen taal en communiceert onder andere met het veranderen van de houding of de ademhaling. Bijvoorbeeld wanneer het lichaam zich schrap zet, het juist verstilt, het ineens heel warm wordt of juist koud. Simpel en met beide benen op de grond steun ik je met meer begrip te ontwikkelen tot het lichaam en het gevoel wat hier bij hoort. Want deze signalen hebben we soms niet eens door van onszelf. Ik pas mijn massage aan op waar jij op dat moment behoefte aan hebt. Ik wil zo veel mogelijk kennis en technieken leren om bekwaam bij te dragen aan bewustwording bij dit proces. Daarom heb ik gekozen voor een massageopleiding aan een vierjarige vakschool en diverse cursussen om mij hier in te verdiepen. Kijk vooral op www.amagdala.nl daar vind je antwoorden op veel van je vragen. Op www.instagram.com/magda_lachda deel ik updates. For english info check https://amagdala.nl/english-homepage/

Behandelingen

Massage

Portfolio

Voorzieningen

Algemeen
Alleen volwassenen
LGBTQIA+ vriendelijk
Betalingsmogelijkheden
Pin geaccepteerd
Locatie
Betaald parkeermogelijkheid
Eten & Drinken
Gratis drankje
Talen
Engels
Nederlands

Over

Amagdala
Kanaalstraat 77-2
Amsterdam

Praktijk Amagdala in Amsterdam is de plek om spanning vrij te laten die niet meer nodig is. Met verschillende massages en onderzoeken werken we er samen aan dat jij meer in contact staat met jouw lichaam. Kom tevoorschijn!

Dichtstbijzijnde openbaar vervoer:
De salon is vlakbij tramhalte Amsterdam, J.P. Heijestraat.

Het Team:
Eigenaresse Magda is in 2019 geschoold als Holistisch masseur voor massage en bewegen en is nu massagetherapeut en ontwikkelt zich nu tot lichaamsgericht psychotherapeut.

Wat we leuk vinden aan de salon:

  • Sfeer: Speels en ontspannen.
  • Gespecialiseerd in: Massages, holistische massages en bodywork.
  • De extra’s: Bij deze salon wordt onderzoekend gewerkt met denken, voelen, expressie en fysiek waarnemen van wat er om het lichaam heen gebeurd.
MaMaandag
13:0019:30
DiDinsdag
12:0017:00
WoWoensdag
13:0019:30
DoDonderdag
12:0019:30
VrVrijdag
12:0018:00
ZaZaterdag
12:0017:00
ZoZondag
Gesloten

Thuissalons in de buurt