Amagdala

4,9
65 reviews
Kanaalstraat 77-2, Amsterdam
Thuissalon
Open Vandaag: 13:00 - 19:30

Gevonden resultaten

Niet wat je zocht?

Alle behandelingen

Reviews

4,9
65 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Magda is een ontzettend fijne masseuse, die goed afstemt en heel goed aanvoelt wat je nodig hebt. Ik kan een massage bij haar dan ook heel erg aanbevelen!
Toon reactie salon...
Was weer heerlijk zoals altijd
Toon reactie salon...
Weer een heerlijke massage op maat. Magda maakt écht contact om te zien wat je nodig hebt. Dikke aanrader!
Toon reactie salon...
Niet alleen ben ik van mijn pijnklachten af. Ik heb ook ‘ tools’ om ze in de toekomst te voorkomen. Magda stelt je tijdens de massage vragen, waardoor je lichaamsbewustzijn vergroot wordt. De behandeling wordt helemaal afgestemd op jou wensen.
Toon reactie salon...
Magda voelt goed aan wat je nodig hebt, waar je in je lijf vast zit. Ze masseert geweldig, met gevoel voor waar jij behoefte aan hebt. Ze checkt op prettige wijze of je het fijn vindt, ze creëert een fijne en vertrouwde sfeer. Echt een aanrader!
Toon reactie salon...
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Over

De naam van de massagepraktijk Amagdala is een combinatie van mijn voornaam Magda en de amygdala, een onderdeel van de hersenen. Dit onderdeel is betrokken bij de emotionele geheugen vorming en instinctieve reacties. De massages en inspiratie die ik het liefst toepas zijn ontspanningsmassage, intuïtieve ontspanningsmassage, zweedse massage, deep tissue en bindweefselmassage. Inspiratie haal ik uit technieken en gedachtegoed van Trager, Esalen, Freud, Reich, Jung, Lowen, Johnson en Pierrakos. Het lichaam heeft zijn eigen taal en communiceert onder andere met het veranderen van de houding of de ademhaling. Bijvoorbeeld wanneer het lichaam zich schrap zet, het juist verstilt, het ineens heel warm wordt of juist koud. Simpel en met beide benen op de grond steun ik je met meer begrip te ontwikkelen tot het lichaam en het gevoel wat hier bij hoort. Want deze signalen hebben we soms niet eens door van onszelf. Ik pas mijn massage aan op waar jij op dat moment behoefte aan hebt. Ik wil zo veel mogelijk kennis en technieken leren om bekwaam bij te dragen aan bewustwording bij dit proces. Daarom heb ik gekozen voor een massageopleiding aan een vierjarige vakschool en diverse cursussen om mij hier in te verdiepen. Kijk vooral op www.amagdala.nl daar vind je antwoorden op veel van je vragen. Op www.instagram.com/magda_lachda deel ik updates. For english info check https://amagdala.nl/english-homepage/

Behandelingen

Massage

Portfolio

Wat onze klanten zeggen over Magda

Getalenteerd5

Voorzieningen

Algemeen
Alleen volwassenen
LGBTQIA+ vriendelijk
Betalingsmogelijkheden
Pin geaccepteerd
Locatie
Betaald parkeermogelijkheid
Eten & Drinken
Gratis drankje
Talen
Engels
Nederlands

Over

Amagdala
Kanaalstraat 77-2
Amsterdam

Praktijk Amagdala in Amsterdam is de plek om spanning vrij te laten die niet meer nodig is. Met verschillende massages en onderzoeken werken we er samen aan dat jij meer in contact staat met jouw lichaam. Kom tevoorschijn!

Dichtstbijzijnde openbaar vervoer:
De salon is vlakbij tramhalte Amsterdam, J.P. Heijestraat.

Het Team:
Eigenaresse Magda is in 2019 geschoold als Holistisch masseur voor massage en bewegen en is nu massagetherapeut en ontwikkelt zich nu tot lichaamsgericht psychotherapeut.

Wat we leuk vinden aan de salon:

  • Sfeer: Speels en ontspannen.
  • Gespecialiseerd in: Massages, holistische massages en bodywork.
  • De extra’s: Bij deze salon wordt onderzoekend gewerkt met denken, voelen, expressie en fysiek waarnemen van wat er om het lichaam heen gebeurd.
MaMaandag
13:0019:30
DiDinsdag
12:0017:00
WoWoensdag
13:0019:30
DoDonderdag
12:0019:30
VrVrijdag
12:0018:00
ZaZaterdag
Gesloten
ZoZondag
Gesloten

Thuissalons in de buurt