Amanti Buddha

Savanne 99, 2904TD Capelle aan den IJssel
4,7
109 reviews
Savanne 99, 2904TD Capelle aan den IJssel

Reviews

4,7
109 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
ingrid
één maand geleden
Een paar dagen geleden ben ik bij Amanti Buddha geweest. Cherryl is een vriendelijke vrouw die zeer professioneel te werk gaat. Ik heb nooit eerder een cupping behandeling meegemaakt en ik wist niet precies wat ik kon verwachten.Ze stelt je op je gemak en ze legt duidelijk uit wat ze gaat doen, waarom ze het gaat doen en hoe ze het gaat doen. Ze heeft op mij een zeer kundige indruk gemaakt. Mijn nek/rug/schouders zaten behoorlijk vast en ik zat vol met "knopen". Vriendelijke Cherryl kent gemene truucjes die niet altijd even prettig zijn, maar ze heeft me helemaal los gemaakt en mijn knopen zijn verdwenen. Een prima behandeling gekregen die ik iedereen kan aanbevelen.
Frank
één maand geleden
Het was top helemaal tevreden, ik zou nog en keer gaan.
Fasil
2 maanden geleden
Top!
Tessa
2 maanden geleden
Cherryl was very friendly and professional. I could see that she knew what she was doing. She removed some knots from my back which made me be able to move much more lightly afterward the massage. The rest of the massage was more relaxing. On top of that the room and music were perfect to make it an excellent massage experience.
Johan
2 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Amanti Buddha
Savanne 99
2904TD Capelle aan den IJssel

Doen je spieren niet meer wat jij wil of heb je stress die zich uit in nek- en schouderklachten? Dan kan een massage uitkomst bieden. Het is belangrijk dat je regelmatig de tijd neemt voor ontspanning en rust. Bij Amanti Buddha worden twee van de meest effectieve massagetechnieken gehanteerd, te weten Tui Na en Shiatsu. Deze technieken zijn allebei afkomstig uit de traditionele Chinese medische therapieën. Geniet in een rustige omgeving met sfeervolle achtergrondmuziek. In deze salon staan gezondheid en kwaliteit centraal en gebruiken ze alleen natuurlijke massageoliën.

Maandag
12:0022:30
Dinsdag
12:0022:30
Woensdag
12:0019:30
Donderdag
12:0022:30
Vrijdag
12:0021:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten
Salonawards
Top Rated 2016

Massagesalons in de buurt