Reviews

4,8
97 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit
Professioneel en sfeervol. Ik kom hier geregeld voor een heerlijke ontspanningsmassage. Voel me de dagen erna ook echt fitter. Aanrader!
ingrid
17 uur geleden
Ik was de eerste keer bij Cherryl daar ik op de reviews was afgegaan. Maar dat bezoek blijft zeker niet eenmalig. Ik heb een zeer vakkundige massage gehad waar ik echt van ben opgeknapt. Cherryl als persoon vind ik ook enorm vriendelijk en prettig. Echt een duim omhoog voor haar en tot het volgende bezoek...fijne dag...Willem
Willem
11 dagen geleden
----
Kyra
één maand geleden
Nanda
één maand geleden
---
Kyra
één maand geleden
Toon meer reviews...

Over

Amanti Buddha
Savanne 99
2904TD Capelle aan den IJssel

Doen je spieren niet meer wat jij wil of heb je stress die zich uit in nek- en schouderklachten? Dan kan een massage uitkomst bieden. Het is belangrijk dat je regelmatig de tijd neemt voor ontspanning en rust. Bij Amanti Buddha worden twee van de meest effectieve massagetechnieken gehanteerd, te weten Tui Na en Shiatsu. Deze technieken zijn allebei afkomstig uit de traditionele Chinese medische therapieën. Geniet in een rustige omgeving met sfeervolle achtergrondmuziek. In deze salon staan gezondheid en kwaliteit centraal en gebruiken ze alleen natuurlijke massageoliën.

Maandag
12:0022:30
Dinsdag
10:0022:30
Woensdag
10:0019:30
Donderdag
10:0022:30
Vrijdag
10:0021:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Massagesalons in de buurt