Reviews

4,8
94 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit
Nanda
3 dagen geleden
---
Kyra
7 dagen geleden
Het blijft altijd een feestje
Mary
18 dagen geleden
Erg vriendelijke dame. Het is wel een puntje dat je helemaal naar boven moet. Maar het gaat natuurlijk om de massage en die was heel goed. De ontspanningsmassage was heel prettig. Ze gebruikte natuurlijke olie en bij de hoofdmassage met een geurtje erbij. Ze vroeg regelmatig of alles ok was.
Nienke
23 dagen geleden
Erg vriendelijke dame. Het is wel een puntje dat je helemaal naar boven moet. Maar het gaat natuurlijk om de massage en die was heel goed. Ze heeft kennis van het lichaam. Weet goede druk uit te oefenen en vraagt regelmatig of de druk nog goed is.
Nienke
23 dagen geleden
Toon meer reviews...

Over

Amanti Buddha
Savanne 99
2904TD Capelle aan den IJssel

Doen je spieren niet meer wat jij wil of heb je stress die zich uit in nek- en schouderklachten? Dan kan een massage uitkomst bieden. Het is belangrijk dat je regelmatig de tijd neemt voor ontspanning en rust. Bij Amanti Buddha worden twee van de meest effectieve massagetechnieken gehanteerd, te weten Tui Na en Shiatsu. Deze technieken zijn allebei afkomstig uit de traditionele Chinese medische therapieën. Geniet in een rustige omgeving met sfeervolle achtergrondmuziek. In deze salon staan gezondheid en kwaliteit centraal en gebruiken ze alleen natuurlijke massageoliën.

Maandag
12:0022:30
Dinsdag
10:0022:30
Woensdag
10:0019:30
Donderdag
10:0022:30
Vrijdag
10:0021:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Massagesalons in de buurt