Reviews

4,7
182 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit
Gastvrij ontvangen. Massages werden uitgevoerd door Kai en dit doet zij goed. Ze spreekt geen Nederlands, maar desondanks gezellig in het Engels gekletst. Voetmassage was fijn, net als de nek-, schouder- en rugmassage. De manier waarop Kai masseert is ontspannend stevig. Je hebt het gevoel dat er iets aangepakt wordt en tegelijkertijd ontspannen de spieren. Bij mijn schouders zaten enkele knopen en die heeft ze goed eruit gewerkt. Heerlijke massages gehad! Enige twee minpuntje waren dat omdat alles met elkaar in verbinding staat je nieuwe klanten hoort overleggen in de ontvangstruimte. Vervolgens werd er aan Kai (die ondertussen mij aan het masseren was) gevraagd of de klant behandeld kon worden en hoe lang zij nog bezig was met mij. Dit zorgt er wel voor dat je minder ontspannen ligt op dat soort momenten. Voor de rest raad ik de massages en het personeel zeker aan!
Tina
8 dagen geleden
Tamara
9 dagen geleden
De traditionele massage was heerlijk. Met aandacht en een stevige doch liefdevolle hand. Wel lastig dat de dames weinig praten door taalbarriere. Qua hygiëne weet ik het niet zo goed: je komt te liggen op een matras met een mooi Thais overtrekje. Maar ik heb niet gezien dat ze deze hierna verschonen... Raad de massage iig wel heel erg aan.
Jessica
11 dagen geleden
Toon reactie van salons...
Zeer tevreden
Anoniem
13 dagen geleden
Tijdens de massage ging de masseuse in gesprek met haar collega, druk in het thais praten, ik zat er " bij"! Totaal geen aandacht. Me voeten werden 3 x ingesmeerd met zalf en geen massage. Heel jammer.Niet voor herhaling vatbaar.
Renate
15 dagen geleden
Toon reactie van salons...
Toon meer reviews...

Over

Andaman Pearl
Laat 62
1811EK Alkmaar

Het ondergaan van een massage kan dé oplossing zijn voor jouw klachten. Stress, gebrek aan lichaamsbeweging of regelmatig last van hoofdpijn? Grote kans dat een bezoek aan Andaman Pearl jou uitkomst biedt. In deze massagesalon krijg jij de mogelijkheid een moment weg te dromen. Geniet van een Thaise massage en ervaar hoe lichaam en geest met elkaar in balans komen.

Let op: de salon is recentelijk verhuisd.

Maandag
10:0018:00
Dinsdag
10:0018:00
Woensdag
10:0018:00
Donderdag
10:0021:00
Vrijdag
10:0018:00
Zaterdag
10:0017:00
Zondag
Gesloten

Massagesalons in de buurt