Reviews

4,5
92 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit
Ik had last van vastzittende schouders en nek. Na de stevige rug, schouder en nekmassage voelde het als het opluchting, alles zat los en kon weer pijnloos goed bewegen. Kai is een goede masseuse. Erg tevreden, kom zeker terug!
Cindy
4 dagen geleden
Bij binnenkomst kreeg ik meteen iets te drinken aangeboden. Hierna een fijne massage gehad. Ook fijn dat Kai mijn rug heeft gekraakt. Alles was naar wens en vind het een zeer goede prijs voor de massage. Top dat je kan pinnen en ga zeker nog eens heen.
Irma
7 dagen geleden
Een goede stevige massage gehad, zeker voor herhaling vatbaar!
Anoniem
13 dagen geleden
Op de nieuwe lokatie op de Laat 62 in Alkmaar mijn rug nek en schouders laten masseren door Kai. Hierna kon ik zowaar zonder pijn mijn hoofd weer draaien en kan ik weer normaal mijn werk doen achter de computer. Geweldig, ik kom zeker weer terug.
17 dagen geleden
Had problemen met mijn onder rug, ze wist zonder dat ik had verteld wat het probleem was de juiste diagnose te stellen en al na 1 behandeling was het al stukken beterik ga er volgende week weer heen en zal dan de traditionele Thaise massage kiezen. voor een ieder met een probleem kan ik deze salon aanraden.
18 dagen geleden
Toon meer reviews...

Over

Andaman Pearl
Laat 62
1811EK Alkmaar

Het ondergaan van een massage kan dé oplossing zijn voor jouw klachten. Stress, gebrek aan lichaamsbeweging of regelmatig last van hoofdpijn? Grote kans dat een bezoek aan Andaman Pearl jou uitkomst biedt. In deze massagesalon krijg jij de mogelijkheid een moment weg te dromen. Geniet van een Thaise massage en ervaar hoe lichaam en geest met elkaar in balans komen.

Let op: de salon is recentelijk verhuisd.

Maandag
10:0018:00
Dinsdag
10:0018:00
Woensdag
10:0018:00
Donderdag
10:0021:00
Vrijdag
10:0018:00
Zaterdag
10:0017:00
Zondag
Gesloten

Massagesalons in de buurt