Anke's Beauty

Bijlmerplein 874, 1102MG Amsterdam
4,5
2 reviews
Bijlmerplein 874, 1102MG Amsterdam

Alle behandelingen

Alle
Nagels
Ontharen
Gezicht
Massage

Reviews

4,5
2 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Ik heb mijn bezoek heel goed ervaren, ben op de nieuwe plek voor het eerst geweest. De behandeling was fijn, de massage bij de huidbehandeling was heerlijk en ik was blij verrast door de mooie prijs. Mijn volgende behandeling heb ik ook maar gelijk vastgelegd.
Josette
4 dagen geleden
Toon reactie salon...
Ik heb een heerlijke gezichtsbehandeling gekregen. Ze draaide leuke muziek, we hadden gezellige gesprekken en ik kwam helemaal tot rust. Heb nog een schoudermassage gekregen en die was heerlijk. Ze kon precies aangeven waar mijn pijnpunten zaten. In mijn gezicht heeft ze alle oneffenheden eruit gehaald. 2 weken later is mijn huid nog steeds schoon. Ik ben vanaf nu een vaste klant van Annemarie
Lany
6 dagen geleden
Toon reactie salon...

Over

Anke's Beauty
Bijlmerplein 874
1102MG Amsterdam

Til je huidverzorgingsroutine naar een hoger niveau bij Anke’s Beauty. Deze beautysalon vind je bij winkelcentrum Amsterdamse Poort. Je wordt hier behandeld door Annemarie, een vakkundige schoonheidsspecialiste met jarenlange ervaring op het gebied van huidverzorging en beauty; dat merk je aan de vakkennis, de uitvoering, het resultaat, maar ook het huidadvies dat je meekrijgt. Mannen, vrouwen en tieners kunnen hier een gezichtsbehandeling ondergaan. Bij de gezichtsbehandelingen gebruikt ze kwaliteitsproducten die goed worden afgestemd op je huid, zodat je op de lange termijn geniet van een mooie huid. Je kunt hier ook terecht voor een manicure, pedicure, massage, waxbehandeling of behandeling voor de wimpers en wenkbrauwen. De salon is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en er is een parkeergarage in de buurt. Op de donderdag en vrijdag is de salon zelfs tot 21.00 uur geopend.

MaMaandag
13:0018:00
DiDinsdag
10:0018:00
WoWoensdag
10:0018:00
DoDonderdag
10:0021:00
VrVrijdag
10:0021:00
ZaZaterdag
10:0017:00
ZoZondag
Gesloten

Schoonheidssalons in de buurt