Anneke Polak ~ holistische massage

Vondellaan 76, 3521GH Utrecht
4,9
15 reviews
Vondellaan 76, 3521GH Utrecht

Reviews

4,9
15 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Hele fijne en rustige massage, aangepast op waar ik op dat moment behoefte aan had.
Anoniem
11 dagen geleden
Het is belangrijk dat je weet dat je een holistische massage krijgt gericht op je eigen gevoel. Het gaat er om dat ie je richt op je eigen lichaam en kijkt wat er komt en wat je voelt. je bent zelf sturend. Je kan niet echt komen met een klacht of verwachting, tenminste zo ervoer ik het
Anoniem
één maand geleden
Floor
één maand geleden
Anneke weet op professionele wijze energetische blokkades weg te nemen door met respect de juiste plekken te masseren. Na de behandeling heb ik uren gehuild om onverwerkt verdriet wat ineens weer omhoog kwam en de al weken vastzittende spanning was daarna spontaan verdwenen! Aanrader! Fijne ambiance ook.
Anoniem
2 maanden geleden
Een heel prettige sfeer waar je volledig tot rust komt. Voor mij een nieuwe ervaring waar ik erg van heb genoten. Ik heb het idee dat bij een normale massage wellicht iets effectiever wordt gemasseerd maar dat weet ik niet zeker. Ik heb geen klachten meer en het was fijn dus zeker een aanrader maar het is anders dan een normale massage. Je komt wel echt volledig tot rust doordat Anneke zo rustig is en de sfeer heel fijn en goed is.
marjon kuenen
3 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Anneke Polak ~ holistische massage
Vondellaan 76
3521GH Utrecht

Een massage bij Anneke Polak ~ holistische massage aan de Vondellaan in de Rivierenwijk helpt je om denken en voelen in balans te brengen. Maak jij ook bewuste keuzes als het gaat om waar jij je tijd, geld en energie aan besteed? Een goed contact met je lichaam ondersteunt je hierbij. Tijdens een sessie kijkt Anneke naar waar je op dit moment in je leven staat en masseert rustig het lichaamsgebied dat jouw aandacht nodig heeft. Je lichaam liegt namelijk niet. Een holistische massage is daarom niet alleen prettig op het moment zelf, maar helpt je ook evenwichtig(er) in het leven staan. Kortom, een heerlijk onderhoud voor lichaam en geest.

Let op: in de salon kan niet worden gepind, gelieve online betalen.

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:0021:00
Woensdag
Gesloten
Donderdag
09:0021:00
Vrijdag
09:0018:30
Zaterdag
09:0016:30
Zondag
Gesloten

Massagesalons in de buurt