Anneke Polak ~ holistische massage

Vondellaan 76, 3521GH Utrecht
4,8
31 reviews
Vondellaan 76, 3521GH Utrecht

Alle behandelingen

Reviews

4,8
31 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Eerste holistische massage. Verschil met reguliere massage is dat het tempo lager ligt en dat het niet alleen gaat over het wegmasseren van klachten, maar ook naar het totale plaatje wordt gekeken. Anneke toonde oprechte persoonlijke interesse en de massage was erg fijn.
Anoniem
4 dagen geleden
Zeer goede, fijne en ontspannende massage! Echt een aanrader!
Liselotte
5 dagen geleden
Erg fijn bezoek want Anneke neemt de tijd om eerst te bespreken wat je bezighoudt en hoe je je daarbij voelt. Daarna ontspannende massage in een prima omgeving.
Karin
2 maanden geleden
Extremely kind and attentive, customizing the treatment for your needs. Listen and pay attention for your physical and emotional needs. Enjoyed a lot and planning too book another session. Surely I will treat myself with a massage with Anneke after the delivery.
Tekla Szabó
3 maanden geleden
Pauline
4 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Anneke Polak ~ holistische massage
Vondellaan 76
3521GH Utrecht

Een massage bij Anneke Polak ~ holistische massage aan de Vondellaan in de Rivierenwijk helpt je om denken en voelen in balans te brengen. Maak jij ook bewuste keuzes als het gaat om waar jij je tijd, geld en energie aan besteed? Een goed contact met je lichaam ondersteunt je hierbij. Tijdens een sessie kijkt Anneke naar waar je op dit moment in je leven staat en masseert rustig het lichaamsgebied dat jouw aandacht nodig heeft. Je lichaam liegt namelijk niet. Een holistische massage is daarom niet alleen prettig op het moment zelf, maar helpt je ook evenwichtig(er) in het leven staan. Kortom, een heerlijk onderhoud voor lichaam en geest.

Let op: in de salon kan niet worden gepind, gelieve online betalen.

MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
09:1513:30
WoWoensdag
Gesloten
DoDonderdag
09:1517:30
VrVrijdag
09:1517:30
ZaZaterdag
11:0016:45
ZoZondag
Gesloten

Massagesalons in de buurt