Anneke Wolters Holistische massagetherapie

Dragonstraat 21, Tilburg

Anneke Wolters Holistische massagetherapie heeft geen aanstaande beschikbaarheid voor online boekingen met Treatwell. Vind hieronder salons in de buurt met online beschikbaarheid of zoek om alle salons in de buurt te zien.

Vind de beste salons bij jou in de buurt

City Massage + Wellness Van der Valk

796 reviews
Dokter Bloemenlaan 8, Tilburg

CityMassage Willem ll Straat

2293 reviews
Willem II Straat 3, 5038BA Tilburg

TilburgMassage Sooss

973 reviews
Burgemeester Brokxlaan 40, Willem ll Passage, 5041AA Tilburg

Alle behandelingen

Reviews

4,8
14 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Ik kwam bij Anneke erg onrustig , gespannen binnen. Ging een stuk rustiger weg , een gevoel van ik kan er weer eventjes mee voor uit.
Zeer betrokken en persoonlijke aandacht. Werkt erg prettig en intuïtief. Geeft je een veilig gevoel.
Anneke is een super aardige vrouw , ze heeft veel aandacht voor mij en ze laat me in mijn waarde . Ik heb vertrouwen in haar. Ik ga zeker nog heel lang bij Anneke komen.
Toon reactie salon...
De massage op therapeutische basis is een goede ervaring geweest. Anneke is een vriendelijke rustige vrouw , die me de ruimte gaf om mezelf te zijn.
Toon reactie salon...
De holistische massagetherapie is geen standaard massage. Het helpt goed bij het verwerken van emoties en heeft dus niet als einddoel ontspanning maar beter leren luisteren naar je lichaam. Anneke voelt goed aan wat je nodig hebt. Ik kom al langere tijd bij haar en inmiddels is ze begonnen in een andere praktijk in een prachtig gebouw. De therapie zelf is niet altijd leuk maar wel altijd goed voor mij geweest. Ze doet goed haar best om je welkom te laten voelen en om je te begrijpen. Ik kom vaker terug!
Toon meer reviews...

Over

Anneke Wolters Holistische massagetherapie
Dragonstraat 21
Tilburg

Bij Anneke Wolters Holistische massagetherapie in Tilburg kun je onder andere terecht voor een holistische lichaamsmassage, zwangerschapsmassage, chakra massage en stoelmassage.

Eigenaresse Anneke heeft meer dan 8 jaar ervaring en kijkt naar de klacht 'achter de klacht'. Aandacht en betrouwbaarheid staan hier centraal. Anneke is gespecialiseerd in het geven van holistische massages. Met deze vorm van massages vormen lichaam en geest één geheel. Dankzij de verschillende technieken zorgt deze massage weer voor het juiste evenwicht tussen lichaam en geest.

Handig om te weten: je kunt je auto gratis voor de deur parkeren en je kunt in deze salon alleen contant betalen.

MaMaandag
09:0018:00
DiDinsdag
Gesloten
WoWoensdag
09:0018:00
DoDonderdag
08:0018:00
VrVrijdag
Gesloten
ZaZaterdag
Gesloten
ZoZondag
Gesloten