Reviews

4,7
112 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit
Wederom een fantastische massage gehad Annet is een Kei in haar vak Volgende spraak staat weer geboekt
yvon
één dag geleden
Zoals iedere keer: heerlijk. Stapte op de massagetafel met een beginnende hoofdpijn. Heb dit ook tegten Annet gezegd. Zij heeft mijn voorhoofd en slapen extra gemasseerd. Gebruikte daarbij druppeltjes pepermunt olie. Dat was al heerlijk verkoelend. Ook heeft zij mijn nek/hals extra aandacht gegeven. Ik g zowel ontspannen als zonder hoofdpijn weg. Veel water gedronken en heerlijk geslapen. Werd ook wakker zonder hoofdpijn. Ben wel even doorgegaan met veel water drinken, zoals Annet had gezegd; de afvalstoffen moeten wel je lichaam uit kunnen. En water voert dit af. Dus, zoals altijd: super tevreden met de massage. TOP!
Peter
5 dagen geleden
Heerlijk ontspannen dichtbij huis!
Cocky
8 dagen geleden
Ik ben zeer tevreden. Annet is op de hoogte van verschillende ziektebeelden en weet daardoor in welke mate ze mij wel of niet, intensief of met mate kan masseren. Het was een heerlijk gevoel, dat mijn voeten werden gemasseerd. Ik ga zeker terug voor een heerlijk uur ontspanning voor een lichaamsmassage... Of mijn voeten...
Carla
8 dagen geleden
Was gewoon weer heerlijk
Anja
11 dagen geleden
Toon meer reviews...

Over

Annet Heijstek Ontspanningsmassage
Noordvliet 18
3142CM Maassluis

Aan de Noordvliet in Maassluis is Annet Heijstek Ontspanningsmassage gevestigd. Massages zijn een weldaad voor lichaam en geest. Bovendien zijn ze stressverminderend en voeren ze afvalstoffen af. Annet wil niets liever dan ervoor zorgen dat jij volledig tot rust komt tijdens één van haar massages. Je kunt onder andere bij haar terecht voor een ontspannings-, voetreflex-, of hoofdmassage. Ook verwijdert ze graag je dode huidcellen tijdens een lichaams- of rugscrub zodat je huid weer heerlijk zacht aanvoelt.

Maandag
09:3021:00
Dinsdag
09:3021:00
Woensdag
09:3021:00
Donderdag
09:3021:00
Vrijdag
09:3018:00
Zaterdag
10:0017:00
Zondag
10:0017:00

Massagesalons in de buurt