Reviews

4,7
22 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit
Bijzonder prettig doordat het op een ontspannen manier verliep met goed advies. De eventuele 'nazorg' die wordt geboden, verraste mij op een positieve manier.
Anoniem
2 maanden geleden
Lisa
2 maanden geleden
Ik voelde mij gelijk al op mijn gemak bij binnenkomst! Werd hartelijk ontvangen en met zorg en geduld behandeld. Hele prettige ervaring bij Annika Roos. Zeker voor herhaling vatbaar als ik weer in de buurt ben!
Frieke
3 maanden geleden
Ik heb een heerlijk ontspannen gezichtsbehandeling achter de rug. Alles werd duidelijk uitgelegd en er werd met fijne producten gewerkt. Ik kom zeker terug!
suzanne pols
3 maanden geleden
Petra
4 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Annika Roos Duurzame Huidverbetering
Watermunt 3
2408LS Alphen aan den Rijn

In de praktijk van Annika Roos Duurzame Huidverbetering is samenwerken het keyword. Samen met jou werken aan een mooie gezonde huid die helemaal in balans is, dat is het doel. De behandeling is de basis en jij zorgt voor de rest. Ben je geïnteresseerd in een behandeling met de werkzame, gezonde en eerlijke producten van Dr. Baumann, zonder conserveringsmiddelen, parfums, dierlijke ingrediënten of minerale oliën, dan ben je hier aan het goede adres! Kijk eens rond en maak een afspraak!

Maandag
10:0020:00
Dinsdag
10:0018:00
Woensdag
10:0020:00
Donderdag
10:0020:00
Vrijdag
10:0020:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Schoonheidssalons in de buurt