Art of Waxing

Zoomstede 13K, 3431HK Nieuwegein
5,0
33 reviews
Zoomstede 13K, 3431HK Nieuwegein

Alle behandelingen

Reviews

5,0
33 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Super! Neemt de tijd die je verdiend, snel en zorgvuldig.
marcha visser
11 uur geleden
Eerste keer brazilian wax. Werd erg op mijn gemak gesteld. Salon is netjes en verzorgd. Lieke legt alles goed uit waardoor het meteen minder spannend is. De behandeling viel me 100% mee. Natuurlijk is het niet pijnloos maar echt wel te doen. Kortom zeker een aanrader!!
Meyke
één dag geleden
I really enjoyed the waxing! It took me awhile to post this review up but it would be unfair not to do it because I really found it impressive. Lieke is really personable and friendly! She made the whole process bearable and I’m really glad to have found such a great waxer! She’s so friendly she even offered to speak Dutch to help me with talking it more! Highly recommended!
Vani
2 dagen geleden
Danielle
13 dagen geleden
Heel professioneel en kundig behandeld voor een Brazillian wax door Lieke. Fijne ontvangst, ruime professionele en schone werkruimte in een plezierige ambiance. Wensen en verwachtingen werden goed geïnventariseerd. Voorafgaand en tijdens de behandeling werd door het geven van informatie en aanwijzingen gezorgd dat het proces in zijn geheel zo soepel mogelijk verliep. De gevoeligheid van de behandeling was ook veel minder dan verwacht. Tot slot was het uiteindelijke resultaat geheel naar wens. Nauwkeurig werk afgeleverd, zelfs geen irritaties nadien en goede tips en adviezen meegekregen voor de nazorg thuis. Kortom: ik kan iedereen aanraden om een afspraak te boeken bij the Art of waxing.
Sharon Dongen
15 dagen geleden
Toon meer reviews...

Over

Art of Waxing
Zoomstede 13K
3431HK Nieuwegein

Bij Art of Waxing, gelegen in het centrum van Nieuwegein en aan de rand van winkelcentrum Cityplaza, kunnen vrouwen terecht voor diverse waxbehandelingen. Eigenaresse Lieke is gespecialiseerd in Brazilian waxing, maar ook voor het waxen van andere lichaamsdelen ben je hier van harte welkom. Tijdens de behandeling wordt er gewerkt met wax welke is gemaakt van 98% tot 100% natuurlijke ingrediënten. De wax verwijdert daarmee niet alleen de ongewenste haartjes, maar voedt de huid en helpt de huid tevens te herstellen.

Handig om te weten: Bij binnenkomst in het gebouw plaatsnemen op de zitbank met de boom totdat Lieke je komt ophalen. In Werkcafé aan je rechterzijde is koffie en thee gratis beschikbaar.

Let op: de salon behandelt enkel vrouwen.

Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:0018:00
Woensdag
10:0021:00
Donderdag
10:0018:00
Vrijdag
10:0021:00
Zaterdag
10:0018:00
Zondag
Gesloten

Ontharingssalons in de buurt