Asia Wellness - OLD Reviews

Van Vredenburchweg 2, Rijswijk

Check beschikbaarheid en boek online

De reviews zijn geschreven door klanten na hun bezoek.

4,7
376 reviews

Reviews filteren

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Jam heeft haar werkplek in een kapperszaak. De pedicurestoel staat achterin en er is een aparte massagekamer. Ik had zowel een pedicure als een massage geboekt. Ze heeft mijn voeten goed verzorgd, veel eelt verwijderd en mooi gelakt. Massage was krachtig en doeltreffend. Ik ben zeer tevreden.
Slechte hygiëne en geen fijne ervaring. Hetzelfde spateltje werd keer op keer gebruikt om te waxen, zeer onhygiënisch. Daarnaast liet ze de wax niet goed drogen waardoor er heel veel pijn bij kwam kijken en stukjes wax achter bleven. Toen ik er wat van zei leek de dame in kwestie het door de taalbarrière niet te begrijpen, of gewoon geen zin in te hebben. Ik had nog allemaal haartjes overal die ik moest scheren uiteindelijk. Was geen fatsoenlijk gesprek mee t voeren helaas..
De deep tissue massage was precies wat ik nodig had. Niet te zacht, precies goed qua druk. Het is rustig in de salon, dus je kunt goed ontspannen. Dit wordt mijn vaste adres voor massages.
Fijne kamer met goede spullen. Het harsen deed nauwelijks pijn. Hotstone-massage was heerlijk. Lieve vrouw met veel aandacht voor haar klanten
Fijne deskundige behandeling. Jam is heel kundig, gastvrij, vriendelijk en rustig.
1
2
34
53