Asia Wellness - Rijswijk

4,5
31 reviews
Herenstraat 71, Rijswijk
Vandaag open: 11:00 - 20:00
Daluren

Alle behandelingen

Alle
Nagels
Ontharen
Gezicht
Massage
Lichaam

Reviews

4,5
31 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Fantastisch
We wisten eigenlijk niet zo goed wat we moesten verwachten van tevoren. Bij een van ons werd er van tevoren gevraagd waar de pijn zat. Ik heb nog nooit een thaise full body massage gehad, maar zo heftig had ik het niet verwacht. Beiden vonden we het erg pijnlijk. We geloofden in hun expertise dus we zeiden niks tijdens de massage. En achteraf voelden we ons erg losjes dus dat was top. Alleen een paar blauwe plekken opgelopen. We hadden deze pijn ook niet verwacht, maar we hielden het vol :)
Ik werd vriendelijk ontvangen door Ploy. Tijdens de behandeling werd gevraagd of ik het goed vond dat er een dame zou helpen om te leren waxen. Dat vond ik okay . de dame was stuntelig bezig. Ploy liep weg, ik dacht dat ze iets ging pakken. Maar het duurde vrij lang, na 15 min. was ik het zat en heb aangegeven. Dat ik verder alleen door Ploy geholpen wilde worden. De dame ging weg om Ploy te halen, na 10 minuten liggen wachten vond ik het genoeg en ben weg gegaan door gebrek aan communicatie.
Waaaauwwwww dit was GeWelDiG. Het was pittig maar zeer nodig voor mijn lichaam. Ik kom zeker terug!!!! Fantastisch en die elektrische deken waar je op ligt, zorgt ervoor dat je lichaam lekker warm blijft.
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Jam
4.8
10 reviews

Behandelingen

Nagels
Lichaam
Massage
Gezicht
Ontharen
Ploy
4.6
9 reviews

Behandelingen

Nagels
Lichaam
Massage
Gezicht
Ontharen
Anne
4.8
6 reviews

Behandelingen

Massage

Voorzieningen

Betalingsmogelijkheden
Pin geaccepteerd

Over

Asia Wellness - Rijswijk
Herenstraat 71
Rijswijk

Bij Asia Wellness in Rijswijk ben je aan het juiste adres voor een variëteit aan behandelingen om je lichaam en geest weer in balans te krijgen. Zo kun je hier terecht voor heerlijke massages, maar ook ben je hier aan het juiste adres voor gezichtsbehandelingen, manicures en pedicures en harsen. Kortom; de salon biedt alle nodige behandelingen waardoor je weer helemaal als herboren de salon zult verlaten.

MaMaandag
11:0020:00
DiDinsdag
11:0020:00
WoWoensdag
11:0020:00
DoDonderdag
11:0020:00
VrVrijdag
11:0021:00
ZaZaterdag
11:0021:00
ZoZondag
11:0019:00

Massagesalons in de buurt