Reviews

4,8
20 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit
Zo nu en dan kom ik hier langs voor een rugmassage!! Helemaal tevreden :-)
Anoniem
16 dagen geleden
it was perfect!
Alice
één maand geleden
Was een heerlijke traditionele javaanse pitjit massage.
MSB
één maand geleden
Super lieve dame en ik voelde me snel op mijn gemak bij haar toen ik brazilian wax behandeling kreeg. Zoiezo kom ik weer terug!
Valerie
3 maanden geleden
Voor het eerst heb ik mijzelf overtuigd om voor de brazilian Wax te gaan, omdat ik volgende week op vakantie ga. Ik kon een uur later al bij Aura beauty terecht. Werd goed geholpen, door middel van leuke gesprekken vergat ik waar we mee bezig waren en verdween het gespannen gevoel ook sneller. Ik ben goed geholpen, eerst werd alles uitgelegd, omdat het voor mij de eerste keer was, en na een half uur was ik al klaar. Ze heeft mij gevraagd of ik tevreden was en dat ben ik zeker! Ik zal zeker vaker terugkomen bij Aura beauty!!
Valerie
3 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Aura Beauty Rotterdam
Egelantierstraat 30A
3073VK Rotterdam

Aura Beauty is de schoonheidsspecialist voor vrouwen in Rotterdam en omgeving. In deze persoonlijke en sfeervolle salon combineren ze Aziatische schoonheidsbehandelingen en ontspanningstechnieken met moderne apparatuur. Kies bijvoorbeeld uit een traditionele Pitjit massage uit Indonesië of een luxe gezichtsbehandeling. Of combinneer ze, want bij Aura Beauty kun je ook kiezen uit verschillende beautypakket-combinaties. Er wordt uitsluitend gewerkt met natuurlijke producten.

Let op: deze salon behandelt enkel vrouwen.

Maandag
10:0018:00
Dinsdag
10:0018:00
Woensdag
10:0018:00
Donderdag
10:0018:00
Vrijdag
11:0018:00
Zaterdag
11:0018:00
Zondag
Gesloten

Schoonheidssalons in de buurt