Ayurlette

Broekermeerdijk 19 ws, Broek in Waterland, 1151CZ

Sorry, Ayurlette is tijdelijk niet beschikbaar op Treatwell. Vind hieronder nabijgelegen salons met beschikbaarheid of zoek om alle salons in de buurt te zien.

Vind de beste salons bij jou in de buurt

Voor Jou

4 reviews
Kloveniersburgwal 28 , Amsterdam

Sangdee

1954 reviews
Emmy Andriessestraat 514, Amsterdam

Tara Massage & Nail Studio

331 reviews
Rozengracht 7-H, Amsterdam

Populaire behandelingen

Alle behandelingen

Reviews

4,7
3 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Fijne en persoonlijke benadering, je voelt je er snel thuis. Mooie relaxte plek om een massage te krijgen.
De ontvangst was heel prettig. Alette komt warm en sympathiek over. Ik had een paar specifieke vragen en daar werd goed naar geluisterd. Ik voelde me meteen erg op mijn gemak. De massage sloot goed aan op wat ik nodig had en ik ging met veel meer ontspanning weg. Dit was de eerste massage, ik zie uit naar het vervolg!
Ayurlette Bekwaam massagetherapeut, dat word je al duidelijk bij ontvangst. Ze laat je thuiskomen.. Ik raad echt een Abhyanga bij Ayurlette aan: een traditionele oliemassage met warme oliën is heerlijk!

Over

Ayurlette
Broekermeerdijk 19 ws
1151CZ Broek in Waterland

In Broek in Waterland vind je massagepraktijk Ayurlette. Je bent hier aan het juiste adres voor diverse ayurvedische massages.

Eigenaresse Alette heeft zich verdiept in het geven van ayurvedische massages. Deze traditionele Indiase lichaamsmassages richten zich op het herstellen van het evenwicht tussen lichaam en geest. Alette luistert dan ook naar jouw wensen en eventuele klachten zodat de behandeling aansluit op jouw persoonlijke wensen en behoeften. De praktijk vind je op een boot tussen de weilanden, waardoor je optimaal kunt ontspannen.

Handig om te weten: de boot is goed bereikbaar en er is gratis parkeergelegenheid voor de deur. Je kunt Alette bellen als je voor de deur staat.

MaMaandag
10:0021:00
DiDinsdag
10:0021:00
WoWoensdag
19:0021:00
DoDonderdag
10:0021:00
VrVrijdag
10:0017:00
ZaZaterdag
11:0017:00
ZoZondag
13:0017:00