Reviews

4,7
38 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit
Je merkt dat Kim plezier heeft in haar werk en dat ze perfectionistisch is. Ze is gezellig maar houdt goed haar aandacht op haar werk. Je gaat echt weg meer mooie voeten!
Hilda
7 dagen geleden
Perfect! Dankjewel voor alles Kim!!
Anouk
10 dagen geleden
Bij Kim ben je aan het goede adres voor verzorgde nageltjes met een mooie gellack. Een gezellige babbel en een ruime keus in kleurtjes!
Kayleigh de Kock
19 dagen geleden
I had a Gel lack for hands and feet. Very happy with the result. Kim was very nice. Definitely booking appointments with her again.
Antoniya
22 dagen geleden
Via via kreeg ik de gegevens van B you beauty & nails door. Ik had al goede verhalen gehoord maar wilde het graag zelf beoordelen. Ik kan zeggen, ik ben zeer te tevreden vetrokken. Kim werkt secuur, hygienisch, is zeer vriendelijk en verstaat haar vak. En dat zeg ik niet alleen omdat we dezelfde naam hebben! Al met al heel blij met mijn wimpers en nagels!
Kim
één maand geleden
Toon meer reviews...

Over

B you beauty & nails by Kim
Talbotstraat 201
1087DM Amsterdam

Wat is er mooier dan handen en nagels die gezien mogen worden? Of het nu je eigen natuurlijke nagels zijn die mooi en goed verzorgd zijn, of kunstnagels met bijvoorbeeld een mooie French manicure. Bij B you beauty & nails by Kim ben je voor beide aan het goede adres. Kim is allround nagelstyliste en heeft haar eigen salon aan huis in de populaire wijk IJburg in Amsterdam. Zij blijft op de hoogte van de laatste trends en technieken door regelmatig cursussen en workshops te volgen.

Let op: in de salon kan niet worden gepind.

Maandag
10:0018:00
Dinsdag
10:0018:00
Woensdag
10:0018:00
Donderdag
10:0021:00
Vrijdag
10:0018:00
Zaterdag
10:0018:00
Zondag
Gesloten

Nagelstudio's in de buurt